сега като пробием 1.59 ще се запътим към 1.6370 . ще си умра от кеф , много съжалявам да всички които са къси и играят срещу тренда
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: cobos4o
Първоначално изпратено от cobos4oПървоначално изпратено от Niki_ChepelКатегорично НЕ !!!
По интересно е какво ще стане след 14.30? Ако предположим (както беше писано по надолу) че понижението вече е калкулирано би трябвало GBP/JPY да тръгне нагоре!
А при еврото съм дълъг от снощи от 5765, като днес прибрах малко от профита, а останалата част ще затворя на 5900 и ще се ослушвам за един откат до 5880 и после пак нагоре.
Коментар
-
Re: cobos4o
Първоначално изпратено от Niki_ChepelКатегорично НЕ !!!
По интересно е какво ще стане след 14.30? Ако предположим (както беше писано по надолу) че понижението вече е калкулирано би трябвало GBP/JPY да тръгне нагоре!
А при еврото съм дълъг от снощи от 5765, като днес прибрах малко от профита, а останалата част ще затворя на 5900 и ще се ослушвам за един откат до 5880 и после пак нагоре.
Коментар
-
Бернанке днес пак ще си отвори
ла....уста и ще каже колко са зле.
Само от него 50-100 пипа долара надоле
Пък и я си представете молбите за помощи за безработни
ако ги искарат едни да кажем 450 000 кво ще стане???
Мусала.. Мон Блан .....ЕВЕРЕСТ--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterОще стискам късите от онзи ден... И си задавам въпроса какво ако... ?
Какво ако БОЕ не намали лихвите? Според мен ударът ще бъде най-вече върху евро/паунд!
Докато евро/долар катери ЕЦБ ще е без промяна и с умерен тон. Ако падне, то ще развяват плашилото на инфлацията и вдигането на лихвите респективно. Интересен ще е коментара за валутите който ще дойде от Г7/8 този уикенд?
Озито и кивито се успокояват и увеличават шанса за гмуркане в евро/долар!... Чакаме 14 часа.
Коментар
-
Han Krum
Има достатъчно важни причини Банката на Англия да не понижи лихвения си процент , и най-важната е че това ще тласне банките им към нестабилност , възможно е да решат да минат на обратния вариант при който ЦБ няма да се натовари да субсидира частни финансови институции. Дано защото действията на комуниста Бернанке са напът в САЩ да стабилизират кризата и да я направят дългосрочно явление и там предстои да разберем колко време могат да изкарат по този начин а и сега като тръгне терора срещу фин.институции очаквам те да се изнесат в Европа така че кризата в Европа скоро няма да дойде ако не постъпват като федералния резерв.D.Y.F-091066
Коментар
-
Още стискам късите от онзи ден... И си задавам въпроса какво ако... ?
Какво ако БОЕ не намали лихвите? Според мен ударът ще бъде най-вече върху евро/паунд!
Докато евро/долар катери ЕЦБ ще е без промяна и с умерен тон. Ако падне, то ще развяват плашилото на инфлацията и вдигането на лихвите респективно. Интересен ще е коментара за валутите който ще дойде от Г7/8 този уикенд?
Озито и кивито се успокояват и увеличават шанса за гмуркане в евро/долар!... Чакаме 14 часа.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redДобро утро
Колеги как ще коментирате
графиката дето се очертава
за евро/долар на 4 часовата ?????
Успешен ден на всички!!
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Han KrumКажи сега как ги виждаш нещата, щото да ме убиеш не ги виждам над 1.5902, ама въобще...
Най-интригантската зона за мен е 5700/05, бих се радвал да я видим и там ще дебна за дълги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от feelgoodПървоначално изпратено от bgg_redДобро утро
Колеги как ще коментирате
графиката дето се очертава
за евро/долар на 4 часовата ?????
Успешен ден на всички!!
Тръгне ли надоле много фигури ще са.
Въпроса най-трудния е кога да се влезне?????
Аз днеска на късо поне до лихвите не влизам , че
много ще ми стане дървото .
Ако стане де..
Може и да пропусна най-изгодния момент така.....
Прав ли съм?????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар