If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цял ден се питам - ще минели 1.555 ЕУРОТО или не?! - ай кажете нещо свежо да ми изтине бирата
При художника:
- Господине, можете ли да ми нарисувате портрет, на който да изглеждам доста по-млада?
- Разбира се, госпожо! Ако искате мога да ви нарисувам с кофичка и с лопатка за пясък в ръце!
Нивото 1.555555555 вече ми омръзна и го забранявам с декрет!!!
Добре де, 1.556 , за рисунката може да и сложи и памперс - много е актуален
Не става така.
За да стане 1.556 требе мине през 1.55555555,
а то не може премина оти забрана има!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Цял ден се питам - ще минели 1.555 ЕУРОТО или не?! - ай кажете нещо свежо да ми изтине бирата
При художника:
- Господине, можете ли да ми нарисувате портрет, на който да изглеждам доста по-млада?
- Разбира се, госпожо! Ако искате мога да ви нарисувам с кофичка и с лопатка за пясък в ръце!
Добре де, 1.556 , за рисунката може да и сложи и памперс - много е актуален
Аз съм с*опил еврото и го чакам да се изсиме сега на по-ниско С тези данни хамериканците ще помогнат като ги разберат ако не ме хване някой стопаджия де
Успех
При художника:
БОРЕУРОДА кои са ти ликвидните компаниии???
Аз знам само Монбат и Химекспорт иии ии не се сещам друга
Тандемче коя е този мнмого хубава платформа?????
Моита система май работи!!!
Вече минуса ми спадна с 8 лева
В германияв ги усещах аз , че ще
искарат лоши данни.
Лошото е , че злото и петроля засега се задържат на текущи
мързи ме бах го и бфб е профитче от 2 стотинки хич не е зле Утре пак...Сега ще се средоточа на форексо че онова е дърво
Тая борса много волатилна бре
То загубата ми е от само една акция.
Забележи Трансстрой Бургас продава е 111 цена
а купува 345 .
Брях
Инак съм си 8 лефа напред де
Около 1000 хотела у нас са обявени официално и неофицално за продажба, става ясно от проучване на в. "Труд".
В сайта за имоти imot.bg са регистрирани 864 предложения за продажба на хотели. Някои от тях се повтарят, на ако се добавят тези, за които се търси купувач, без да са обявени официално за продан, бройката достига 1000, изчисляват от вестника.
Сред неофициалните предложения са "Радисън" (бившия Гранд хотел София") и "Кемпински-Зографски". За бившия "японски" хотел се търсят 200 млн. евро, според източници на вестника (но вече се говори, че са склонни дори на двойно по-малко, пише "Труд"), а за сградата срещу парламента - 60-80 млн. евро. Вестникът припомня, че през 2003 г. тя бе купена от Хенри Гуин Джоунс, бивш съдружник на доскорошния собственик на БТК Тор Бьорголфсон.
Продава се и перлата на Златни пясъци - петзвездният "Мелиа гранд Ермитаж", построен от фонда "Сигма капитал", свързван с Георги Велчев, брата на бившия финансов министър Милен Велчев. Неофициалната оферта е 90 млн. евро.
-----------------------------------------------------------------------------------
Мислите ли , че ще вземат толкоз много парички ,
щом всички продават???????
Тамдемче и БОРЕУРОДА вижте ква стратегия играх сега
Хи хи хи
Значи на всички на които им сочеше стрелката надоле в червено
продадох по една акция.
Похарчих около 1150 лефа
Минуса сега ми е 288 лефа.
А да ги видим дали ще удържат!!!!
Дайте вашата стратегия за печалба на БФБ да видим!!!
Аз си правя все още портфеил от 5-6 ликвидни компании хехехех
Не се хващайте с бантустанската фондова борса. Тя е голямо зло, само ще ви поквари. Вижте им темата за БФБ какви идиоти, какви идиотии пишат. Де се вика каквато борсата такива и инвеститорите. Така, че оставете го това зло не ви трябва.
инвеститорите отдавна си отидоха . сега имаме само опити за профити от хора които си мислят че могат да хванат дъното . да ама при акциите дъно се хваща най- трудно . затова там стратегията е купувай скъпо-продавай по-скъпо . та да се инвестира на бфб преди да зопочне нов възходящ тренд е глупаво . разбира се може да се купи нещо е така да си има човек , или да купи при рязък спад , после да продаде 50 % като направи 100 % профит и да си ги остави за внуците акциите .
хаха поздрави .
между другото затворих на - 10 пипа и продадох даже за 1.5394 . да видиме дали съм сгрешил . не ми се губят 10 пипа и 10 пропусната полза. = 20 .
Хи хи хи
продадох по една акция.
Похарчих около 1150 лефа
Не се хващайте с бантустанската фондова борса. Тя е голямо зло, само ще ви поквари. Вижте им темата за БФБ какви идиоти, какви идиотии пишат. Де се вика каквато борсата такива и инвеститорите. Така, че оставете го това зло не ви трябва.
днеска е куцо на нашио пазар скука скука
Споко бе на демото само да го видм това животно бфб , а че инвеститорите са идоити спор няма
хехехе вече спечелих 2 стотинки от акциите на софарма хехехе
Хи хи хи
продадох по една акция.
Похарчих около 1150 лефа
Кога стана калайджия ,кога ти почерня гъза та и мнения почна да даваш за инвестиралите на БФБ?Айде по-леко с квалификациите.
Коментар