IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.25

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да бе верно.
    Да си признае веднага кои е тоя
    от форума дето движи петрола нагоре!!!!

Некои търгува ли петрол верно????
    То посоката да се хване ми се струва
    по лесна по принцип , ама.......
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Абе гледам некви чудеса тоя петрол прави, що никой не търгува с него? Има ли някои който да търгува с петрол?

Коментар

• Мисля,че започна бягане от борсите към златото и петрола.Може да стане интересно по време на азиатската сесия.Аз има къса паунд/йена от 205.47 и целя 201.60 на първо време

Коментар

• Като гледам петрола в края на седмицата
          или най-късно другата е преминал 130 $
          Тия полудяха

Борсата щатската и тя надоле е засега
          и почвам да се замислям за това
          1.5230-40 колко е постижимо и кога???
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• А за инфлацията - с това изкуствено наливане на ликвидност мисля,че навсякъде е побутват допълнително.Ти на какво мнение си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              Първоначално изпратено от anon6706
              Крителин, знам че следиш када, а аз днес бях навсякъде, но най-малко пред PC. Имаше ли конкретна новина за резкия спад от 1,0080 до почти паритета при долар/кад? Търся и не намирам. Благодаря!
              Погледни петролът какви ги вършеше.Спадна рязко и после изтегли нагоре
              Това движение от данните за петролните резерви го разбрах, но другото преди това не мога - в 6,15 часа щатско време. Там петролът почти е дремел. Явно е спекулативно.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                Крителин, знам че следиш када, а аз днес бях навсякъде, но най-малко пред PC. Имаше ли конкретна новина за резкия спад от 1,0080 до почти паритета при долар/кад? Търся и не намирам. Благодаря!
                Погледни петролът какви ги вършеше.Спадна рязко и после изтегли нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  gbpjpy и аз мисля,че е въпрос на време да спадне до 200.Dow също показва,че скоро може да започне спад до 12500/600.Тези две неща мисля,че са въпрос на време
                  Аз поне нямам пресен спомен, дори и такъв негласуващ в момента шеф на федерална банка да казва в прав текст, че има инфлация. И още повече, че не трябва да се гледа основната, ами общата инфлация. Борсите определено ще поемат надолу и то значително.

Коментар

• Крителин, знам че следиш када, а аз днес бях навсякъде, но най-малко пред PC. Имаше ли конкретна новина за резкия спад от 1,0080 до почти паритета при долар/кад? Търся и не намирам. Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от forexar
                      Моля произнесете се дали имаме двоино дъно при EUR/USD! (~1.5360)
                      Трябва някакво потвърждение за това.За момента просто има изтегляне на двойката покрай затварянето на Лондон и намалянето на ликвидност.
                      Това не е показателно за нищо само по себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexar
                        Моля произнесете се дали имаме двоино дъно при EUR/USD! (~1.5360)
                        Моят опит показва, че преди срещи на Централни банки дъна и върхове не се образуват. След тях се появяват или поне изясняват.

Коментар

• gbpjpy и аз мисля,че е въпрос на време да спадне до 200.Dow също показва,че скоро може да започне спад до 12500/600.Тези две неща мисля,че са въпрос на време

Коментар

• Моля произнесете се дали имаме двоино дъно при EUR/USD! (~1.5360)
                            Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo
                              Първоначално изпратено от anon6706
                              Първоначално изпратено от PLP
                              Те англичаните са по изненадите .Аз очаквам утре да е такъв ден и въпреки очакванията за запазване на лихвата да я резнат с 0.25.Ниво на увереност в изненадата -ВИСОКО
                              Ако не беше снощното изказване на оня от Феда, аз бях планирал точно преди съобщението да пусна къси кабели, но сега малко ми се развали плана. Аз също очаквах изненада. Сега вече не съм сигурен. Това изказване снощи не беше случайно и точно преди утрешните срещи на банките....
                              Подкрепям те... Аз имам дълги при GBP/JPY и GBP/USD...
                              Засега и двете са на минус но утре очаквам бикове...
                              Мисля си, че ако запазят лихвата това ще бъде прието , като положителна новина за паунда и ще върне поне фигура....
                              За паунд/долар съм склонен да се съглася, но при паунд/йена - трябват ти здрави нерви. Аз там си мисля, че риск авършъна ще заиграе и ще поемем към 200. Представи си какво ще стане, ако долар/йена поеме към долния край на рейнджа - 103.00. 2 фигури спад при тази двойка са си 4 при паунд/йена през кросовете. А не ми се вярва паунд/долар да навакса с 4 фигури, каквото и да стане. Днес се счупи здрава подкрепа при кабела.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                                Първоначално изпратено от PLP
                                Те англичаните са по изненадите .Аз очаквам утре да е такъв ден и въпреки очакванията за запазване на лихвата да я резнат с 0.25.Ниво на увереност в изненадата -ВИСОКО
                                Ако не беше снощното изказване на оня от Феда, аз бях планирал точно преди съобщението да пусна къси кабели, но сега малко ми се развали плана. Аз също очаквах изненада. Сега вече не съм сигурен. Това изказване снощи не беше случайно и точно преди утрешните срещи на банките....
                                Подкрепям те... Аз имам дълги при GBP/JPY и GBP/USD...
                                Засега и двете са на минус но утре очаквам бикове...
                                Мисля си, че ако запазят лихвата това ще бъде прието , като положителна новина за паунда и ще върне поне фигура....

Коментар

Working...
                                X