IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.25

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Анон, не спори с дамата! В случая като мъже е редно да приложим стария номер "Да, да, ама не" и да отидем да пием бира :lol:
    Напротив, спорете. Когато е културно дори ми доставя удоволствие то бира и аз мога да пия, що ме отписваш. пък ако не мога, ще пия минерална вода
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Анон, не спори с дамата! В случая като мъже е редно да приложим стария номер "Да, да, ама не" и да отидем да пием бира :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Първоначално изпратено от Happy68
        Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Първоначално изпратено от kritelin
        Мисля,че започна бягане от борсите към златото и петрола.Може да стане интересно по време на азиатската сесия.Аз има къса паунд/йена от 205.47 и целя 201.60 на първо време
        Дай да стигнем първо на 203,50
        Сигурно имаш предвид една цифра, която е с 4 пипа по-надолу Но този пробив няма да е кой знае колко индикативен, освен ако не....
        Е, аз нали ги закръглям Пък и нека има резерва за "шум"

Най-накрая мога да напиша нещо, от което цитирания няма да ми се разсърди:

Колеги, тук се занимаваме с форекс-търговия, която си има своите понятия. Работим с пипСове, а не пипове, пипони и т.н Нека бъдем професионалисти. ( поне тук, ако не можем в размера на сметките )
        Не си права:
        pip (пип) - ед. число, pips, на български език в множествено число е 1 ПИП, 2 ПИПА, 3 ПИПА и т.н. Сори! Това за пипоните, още и кауни е правилно - пъпеши са.
        тук се изложих малко, трия го
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
          Мисля,че започна бягане от борсите към златото и петрола.Може да стане интересно по време на азиатската сесия.Аз има къса паунд/йена от 205.47 и целя 201.60 на първо време
          Сигурно имаш предвид една цифра, която е с 4 пипа по-надолу Но този пробив няма да е кой знае колко индикативен, освен ако не....

Колеги, тук се занимаваме с форекс-търговия, която си има своите понятия. Работим с пипСове, а не пипове, пипони и т.н Нека бъдем професионалисти. ( поне тук, ако не можем в размера на сметките )
          Не си права:
          pip (пип) - ед. число, pips, на български език в множествено число е 1 ПИП, 2 ПИПА, 3 ПИПА и т.н. Сори! Това за пипоните, още и кауни е правилно - пъпеши са.

Коментар

Безплатен обяд няма!

Коментар

дори и така да е ако обаче се разглежда дневния реиндж като кука на рос образувала се след 1,2,3 преди това може следващият тест да пробие горния краи разглеждано в контекста на седмична графика и образуващият се текущ бар червен двоиката трябва да се срине до предходното си дъно за да се образува стабилно дъно а оттам вече ще се гадае реиндж или фигура ще да е
              Pip master

Коментар

За паунда се оформя перфектната буря. Снощи имаше много проинфлационно изказване за САЩ. UK вади от слаби, по-слаби данни. Увеличава се шанса за сваляне на лихвата в четвъртък. Фючърсите на борсата в САЩ в момента са отрицателни. Нефта е над 120 долара и ще попречи на трайно покачване на долар/йена. Паунд/долар ще пада, а оттам паунд/йена, само че два пъти по-бързо.
                Щеше да се получи и по-профитно днес, но ме изненада покачването на долар/йена. Затова и затварям за момента късите при паунд/йена на почти 205, Имам лошо чувство, че може да се пробва към 207 през нощта и на това ниво да застанат преди новините за лихвите. Преди лихвите няма да атакуват 200. Късия кабел също го затварям. И там може да се окаже фалшив пробив.
                Лека нощ на всички и утре с нови сили.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68

Коментар

А за инфлацията - с това изкуствено наливане на ликвидност мисля,че навсякъде е побутват допълнително.Ти на какво мнение си ?
                    Не мога да схвана още каква им е целта.
                    Първо излизат от Голдман Сакс (имат реномето на избегнали събпрайма) и казват нефта ще ходи към 200. После Феда казва, че има инфлация и доларът се вдига, обаче заради предното изявление на Голдман, нефта не пада, ами дори и при увеличени запаси, продължава да се вдига. По предния ден Бъфетчо говори, че има рецесия. И в цялата какафония - Сорос си продава евро/йена. Странна работа.....

П.П. А и моят долар/кад тръгна нагоре. Сега да видим, ще мине ли решително 1,0130
                    проследяването на фундамент изказвания на големи финансови акули и институции или спекуланти и новини си ечиста проба дезинформация всеки се изказва за да обслужи своя си интерес и предизвиква объркване в тт наи добре е да се следи самата графика успех инак )
                    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                        Петрола е един от най-хубавите инструменти за търговия
                        То може и така да е , но май не си спомням
                        случай некои да се е похвалил със сделки
                        тука с петрол

Кои ще си признае първи????
                        Аз днес сипах 50 литра бензин в колата, говори се че Лукойл ще вдига цените от утре. Значи съм на нефтена далавера.

Коментар

За паунда се оформя перфектната буря. Снощи имаше много проинфлационно изказване за САЩ. UK вади от слаби, по-слаби данни. Увеличава се шанса за сваляне на лихвата в четвъртък. Фючърсите на борсата в САЩ в момента са отрицателни. Нефта е над 120 долара и ще попречи на трайно покачване на долар/йена. Паунд/долар ще пада, а оттам паунд/йена, само че два пъти по-бързо.
                          има си хас на седмична се е образувала глава и рамене а снощния сценарии които дадох на едночасова за покупка не се е задеиствал а впрочем сега сме на долния краи на една линиика на дневна редно е да се копнат поне 100 пипса разбира се след трендобръщаща фигурка на 1 или половин час за долар иена писах пак снощи че спад предстои има клин на 4 и дневна само не се знае дали няма да тестне върха за последно или да го зареинджат още малко
                          Pip master

Коментар

Петрола е един от най-хубавите инструменти за търговия
                            То може и така да е , но май не си спомням
                            случай некои да се е похвалил със сделки
                            тука с петрол

Кои ще си признае първи????
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              А за инфлацията - с това изкуствено наливане на ликвидност мисля,че навсякъде е побутват допълнително.Ти на какво мнение си ?
                              Не мога да схвана още каква им е целта.
                              Първо излизат от Голдман Сакс (имат реномето на избегнали събпрайма) и казват нефта ще ходи към 200. После Феда казва, че има инфлация и доларът се вдига, обаче заради предното изявление на Голдман, нефта не пада, ами дори и при увеличени запаси, продължава да се вдига. По предния ден Бъфетчо говори, че има рецесия. И в цялата какафония - Сорос си продава евро/йена. Странна работа.....

П.П. А и моят долар/кад тръгна нагоре. Сега да видим, ще мине ли решително 1,0130

Коментар

• Петрола е един от най-хубавите инструменти за търговия

Коментар

Working...
                                X