Първоначално изпратено от bgg_red
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от the fan*anon6706, аз проблем нямам.. бих те попитал дали имаш деца и дали когато ги погледнеш в очите пак би написал нещо подобно....Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vasoZdraveite kolegi!Malko 6te se otklonq ot temata s pazara ama i toi sega e pozaspal qvno - dannite sa v dosta v sinxron s expectations so... Iskam da popitam ima li traderi ot Plovdiv i dali ot vreme na vreme si pravqt meeting nqkade - ei taka d aobmqnat misli i idei i da piem po 1 wisky?Ako ima neka da pi6e nqkoi.Ptriqten trading i mnogo profiti na vsi4kiИначе се събират "инвеститори" от Пловдив - има такава тема във форума.
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Поради нерешителността на пазарите в момента, ще довърша темата за войната.
По мое мнение в близкото минало, а и сега в Европа е имало следните конфликти/войни:
Турция - Гърция - Кипърския проблем
Сърбия - Целия свят, без Русия
Испания - Баските сепаратисти от ЕТА
Великобритания - ИРА -Северна Ирландия
Германия, Италия, Япония - Целия свят
Победителите от световните войни.
Основните губещи от световните войни.
Арабския свят не говоря, че там нефтът е определящ.
Ако някой знае повече, може да ме допълни.
Та се чудя - има ли държава, която да е участвала в конфликт, дали губеща или печелеща, която в момента да е по-зле икономически от нас????
the fan, опасявам се, че нашите деца ще ни гледат укорително не за войните и конфликтите, а за нещата, които си сътворихме у дома. Това трябва да ни притеснява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*...със сигурност в един такъв, какъвто ти го нарече бизнес форум е задължително да имаш повече акъл отколкото за бгмама.... както и да е.. исках да ти кажа, че не бих пожелал някъде да има война за да ми излезе позицията или нещо подобно...
... по отношение на кондицията ми за работа - перфектна е...
Коментар
-
...със сигурност в един такъв, какъвто ти го нарече бизнес форум е задължително да имаш повече акъл отколкото за бгмама.... както и да е.. исках да ти кажа, че не бих пожелал някъде да има война за да ми излезе позицията или нещо подобно...
... по отношение на кондицията ми за работа - перфектна е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от bgg_redAko това което става в момента, доведе
до голямо обядняване на огромни маси
от хора, масови фалити и т.н.
без голяма война няма да се разминем.
Бъди сигурен в това!!!!!!!
+1
Големият брат може да проведе успешна
масмедиина кампания и да посочи на
обеднелите хорица, кои например са виновни
за невероятно скъпия петрол например.
И да стане една.......--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*anon6706, аз проблем нямам.. бих те попитал дали имаш деца и дали когато ги погледнеш в очите пак би написал нещо подобно....
П.П. и едно допълнение: Това е бизнес форум, а не BGmama форума. Когато си на пазара, всяко едно чувство или скрупули само пречат. Сори!
Коментар
Коментар