IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.21

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе тия от АЦБ верно са си отменили заседанието

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
      Първоначално изпратено от Forex Master
      Някой много, много голям е много, ама много сърдит на австралиец/йена и киви/йена... Такива лашкания, с такъв магнитут и то дни наред не съм виждал... А аз съм виждал много!
      Може ли да бъдеш любезен да ми обяниш
      каква е технологията на подобни движения????
      Щото ние сме с дребните стотинки на пазара и
      не влияем върху него по принцип.
      Та тоз с големите пари как го прави това???
      С колко пари го кара австралиеца горе долу да
      се люлее по подобен начин на люлката????
      Ако може??
      Ами не е сложно. Прави се с брутална сила.

При този уплашен и наплашен през последните дни пазар, еднократно изсипване на около 15-20 милиона австралиец/йена или киви/йена е наплъно достатъчен да мръдне пазара поне с 50-60 пипона! Това се случи преди минути в киви/йена когато кивито бе над 0,62 спряма далара. Закара го за 5 секунди до 0,6110 за обиране на стопове и на трейлинг стопове...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn
        Дългата ми на евро долар до 1.3720 е касирана, Лимубай предвиди днес до 1.3920, ха да му е на късмет
        Зависи от кой вид е гапа обаче както занете може да е за продължение ама може и да е гап от изтощение.Лично аз ще го играя на пробив.
        успех на всички.
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Дългата ми на евро долар до 1.3720 е касирана, Лимубай предвиди днес до 1.3920, ха да му е на късмет
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
            Някой много, много голям е много, ама много сърдит на австралиец/йена и киви/йена... Такива лашкания, с такъв магнитут и то дни наред не съм виждал... А аз съм виждал много!
            Може ли да бъдеш любезен да ми обяниш
            каква е технологията на подобни движения????
            Щото ние сме с дребните стотинки на пазара и
            не влияем върху него по принцип.
            Та тоз с големите пари как го прави това???
            С колко пари го кара австралиеца горе долу да
            се люлее по подобен начин на люлката????
            Ако може??
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Някой много, много голям е много, ама много сърдит на австралиец/йена и киви/йена... Такива лашкания, с такъв магнитут и то дни наред не съм виждал... А аз съм виждал много!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
                Добро утро хеххехе
                Специално до bgg_red -благодарности на 100 % -
                жив да си за тази двоойка eur/aud Много профитна бре много Благодарности за теб
                Желая ти искрен успех Евалата пич си

Поздрави и за Бат-Седефчо дето ми помага със съвети евала

Успех и на всичкото форум
                Боре станаха +200 пипа моите
                Тоз път ще стискам зъби и ще чакам нивата под 1.90
                Дано!!

П.П>Бааааааааа
                Тва е много зло!!
                Даже и Гепито не съм го виждал да върви
                толкоз бърже

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  Първоначално изпратено от bgg_red
                  Трише към дилърите: Осъзнайте се

"Осъзнайте се", призова президентът на Европейската централна банка (ЕЦБ) Жан-Клод Трише, обръщайки се към дилърите на финансовите пазари, които продължиха спада си в САЩ и Европа въпреки координираното понижение на водещите лихви на шест банки. "Осъзнайте се!", каза Трише, цитиран от АФП, по телевизионния канал Франс 3, "защото прекомерният песимизъм е много лош съветник". "Ние сме обвързани по цялата планета. Призоваваме всички играчи на пазара, които са в засилилия се водовъртеж, да се опомнят, има елементи, които вдъхват доверие", заяви категорично Трише.
                  Европейската централна ба
                  -------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  Колеги ОСЪЗНАЙТЕ се!!!
                  Само купувайте борсови индекси и неги продавайте.
                  Така ще вдигнете борсите по света.
                  Е може да загубите паричките си , но много важно!!!
                  Бу ха ха ха

П.П.То не е смешно де , щото след подобен крах следва
                  кървава баня!!!.Дано е далеч от нас..... Дано!!
                  Абе колега, когато по-умните говорят, не е лошо ти самия да не се правиш на по-умен, ако ме разбираш, имаш ли представа за какво ти говоря
                  Мога само да предполагам и донякъде се надявам , че
                  те разбирам.
                  Пък , ако имаш желание можеш да го обясниш с думи за какво говориш????

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                    Добро утро ! ( то за мен добър вечер , защото съм след нощна смяна )
                    Та да видим как е хавата ? При долар/йена ми се вижда , че ще тества 101.00 ,
                    най-много 101.20 и после по пързалката под 100.00 ! Ще го изчакам да се качи , за да вляза на къси ! Днес , утре сигурно ще видим 97+ ниво ! Чичо Дау ще пробива 9000 май ! Напоследък моите прогнози са доста точни , но ако ме следвате си е на ваша отговорност ! Успешен ден , колеги !
                    Как си Зли Негоднико ? Абе къде се загуби Борето ?
                    Добре съм Иво
                    зает съм и нямам време да обръщам внимание на форумните келеши
                    Времето е пари нали знаеш
                    Внимаваи с Дау ! по моите изчисления посоката е северна !

Коментар

Трише към дилърите: Осъзнайте се

"Осъзнайте се", призова президентът на Европейската централна банка (ЕЦБ) Жан-Клод Трише, обръщайки се към дилърите на финансовите пазари, които продължиха спада си в САЩ и Европа въпреки координираното понижение на водещите лихви на шест банки. "Осъзнайте се!", каза Трише, цитиран от АФП, по телевизионния канал Франс 3, "защото прекомерният песимизъм е много лош съветник". "Ние сме обвързани по цялата планета. Призоваваме всички играчи на пазара, които са в засилилия се водовъртеж, да се опомнят, има елементи, които вдъхват доверие", заяви категорично Трише.
                      -------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      Колеги ОСЪЗНАЙТЕ се!!!
                      Бу ха ха ха

Абе колега, когато по-умните говорят, не е лошо ти самия да не се правиш на по-умен, ако ме разбираш, имаш ли представа за какво ти говоря

Коментар

• Браво Боре , че успял си да откънеш от пазаря !!

Мен по принцип ме е много яд , че късно видех.
                        Да бех видел движението нагоре.
                        Щях да му отрежа шиша малко зад върха като
                        връща надоле и щях да не играя 1-2 седмици от кеф

Коментар

• Трише към дилърите: Осъзнайте се

Колеги ОСЪЗНАЙТЕ се!!!
                          Бу ха ха ха

Коментар

Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
                            Добро утро хеххехе

Привет Боре!!
                            Я се похвали с конкретни пипони дето си хванал?????
                            Щото аз едни дребни 305 вчера
                            пък движенията са били 40-50 фигури само вчера.
                            То и аз с голямо закъснение се загледах в тая двоика.
                            Пфууу
                            Мъча една сега от 1.9757 къса ама ...... засега
                            Ами снощи си лафиме по скайпа с малкия greedforsuccess
                            и си пускам къса от 2.0525 четейки форума тука си викам я да я пробвам таз двойка хехе щото аз съм тъп консерватор и играя само еур/усд както и да е и отидох да хапна нещо в кухнята за има няма и 10-15 мин хехе 200 пипа профит :
                            Гледам го че ще пада още амам ме хвана шубето и затворих някъде на 205 пипоне след това ме обхвана алчността и пуснах още една от 2.0390 амам с много по малък обем на сделката Ставам сутринта и приятно изненадан с още пипон 240
                            минах се амам ко да правиш хехе
                            Важното е че за има няма 6-7 часа ми надмина профита при дългата еур/усд , която я държа вече 3 ден
                            Сега пак се треса от алчност затворих частично еур/усд оставил съм и едно мини лотче при еур/ауд с цел да осреднявам
                            ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
                              Добро утро хеххехе

Привет Боре!!
                              Я се похвали с конкретни пипони дето си хванал?????
                              Щото аз едни дребни 305 вчера
                              пък движенията са били 40-50 фигури само вчера.
                              То и аз с голямо закъснение се загледах в тая двоика.
                              Пфууу
                              Мъча една сега от 1.9757 къса ама ...... засега

Коментар

• Добро утро хеххехе

¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

Working...
                                X