IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.21

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IVO_
    Първоначално изпратено от IVO_
    Добро утро ! ( то за мен добър вечер , защото съм след нощна смяна )
    Та да видим как е хавата ? При долар/йена ми се вижда , че ще тества 101.00 ,
    най-много 101.20 и после по пързалката под 100.00 ! Ще го изчакам да се качи , за да вляза на къси ! Днес , утре сигурно ще видим 97+ ниво ! Чичо Дау ще пробива 9000 май ! Напоследък моите прогнози са доста точни , но ако ме следвате си е на ваша отговорност ! Успешен ден , колеги !
    Как си Зли Негоднико ? Абе къде се загуби Борето ?
    Успях да си пусна една къса долар/йена от 101.25 и сега е с нулев стоп , пък ще видим дали ще се развият нещата по плана ! Имах проблеми с интернета - на доставчика му спрели тока и ме изправиха на нокти ! Трябва да се търси друг вариант , че при този пазар едно спиране на нет в неподходящ момент , мже да доведе до големи загуби ! Някой ползва ли услугите на Мегалан ? А БТК ?
    Препоръчайте ми !
    Здрасти Боре ! Къде се губиш ? Стрижеш ли , а ?
    Аз съм на БТК. Ама от как тръгнаха промоцийте на оптимисти и реалисти нещо забозва скороста сегиз тогиз. Но пък иначе са бетон, няма прекъсване. А специално за платворма за форекс няма да имаш никви грижи.

Не съм рекламно лице на БТК, напротив мразя ги на общо основание. Ама на бялото черно не мога да кажа.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Първоначално изпратено от Jason_Thorn
      Пфууу, гадното зверче ми спраска стопа на пендинга. -30п добре че в еврото нещата станаха там съм на +60п резултат за днес +30п ще видим след 18.00 кви ще ги кърша.
      Ти да не си отпуска ? Щом имаш достъп до платформа .
      Не съм, пускам пендинги сутринта и после се зверя в курсовете на инвестора и псуя иначе съм планирал отпуски по края на идните месеци и тогава ще се развихря
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
        мисля да купя 5000 акции на ПИБ , какво ще кажете за идеята. не сме в правилния форум ама ? кажет през кой брокер да отворя сметка да го направя . или може и без сметка ? ква е схемата , дайте съвет .
        В самата банка отиваш и ставаме колеги

Коментар

мисля да купя 5000 акции на ПИБ , какво ще кажете за идеята. не сме в правилния форум ама ? кажет през кой брокер да отворя сметка да го направя . или може и без сметка ? ква е схемата , дайте съвет .
          Схемата е лесна

Коментар

Добро утро ! ( то за мен добър вечер , защото съм след нощна смяна )
            Та да видим как е хавата ? При долар/йена ми се вижда , че ще тества 101.00 ,
            най-много 101.20 и после по пързалката под 100.00 ! Ще го изчакам да се качи , за да вляза на къси ! Днес , утре сигурно ще видим 97+ ниво ! Чичо Дау ще пробива 9000 май ! Напоследък моите прогнози са доста точни , но ако ме следвате си е на ваша отговорност ! Успешен ден , колеги !
            Как си Зли Негоднико ? Абе къде се загуби Борето ?
            Успях да си пусна една къса долар/йена от 101.25 и сега е с нулев стоп , пък ще видим дали ще се развият нещата по плана ! Имах проблеми с интернета - на доставчика му спрели тока и ме изправиха на нокти ! Трябва да се търси друг вариант , че при този пазар едно спиране на нет в неподходящ момент , мже да доведе до големи загуби ! Някой ползва ли услугите на Мегалан ? А БТК ?
            Препоръчайте ми !
            Здрасти Боре ! Къде се губиш ? Стрижеш ли , а ?

Коментар

БенчМарк-имат и кобос.Поздрави.

Коментар

Кире недей, имам инфо че банката е на тезгаха и акцията няма да се вдигне с повече от 1 лв, има акции 3-5 пъти подценени , ако питаш мен купи си CHIM и догодина по 300%-400%

Коментар

• мисля да купя 5000 акции на ПИБ , какво ще кажете за идеята. не сме в правилния форум ама ? кажет през кой брокер да отворя сметка да го направя . или може и без сметка ? ква е схемата , дайте съвет .
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn
                    Пфууу, гадното зверче ми спраска стопа на пендинга. -30п добре че в еврото нещата станаха там съм на +60п резултат за днес +30п ще видим след 18.00 кви ще ги кърша.
                    Ти да не си отпуска ? Щом имаш достъп до платформа .

Коментар

• Мамка му и гадно гепи като ми измацка стопа на късата сега надолу ще тръгне

Коментар

• Първоначално изпратено от GGG
                        Първоначално изпратено от bgg_red
                        Първоначално изпратено от GGG
                        Бгг_ред, на колко години си?
                        38
                        Що???
                        Вярно ли, помислих те за един друг форумен участник от зоната, но съ сбъркал.
                        Верно си сбъркал.
                        По форекс дела не съм писъл никъде другаде.
                        И защо ме помисли за некой????
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                          Първоначално изпратено от GGG
                          38
                          Що???
                          Вярно ли, помислих те за един друг форумен участник от зоната, но съ сбъркал.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                            Първоначално изпратено от kiril123
                            опа ривърсал на малките графики. сел 1.3745 стоп 1.3775 , ще видим къде ще затворя . да не стане да пробием Лег-а и да идем на 1.30 . пфу че пазар
                            kire ,towa ne e li bichi flag ? ili ti otigrawash niakakwo 2b?
                            dneska chakam 3810/40
                            Малко ми заприлича на клин ама се оправи и направи бичи флаг

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                              Първоначално изпратено от kiril123
                              опа ривърсал на малките графики. сел 1.3745 стоп 1.3775 , ще видим къде ще затворя . да не стане да пробием Лег-а и да идем на 1.30 . пфу че пазар
                              kire ,towa ne e li bichi flag ? ili ti otigrawash niakakwo 2b?
                              dneska chakam 3810/40
                              abe 2b , ама пак съм на дълга . много е глупаво да се скъсява тука . добре че се освестих . по принцип би трябвало да се купи при 1.3765 , тоест там като стигнем ще го купят и ще летим нагиоре 50-80- пипа . слагам стоп 1.3690 и е възможно да оставя позицията да ми носи пари доста време . ще си търгувам с друга сметка
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от GGG
                                38
                                Що???
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X