Е ако пробие канала, но тази зона не е опасна за скъсяване. Даже да пробие ще я тества отново.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.23
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от balinorПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от balinorПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от balinorЦял ден се питам - ще минели 1.555 ЕУРОТО или не?! - ай кажете нещо свежо да ми изтине бирата
- Господине, можете ли да ми нарисувате портрет, на който да изглеждам доста по-млада?
- Разбира се, госпожо! Ако искате мога да ви нарисувам с кофичка и с лопатка за пясък в ръце!
Нивото 1.555555555 вече ми омръзна и го забранявам с декрет!!!, за рисунката може да и сложи и памперс - много е актуален
За да стане 1.556 требе мине през 1.55555555,
а то не може премина оти забрана има!!!
според мен /естествено аз съм аматьор/, щом цената на петрола падна би следвало покупките на петрол да се увеличат а от там и запасите да намалеят, което според мен ще вдигне пак еврото - но аз съм аматьор и бих искал да чуя професионално мнение
но мнението си ще кажа.
Тва кви резерви ще обявят си е бошлаф работа.
Щото досега от доста време цената расте , а запасите падат.
Сега когато цената пада, ако обявят , че запасите се вдигат
нали ме разбираш логика никва няма.
Каквото им отърва това и искарват.
По моита днескашна стратегия ще обявят ,
че се дигат запасите.
Не е съвет за никого и за нищо!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от balinorПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от balinorЦял ден се питам - ще минели 1.555 ЕУРОТО или не?! - ай кажете нещо свежо да ми изтине бирата
- Господине, можете ли да ми нарисувате портрет, на който да изглеждам доста по-млада?
- Разбира се, госпожо! Ако искате мога да ви нарисувам с кофичка и с лопатка за пясък в ръце!
Нивото 1.555555555 вече ми омръзна и го забранявам с декрет!!!, за рисунката може да и сложи и памперс - много е актуален
За да стане 1.556 требе мине през 1.55555555,
а то не може премина оти забрана има!!!
според мен /естествено аз съм аматьор/, щом цената на петрола падна би следвало покупките на петрол да се увеличат а от там и запасите да намалеят, което според мен ще вдигне пак еврото - но аз съм аматьор и бих искал да чуя професионално мнение
Коментар
Коментар