IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сега като пробием 1.59 ще се запътим към 1.6370 . ще си умра от кеф , много съжалявам да всички които са къси и играят срещу тренда
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Re: cobos4o

Първоначално изпратено от cobos4o
      Първоначално изпратено от Niki_Chepel
      Категорично НЕ !!!
      Благодаря!
      По интересно е какво ще стане след 14.30? Ако предположим (както беше писано по надолу) че понижението вече е калкулирано би трябвало GBP/JPY да тръгне нагоре!
      А при еврото съм дълъг от снощи от 5765, като днес прибрах малко от профита, а останалата част ще затворя на 5900 и ще се ослушвам за един откат до 5880 и после пак нагоре.
      имам си плаващ стоп и доста прилична печалба, такаче и да тръгне нагоре все тая.... Сега малко лакомия

Коментар

• Re: cobos4o

Първоначално изпратено от Niki_Chepel
        Категорично НЕ !!!
        Благодаря!
        По интересно е какво ще стане след 14.30? Ако предположим (както беше писано по надолу) че понижението вече е калкулирано би трябвало GBP/JPY да тръгне нагоре!
        А при еврото съм дълъг от снощи от 5765, като днес прибрах малко от профита, а останалата част ще затворя на 5900 и ще се ослушвам за един откат до 5880 и после пак нагоре.

Коментар

• Златото не мърда .Внимавайте с дългите!

Коментар

• аз в мемента не гледам EUR/USD... мисля, че много по важно и по доходно е да се следи GBP/JPY ....там съм къс от 204 ...днеска чакам 197.50 и затварям. Ако не го достигне това дъно до 5 часа затварям...

Коментар

• Бернанке днес пак ще си отвори
              ла....уста и ще каже колко са зле.
              Само от него 50-100 пипа долара надоле
              Пък и я си представете молбите за помощи за безработни
              ако ги искарат едни да кажем 450 000 кво ще стане???
              Мусала.. Мон Блан .....ЕВЕРЕСТ
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Buy EUR/USD, TP1-1.5915; TP2-1.6070; SL-1.5760

Коментар

• cobos4o

Категорично НЕ !!!

Коментар

• Здравейте колеги!
                    Възможно ли е новините от 11.30 да повлияят на решението за лихвите в 14.30?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                      Още стискам късите от онзи ден... И си задавам въпроса какво ако... ?

Какво ако БОЕ не намали лихвите? Според мен ударът ще бъде най-вече върху евро/паунд!

Докато евро/долар катери ЕЦБ ще е без промяна и с умерен тон. Ако падне, то ще развяват плашилото на инфлацията и вдигането на лихвите респективно. Интересен ще е коментара за валутите който ще дойде от Г7/8 този уикенд?

Озито и кивито се успокояват и увеличават шанса за гмуркане в евро/долар!... Чакаме 14 часа.

Коментар

• Han Krum

Има достатъчно важни причини Банката на Англия да не понижи лихвения си процент , и най-важната е че това ще тласне банките им към нестабилност , възможно е да решат да минат на обратния вариант при който ЦБ няма да се натовари да субсидира частни финансови институции. Дано защото действията на комуниста Бернанке са напът в САЩ да стабилизират кризата и да я направят дългосрочно явление и там предстои да разберем колко време могат да изкарат по този начин а и сега като тръгне терора срещу фин.институции очаквам те да се изнесат в Европа така че кризата в Европа скоро няма да дойде ако не постъпват като федералния резерв.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Още стискам късите от онзи ден... И си задавам въпроса какво ако... ?

Какво ако БОЕ не намали лихвите? Според мен ударът ще бъде най-вече върху евро/паунд!

Докато евро/долар катери ЕЦБ ще е без промяна и с умерен тон. Ако падне, то ще развяват плашилото на инфлацията и вдигането на лихвите респективно. Интересен ще е коментара за валутите който ще дойде от Г7/8 този уикенд?

Озито и кивито се успокояват и увеличават шанса за гмуркане в евро/долар!... Чакаме 14 часа.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                            Добро утро
                            Колеги как ще коментирате
                            графиката дето се очертава
                            за евро/долар на 4 часовата ?????

Успешен ден на всички!!
                            Здрасти bgg_red не че искам да се хваля (което си е точно хвалене ;-)), но 4 часовата я коментирах още преди седмица спомняте ли си тази картинка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Кажи сега как ги виждаш нещата, щото да ме убиеш не ги виждам над 1.5902, ама въобще...
                              На тоя етап 5875/80 го виждам като здрава съпротива, от която може да тръгне откат надолу ... но при валиден пробив планините ще са високи и сини. Ако тръгне корекция надолу, вероятно на тоя етап ще удари 5795, това важи и за откат в 5875/80 или малко под него

Най-интригантската зона за мен е 5700/05, бих се радвал да я видим и там ще дебна за дълги.

Коментар

• Първоначално изпратено от feelgood
                                Първоначално изпратено от bgg_red
                                Добро утро
                                Колеги как ще коментирате
                                графиката дето се очертава
                                за евро/долар на 4 часовата ?????

Успешен ден на всички!!
                                Не виждам да се очертава нещо различно от това което коментирахме снощи. Ако си на друго мнение можеш да споделиш.
                                Очертава се ясно изразен троен връх.
                                Тръгне ли надоле много фигури ще са.
                                Въпроса най-трудния е кога да се влезне?????
                                Аз днеска на късо поне до лихвите не влизам , че
                                много ще ми стане дървото .
                                Ако стане де..
                                Може и да пропусна най-изгодния момент така.....
                                Прав ли съм?????
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X