If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре -40п
в момента 5420
Сел стоп 5398 ТП1 - 5325 ТП2 5285 стоп 5455
Моя стоп е на 1.5461 обаче съм вече
почти на 100% сигурен , че съм изял тоягата!!!
Много го юранаха това евро май ще ходим до 55++, и на мен ми взеха стопвоте и кофти отворих седмицата с ударени стопве.
Сега ако излзант ок данни то просто е ясно че ще одим на горе
ewroto trugna kum 5530/60 i si mislia, che da se skusiawa hich ne e razumno...daje si mislia, che otiwame za now wruh, no tazi mi teoria oshte niama nikakwo podwurjdenie za sega
Пейчев, краткосрочно отигравам надолу, почти съм сигурен че ще видим 52 ниво ако не днес то утре. 53 не е интересно въпросът е ох значи първа сериозна пречка ще е около 5280 - това ниво ако държи вече може да ни стрелне към 58 ниво. Ако падне идва важното 5210 и под него до къде 4980 влизаме в ничия земя осеяна с множество съпорти - много кофти зона.
Ако питаш за фундамент мисля си че нямаме фундамент който да накланя везната
да, аз под 53 имам предвид 5280...
а това 5210 не съм го видял, нарисувал съм ниво на 5180 (месечния максимум през февруари), ама предполагам е същото... а от там надолу 4980 и т.н.... не е важно, аз питах за краткосрочно... та - значи все пак съм го оцелил долу-горе
А за тая твоя книжка - напиши като е готова откъде да си я вземем
Поздрави и благодаря!
А на мен нещо друго ми прави впечатление напоследък, това че маловажна новина влияе на курса означава че са изчерпани силите в дадената посока, ето вижте излязоха положителни данни от италия и веднага скубна 70 пипа нагоре
Пейчев, краткосрочно отигравам надолу, почти съм сигурен че ще видим 52 ниво ако не днес то утре. 53 не е интересно въпросът е ох значи първа сериозна пречка ще е около 5280 - това ниво ако държи вече може да ни стрелне към 58 ниво. Ако падне идва важното 5210 и под него до къде 4980 влизаме в ничия земя осеяна с множество съпорти - много кофти зона.
Ако питаш за фундамент мисля си че нямаме фундамент който да накланя везната
Има моменти когато пазара логично се държи нелогично.
Какво имам в предвид.
В една нормална обстановка една новина за инфлация е нормално да води до намаляване на курса на националната валута. Но когато както във случая и в еврозоната ив САЩ имаме формулиран проблем и заявено намерение за справяне с проблема - пазара логично възприема нелогично данните - мислейки си ей тия верно имат проблем и требе да се лекува което ще рече че забележи пазара не калкулира лошите новини а калкулира лекарството - тоест по-високи лихви.
Колега Коко то верно така като си го написал,
обаче какво му пречеше да иде до към 1.5330
и да си лапна аз 60+ пипоня а?????
А сега съм -15 на текущата 1.5405 и може и повечко да
стране минуса , и да почне гадно седмицата
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Вижте какво седмично затваряне се оформя и да му мислят дългосрочните дълги.Другата седмица ще го разпорят еврото.Изключително СИЛНО мечо затваряне
Колега ПЛП - чест и почитания.
Прав си че седмичното затваряне е адски ама адски стойностен и важен индикатор - но е истина че много малко колеги - да не кажа единици знаят как да го четат. Тук има едни шифъри дет се гледат - аз това подробно съм го обяснил в книгата си.
Та исках да кажа че не си съвсем прав. Това затваряне е бичо за долара но забележи не е чак толкова мечо за еврото - разбираш какво искам да кажа предполагам. "Ще го разпорят еврото" е грешен израз.
ПП
Краткосрочно в момчента 5372 аз въпреки че несъм анализирал пазара ще ти се доверя и някъде около 5385 ще продам за едни 60п на тоя етап.
Успех
Да си призная честно това седмично затваряне никога досега не съм му обръщал внимание но щом е толкова важно ще прочета за него
ОБАЧЕ какво тогава е било затварянето по предната седмица и какво последва след това ?
Коко, тандем, обяснете, моля, защо еврото не е за надолу - гледам аз на седмична - мечо поглъщане, на дневна 5 пъти тества областта 54 - 53.... мисля си, че му е време да я пробива вече тая област... ама наистина, ако не я пробие и този път може пък да е яко нагоре.... въпроса е как да го разберем казвайте ако греша нещо...
Поздрави.
Има моменти когато пазара логично се държи нелогично.
Какво имам в предвид.
В една нормална обстановка една новина за инфлация е нормално да води до намаляване на курса на националната валута. Но когато както във случая и в еврозоната ив САЩ имаме формулиран проблем и заявено намерение за справяне с проблема - пазара логично възприема нелогично данните - мислейки си ей тия верно имат проблем и требе да се лекува което ще рече че забележи пазара не калкулира лошите новини а калкулира лекарството - тоест по-високи лихви.
Коментар