If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ех, не искате да разберете и това си е. Няма причина да се отварят в момента кери позиции, даже обратното - затварят се. Долар/йена е изключение, защото в последно време това бяха двете валути за кери търговия. Доларът е с превес пред йената заради по-голямата си лихва. От друга страна, американците няма да допускат много високи нива при долар/йена, защото търговското им салдо напоследък се подобри заради износа. Ако долар/йена се качи много, отново ще започне да страда износът им.
За останалите кросове на йената е ясно, че валутите в тях скоро ще претърпят, а някои вече, понижения на лихвите.
Борсата в САЩ не трябва да ви бъде критерий, както в последно време за кери позициите.
Успех.
затворих късата на +55 пипона , рискувам 20 като отварям дълга тука 1.5544 за 30 тина пипона нагоре и после пак продавам .
аз имам 5508/12 като ниво за реверсал, ако го пробие тогава следвасщата подкрепа ще е около 5460...Като се замисля подобен ход се вързва добре с НФП-то в петък . И аз прибвах 50 пипса от къса от 5603 и сега чакам 5565 да пусна нова с цели 5512.
новотоя масто за продажба е 1.5585 а стопа 1.5605 . това е бара пробил предишните и не би трябвало да го биеме отгоре ако продължаваме надолу . ако ли не ще се ривърсва
Коментар