If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой много, много голям е много, ама много сърдит на австралиец/йена и киви/йена... Такива лашкания, с такъв магнитут и то дни наред не съм виждал... А аз съм виждал много!
Може ли да бъдеш любезен да ми обяниш
каква е технологията на подобни движения????
Щото ние сме с дребните стотинки на пазара и
не влияем върху него по принцип.
Та тоз с големите пари как го прави това???
С колко пари го кара австралиеца горе долу да
се люлее по подобен начин на люлката????
Ако може??
Ами не е сложно. Прави се с брутална сила.
При този уплашен и наплашен през последните дни пазар, еднократно изсипване на около 15-20 милиона австралиец/йена или киви/йена е наплъно достатъчен да мръдне пазара поне с 50-60 пипона! Това се случи преди минути в киви/йена когато кивито бе над 0,62 спряма далара. Закара го за 5 секунди до 0,6110 за обиране на стопове и на трейлинг стопове...
бате ви негодник е спеца по тея 2 кроса !
ако имате въпроси се обръщаите към мен след като разбира се платите скромна комисиона !
едно безплатно жокерче ше пусна
За днес не знам но вчера спада в ози/йена от 72 до 64 приблизително говоря ,е бил задвижен от продажби в размер на 5 до 8 млрд . AUD от УС банка основно по моите източници !
Ако ще пада еврото още покачването не би трябвало да е над 3904-там е евентуално 4 вълна .Затваряне над това ниво -мисля ,че влизаме в евров тренд отново.Кире дай твое виждане?
Някой много, много голям е много, ама много сърдит на австралиец/йена и киви/йена... Такива лашкания, с такъв магнитут и то дни наред не съм виждал... А аз съм виждал много!
Може ли да бъдеш любезен да ми обяниш
каква е технологията на подобни движения????
Щото ние сме с дребните стотинки на пазара и
не влияем върху него по принцип.
Та тоз с големите пари как го прави това???
С колко пари го кара австралиеца горе долу да
се люлее по подобен начин на люлката????
Ако може??
Ами не е сложно. Прави се с брутална сила.
При този уплашен и наплашен през последните дни пазар, еднократно изсипване на около 15-20 милиона австралиец/йена или киви/йена е наплъно достатъчен да мръдне пазара поне с 50-60 пипона! Това се случи преди минути в киви/йена когато кивито бе над 0,62 спряма далара. Закара го за 5 секунди до 0,6110 за
обиране на стопове и на трейлинг стопове...
Ясно
Аз съм на Евро/Австралиец.
Засега +300 пипа
Е тва си е търговия баце
Боре как си ???
Ти с тоя един малък лот и ти за къде си и ти ама....
дето се казва здраве да е
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар