If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля,че започна бягане от борсите към златото и петрола.Може да стане интересно по време на азиатската сесия.Аз има къса паунд/йена от 205.47 и целя 201.60 на първо време
Дай да стигнем първо на 203,50
Сигурно имаш предвид една цифра, която е с 4 пипа по-надолу Но този пробив няма да е кой знае колко индикативен, освен ако не....
Е, аз нали ги закръглям Пък и нека има резерва за "шум"
Най-накрая мога да напиша нещо, от което цитирания няма да ми се разсърди:
Колеги, тук се занимаваме с форекс-търговия, която си има своите понятия. Работим с пипСове, а не пипове, пипони и т.н Нека бъдем професионалисти. ( поне тук, ако не можем в размера на сметките )
Не си права:
pip (пип) - ед. число, pips, на български език в множествено число е 1 ПИП, 2 ПИПА, 3 ПИПА и т.н. Сори! Това за пипоните, още и кауни е правилно - пъпеши са.
Мисля,че започна бягане от борсите към златото и петрола.Може да стане интересно по време на азиатската сесия.Аз има къса паунд/йена от 205.47 и целя 201.60 на първо време
Сигурно имаш предвид една цифра, която е с 4 пипа по-надолу Но този пробив няма да е кой знае колко индикативен, освен ако не....
Колеги, тук се занимаваме с форекс-търговия, която си има своите понятия. Работим с пипСове, а не пипове, пипони и т.н Нека бъдем професионалисти. ( поне тук, ако не можем в размера на сметките )
Не си права:
pip (пип) - ед. число, pips, на български език в множествено число е 1 ПИП, 2 ПИПА, 3 ПИПА и т.н. Сори! Това за пипоните, още и кауни е правилно - пъпеши са.
дори и така да е ако обаче се разглежда дневния реиндж като кука на рос образувала се след 1,2,3 преди това може следващият тест да пробие горния краи разглеждано в контекста на седмична графика и образуващият се текущ бар червен двоиката трябва да се срине до предходното си дъно за да се образува стабилно дъно а оттам вече ще се гадае реиндж или фигура ще да е
За паунда се оформя перфектната буря. Снощи имаше много проинфлационно изказване за САЩ. UK вади от слаби, по-слаби данни. Увеличава се шанса за сваляне на лихвата в четвъртък. Фючърсите на борсата в САЩ в момента са отрицателни. Нефта е над 120 долара и ще попречи на трайно покачване на долар/йена. Паунд/долар ще пада, а оттам паунд/йена, само че два пъти по-бързо.
Щеше да се получи и по-профитно днес, но ме изненада покачването на долар/йена. Затова и затварям за момента късите при паунд/йена на почти 205, Имам лошо чувство, че може да се пробва към 207 през нощта и на това ниво да застанат преди новините за лихвите. Преди лихвите няма да атакуват 200. Късия кабел също го затварям. И там може да се окаже фалшив пробив.
Лека нощ на всички и утре с нови сили.
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Happy68
Първоначално изпратено от kritelin
А за инфлацията - с това изкуствено наливане на ликвидност мисля,че навсякъде е побутват допълнително.Ти на какво мнение си ?
Не мога да схвана още каква им е целта.
Първо излизат от Голдман Сакс (имат реномето на избегнали събпрайма) и казват нефта ще ходи към 200. После Феда казва, че има инфлация и доларът се вдига, обаче заради предното изявление на Голдман, нефта не пада, ами дори и при увеличени запаси, продължава да се вдига. По предния ден Бъфетчо говори, че има рецесия. И в цялата какафония - Сорос си продава евро/йена. Странна работа.....
П.П. А и моят долар/кад тръгна нагоре. Сега да видим, ще мине ли решително 1,0130
проследяването на фундамент изказвания на големи финансови акули и институции или спекуланти и новини си ечиста проба дезинформация всеки се изказва за да обслужи своя си интерес и предизвиква объркване в тт наи добре е да се следи самата графика успех инак )
За паунда се оформя перфектната буря. Снощи имаше много проинфлационно изказване за САЩ. UK вади от слаби, по-слаби данни. Увеличава се шанса за сваляне на лихвата в четвъртък. Фючърсите на борсата в САЩ в момента са отрицателни. Нефта е над 120 долара и ще попречи на трайно покачване на долар/йена. Паунд/долар ще пада, а оттам паунд/йена, само че два пъти по-бързо.
има си хас на седмична се е образувала глава и рамене а снощния сценарии които дадох на едночасова за покупка не се е задеиствал а впрочем сега сме на долния краи на една линиика на дневна редно е да се копнат поне 100 пипса разбира се след трендобръщаща фигурка на 1 или половин час за долар иена писах пак снощи че спад предстои има клин на 4 и дневна само не се знае дали няма да тестне върха за последно или да го зареинджат още малко
А за инфлацията - с това изкуствено наливане на ликвидност мисля,че навсякъде е побутват допълнително.Ти на какво мнение си ?
Не мога да схвана още каква им е целта.
Първо излизат от Голдман Сакс (имат реномето на избегнали събпрайма) и казват нефта ще ходи към 200. После Феда казва, че има инфлация и доларът се вдига, обаче заради предното изявление на Голдман, нефта не пада, ами дори и при увеличени запаси, продължава да се вдига. По предния ден Бъфетчо говори, че има рецесия. И в цялата какафония - Сорос си продава евро/йена. Странна работа.....
П.П. А и моят долар/кад тръгна нагоре. Сега да видим, ще мине ли решително 1,0130
Коментар
Форекс Форексов
Петрола е един от най-хубавите инструменти за търговия
Коментар