IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.25

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red
    Първоначално изпратено от koko
    Добре -40п
    в момента 5420
    Сел стоп 5398 ТП1 - 5325 ТП2 5285 стоп 5455
    Моя стоп е на 1.5461 обаче съм вече
    почти на 100% сигурен , че съм изял тоягата!!!
    Много го юранаха това евро май ще ходим до 55++, и на мен ми взеха стопвоте и кофти отворих седмицата с ударени стопве.
    Сега ако излзант ок данни то просто е ясно че ще одим на горе

Коментар

• priwet!

ewroto trugna kum 5530/60 i si mislia, che da se skusiawa hich ne e razumno...daje si mislia, che otiwame za now wruh, no tazi mi teoria oshte niama nikakwo podwurjdenie za sega
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Пейчев, краткосрочно отигравам надолу, почти съм сигурен че ще видим 52 ниво ако не днес то утре. 53 не е интересно въпросът е ох значи първа сериозна пречка ще е около 5280 - това ниво ако държи вече може да ни стрелне към 58 ниво. Ако падне идва важното 5210 и под него до къде 4980 влизаме в ничия земя осеяна с множество съпорти - много кофти зона.
        Ако питаш за фундамент мисля си че нямаме фундамент който да накланя везната
        да, аз под 53 имам предвид 5280...
        а това 5210 не съм го видял, нарисувал съм ниво на 5180 (месечния максимум през февруари), ама предполагам е същото... а от там надолу 4980 и т.н.... не е важно, аз питах за краткосрочно... та - значи все пак съм го оцелил долу-горе
        А за тая твоя книжка - напиши като е готова откъде да си я вземем
        Поздрави и благодаря!

Коментар

Добре -40п
          в момента 5420
          Моя стоп е на 1.5461 обаче съм вече
          почти на 100% сигурен , че съм изял тоягата!!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• А на мен нещо друго ми прави впечатление напоследък, това че маловажна новина влияе на курса означава че са изчерпани силите в дадената посока, ето вижте излязоха положителни данни от италия и веднага скубна 70 пипа нагоре

Коментар

• Добре -40п
              в момента 5420

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                Кво стана брях
                Де рипна тва
                сигурно отиграват данните за евро зоната

Коментар

• Кво стана брях
                  Де рипна тва

Коментар

• Пейчев здравей аз лично си чакам корекция на спада на1ч и това тествам .Успех

Коментар

• Пейчев, краткосрочно отигравам надолу, почти съм сигурен че ще видим 52 ниво ако не днес то утре. 53 не е интересно въпросът е ох значи първа сериозна пречка ще е около 5280 - това ниво ако държи вече може да ни стрелне към 58 ниво. Ако падне идва важното 5210 и под него до къде 4980 влизаме в ничия земя осеяна с множество съпорти - много кофти зона.
                      Ако питаш за фундамент мисля си че нямаме фундамент който да накланя везната

Коментар

Колега бггред

Има моменти когато пазара логично се държи нелогично.

Какво имам в предвид.
                        В една нормална обстановка една новина за инфлация е нормално да води до намаляване на курса на националната валута. Но когато както във случая и в еврозоната ив САЩ имаме формулиран проблем и заявено намерение за справяне с проблема - пазара логично възприема нелогично данните - мислейки си ей тия верно имат проблем и требе да се лекува което ще рече че забележи пазара не калкулира лошите новини а калкулира лекарството - тоест по-високи лихви.
                        Колега Коко то верно така като си го написал,
                        обаче какво му пречеше да иде до към 1.5330
                        и да си лапна аз 60+ пипоня а?????
                        А сега съм -15 на текущата 1.5405 и може и повечко да
                        стране минуса , и да почне гадно седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                          Първоначално изпратено от koko
                          Първоначално изпратено от PLP
                          Вижте какво седмично затваряне се оформя и да му мислят дългосрочните дълги.Другата седмица ще го разпорят еврото.Изключително СИЛНО мечо затваряне
                          Колега ПЛП - чест и почитания.

Прав си че седмичното затваряне е адски ама адски стойностен и важен индикатор - но е истина че много малко колеги - да не кажа единици знаят как да го четат. Тук има едни шифъри дет се гледат - аз това подробно съм го обяснил в книгата си.
                          Та исках да кажа че не си съвсем прав. Това затваряне е бичо за долара но забележи не е чак толкова мечо за еврото - разбираш какво искам да кажа предполагам. "Ще го разпорят еврото" е грешен израз.

ПП

Краткосрочно в момчента 5372 аз въпреки че несъм анализирал пазара ще ти се доверя и някъде около 5385 ще продам за едни 60п на тоя етап.

Успех
                          Да си призная честно това седмично затваряне никога досега не съм му обръщал внимание но щом е толкова важно ще прочета за него

ОБАЧЕ какво тогава е било затварянето по предната седмица и какво последва след това ?
                          Коко, тандем, обяснете, моля, защо еврото не е за надолу - гледам аз на седмична - мечо поглъщане, на дневна 5 пъти тества областта 54 - 53.... мисля си, че му е време да я пробива вече тая област... ама наистина, ако не я пробие и този път може пък да е яко нагоре.... въпроса е как да го разберем казвайте ако греша нещо...
                          Поздрави.

Коментар

• Колега бггред

Има моменти когато пазара логично се държи нелогично.

Какво имам в предвид.
                            В една нормална обстановка една новина за инфлация е нормално да води до намаляване на курса на националната валута. Но когато както във случая и в еврозоната ив САЩ имаме формулиран проблем и заявено намерение за справяне с проблема - пазара логично възприема нелогично данните - мислейки си ей тия верно имат проблем и требе да се лекува което ще рече че забележи пазара не калкулира лошите новини а калкулира лекарството - тоест по-високи лихви.

Коментар

• Здравейте отново
                              Сутринта дето писах , че до обяд сме за
                              надоле се оказа верно

Коко книгата в електронен вид ли ще е или
                              смяташ да я издаваш на хартиен носител?????

На български ще я има ли???????????

П.П.Излезнаха доста проинфлационни данни от Италия,
                              а пустото евро тръгна нагоре.
                              Въххх

Коментар

• ще чакам с нетърпение книгата, само дано е на български :-)

Коментар

Working...
                                X