If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Силно вярвам, че EUR/JPY ще падне с още 60-70 пипа днес а долара ще чака другата седмица когато пак ще изригне. Твърдението ми е просто 6-то чувство но много силно вярвам в това.
Аз си затворих дългите еур/йена - на загуба. Оставих дългите усд/йена, които са ми на печалба - смятам да ги увелича, но ако коригира.
Силно вярвам, че EUR/JPY ще падне с още 60-70 пипа днес а долара ще чака другата седмица когато пак ще изригне. Твърдението ми е просто 6-то чувство но много силно вярвам в това.
Dollar/Yen closing in on key 108.60 level
Category: Market flows
Tags: usd/jpy
American names have been seen buying the Dollar across the board so far this session especially after the ADP report surprised to the upside. The Dollar is in a full blown optimistic mood at the moment with higher stocks and lower Oil, just adding to the mood. In Dollar/Yen we are knocking on the door of stops above 108.30, which should see us move higher top face offers in the 108.45/50 region ahead of another barrier option at 108.50. 108.60 is the key level of resistance that we need to clear to keep the impetus going.
Ами в момента съм с евър те нямат търговия с злато и сребро а и се оглеждам за суаповете за carrying. Просто за сравнение и диференциране. Знам ли. Препоръки давате ли.
Провери в Делтасток офиса им е срещу Парламента. Аз съм търгувал там със злато и мисля, че лихвите са минимални или няма. Съжалявам но не съм обърнал голямо внимание на това. Най-добре е да идеш в офиса им. Огледаи се и за друга къща. Златото и среброто са доста кофти за търговия и спреда при тях е много голям особено при среброто.
Не гледам за металите, а се оглеждам за кери трейд..... Затова се интересувам и от суаповете. 60 pips spread for HAU at benchmark fibonac4i
Благодаря ти за делтата. Ще им хвърля едно око
То като сравнявам мойте са си добре хаха . Има доста на отрицателен %
Ех, не искате да разберете и това си е. Няма причина да се отварят в момента кери позиции, даже обратното - затварят се. Долар/йена е изключение, защото в последно време това бяха двете валути за кери търговия. Доларът е с превес пред йената заради по-голямата си лихва. От друга страна, американците няма да допускат много високи нива при долар/йена, защото търговското им салдо напоследък се подобри заради износа. Ако долар/йена се качи много, отново ще започне да страда износът им.
За останалите кросове на йената е ясно, че валутите в тях скоро ще претърпят, а някои вече, понижения на лихвите.
Борсата в САЩ не трябва да ви бъде критерий, както в последно време за кери позициите.
Успех.
даа, другите валути пробиха спрямо долара, но йената не успя. Това пък трябва на техничарите да говори нещо
Ta кво им говори на техничарите?????
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Ами в момента съм с евър те нямат търговия с злато и сребро а и се оглеждам за суаповете за carrying. Просто за сравнение и диференциране. Знам ли. Препоръки давате ли.
Провери в Делтасток офиса им е срещу Парламента. Аз съм търгувал там със злато и мисля, че лихвите са минимални или няма. Съжалявам но не съм обърнал голямо внимание на това. Най-добре е да идеш в офиса им. Огледаи се и за друга къща. Златото и среброто са доста кофти за търговия и спреда при тях е много голям особено при среброто.
Ех, не искате да разберете и това си е. Няма причина да се отварят в момента кери позиции, даже обратното - затварят се. Долар/йена е изключение, защото в последно време това бяха двете валути за кери търговия. Доларът е с превес пред йената заради по-голямата си лихва. От друга страна, американците няма да допускат много високи нива при долар/йена, защото търговското им салдо напоследък се подобри заради износа. Ако долар/йена се качи много, отново ще започне да страда износът им.
За останалите кросове на йената е ясно, че валутите в тях скоро ще претърпят, а някои вече, понижения на лихвите.
Борсата в САЩ не трябва да ви бъде критерий, както в последно време за кери позициите.
Успех.
даа, другите валути пробиха спрямо долара, но йената не успя. Това пък трябва на техничарите да говори нещо
има 20 % шанс движението да е приключило тука . затова тази дълга ще взема да я оставя и да зачакам да видя . ще я стопирам на 1.5519 , но ще вдигна стопа на 0 ако тръгнем нагоре . може би ще го ударят ама както и да е
Коментар