IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red
    Добро утро
    Колеги как ще коментирате
    графиката дето се очертава
    за евро/долар на 4 часовата ?????

Успешен ден на всички!!
    Не виждам да се очертава нещо различно от това което коментирахме снощи. Ако си на друго мнение можеш да споделиш.

Коментар

• Добро утро
      Колеги как ще коментирате
      графиката дето се очертава
      за евро/долар на 4 часовата ?????

Успешен ден на всички!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ...

Коментар

• http://bp3.blogger.com/_2jnRyUj2CQk/...1600-h/USD.jpg

Коментар

• Han Krum я кажи ти ако си една финансова къща и се чудиш къде да напраскаш ордери купува евро/долар къде ще го направиш ?

Естествено при нивата на най-здрава подкрепа примерно,а те може да се видят по графиката.
            Опционните бариери са на кръгли числа - за това,като прескочи кръгло число и затвори отгоре почти винаги следва черта още 40-50-60 пип-а нагоре без много,много туткане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Много е рисковано да търгуваш 2 минути след новината. Тогава може да не ти изпълнят ордерите на цената, на която искаш. Освен това тогава може да ти ударят стоп (гледам че си пуснал каендара на делтите), и да се оправдаят с волатилността пазара.

А за търгуването на лихви, НФП и т.н. -- тези неща отдавна са калкулирани в цената. Така че при излизането на дадена новина често се получава движение в противоположната на "логиката" посока, защото новината е "изконсумирана". Ако пазара беше логичен (лоши новини-сел, добри новини-бай), всички щяха да печелят.

Поразгледай графиките, там има много неща, които ги няма из икономическите календари и журналите, които казват къде има големи ордери и опции -- пълни простотии са това, не се лъжи да ги четеш. Ако все пак искаш да търгуваш по фундамент (лоша идея), пробвай с опции (нелоша идея ...)
              Кажи сега как ги виждаш нещата, щото да ме убиеш не ги виждам над 1.5902, ама въобще...

Коментар

• Много е рисковано да търгуваш 2 минути след новината. Тогава може да не ти изпълнят ордерите на цената, на която искаш. Освен това тогава може да ти ударят стоп (гледам че си пуснал каендара на делтите), и да се оправдаят с волатилността пазара.

А за търгуването на лихви, НФП и т.н. -- тези неща отдавна са калкулирани в цената. Така че при излизането на дадена новина често се получава движение в противоположната на "логиката" посока, защото новината е "изконсумирана". Ако пазара беше логичен (лоши новини-сел, добри новини-бай), всички щяха да печелят.

Поразгледай графиките, там има много неща, които ги няма из икономическите календари и журналите, които казват къде има големи ордери и опции -- пълни простотии са това, не се лъжи да ги четеш. Ако все пак искаш да търгуваш по фундамент (лоша идея), пробвай с опции (нелоша идея ...)

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
                  Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Първоначално изпратено от pnk
                  От скоро съм в бизнеса с Forex. Дайте идея дали ще сгафя ако:

Следвам посоката на GBP/EUR установена в 16:02 утре?
                  Не знам защо така си решил, не виждам особена причина да го правиш.
                  Да! Имах предвид 14:02 - извинявам се.

В 14:00 Английската банка сменя лихвения процент

http://www.deltastock.bg/v3/resource...?df=10.04.2008
                  и какво от това? не го сменя а го определя, а за посоката на стърлинг/евро...още преди време бях казал 0.8 ако не се лъжа...скоро не съм го гледал за нов възглед иначе идеята ти е малко глупава защото една промяна в лихвите на да промени силно нито бързо статуквото в този крос...а и по принцип...
                  Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                    Първоначално изпратено от pnk

Да! Имах предвид 14:02 - извинявам се.

В 14:00 Английската банка сменя лихвения процент

http://www.deltastock.bg/v3/resource...?df=10.04.2008

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                      Ако минем под 5830 може да се съглася че там имаме завършек на 3-ката. Засега такава тройка не виждам.
                      Аз като идея имах предвид..иначе тази 3-ка и на мен не ми изглежда завършена.Сигурно ще свърши над 1.59

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                        Първоначално изпратено от Han Krum
                        Първоначално изпратено от bgg_red
                        Първоначално изпратено от kritelin
                        Какво ще кажете за тази възможност:

http://www.imagefreehost.com/files/0...1355726302.gif
                        Възможно е!!!
                        Дефицита утре е ключов!!!!
                        Дори и да не е толкоз лош
                        пак ще има движение нагоре.
                        Поне минимало дори и като времво ограничение!!!
                        Утре е лихвен ден, това е най-важното, а не дефицита
                        Как смятате, ще има ли редуциране от страна на ЕЦБ? Аз не бих изключил подобен сценарий. Може би много хора не го изключват и затова не съм сигурен, че още днес ще продължим нагоре.
                        С таз висока инфлация в Европа е съмнително да свалят лихви.
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Първоначално изпратено от bgg_red

Възможно е!!!
                            Как смятате, ще има ли редуциране от страна на ЕЦБ? Аз не бих изключил подобен сценарий. Може би много хора не го изключват и затова не съм сигурен, че още днес ще продължим нагоре.

Коментар

• От скоро съм в бизнеса с Forex. Дайте идея дали ще сгафя ако:

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red

Възможно е!!!

Коментар

Working...
                                X