If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро ! ( то за мен добър вечер , защото съм след нощна смяна )
Та да видим как е хавата ? При долар/йена ми се вижда , че ще тества 101.00 ,
най-много 101.20 и после по пързалката под 100.00 ! Ще го изчакам да се качи , за да вляза на къси ! Днес , утре сигурно ще видим 97+ ниво ! Чичо Дау ще пробива 9000 май ! Напоследък моите прогнози са доста точни , но ако ме следвате си е на ваша отговорност ! Успешен ден , колеги !
Как си Зли Негоднико ? Абе къде се загуби Борето ?
Успях да си пусна една къса долар/йена от 101.25 и сега е с нулев стоп , пък ще видим дали ще се развият нещата по плана ! Имах проблеми с интернета - на доставчика му спрели тока и ме изправиха на нокти ! Трябва да се търси друг вариант , че при този пазар едно спиране на нет в неподходящ момент , мже да доведе до големи загуби ! Някой ползва ли услугите на Мегалан ? А БТК ?
Препоръчайте ми !
Здрасти Боре ! Къде се губиш ? Стрижеш ли , а ?
Аз съм на БТК. Ама от как тръгнаха промоцийте на оптимисти и реалисти нещо забозва скороста сегиз тогиз. Но пък иначе са бетон, няма прекъсване. А специално за платворма за форекс няма да имаш никви грижи.
Не съм рекламно лице на БТК, напротив мразя ги на общо основание. Ама на бялото черно не мога да кажа.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Пфууу, гадното зверче ми спраска стопа на пендинга. -30п добре че в еврото нещата станаха там съм на +60п резултат за днес +30п ще видим след 18.00 кви ще ги кърша.
Ти да не си отпуска ? Щом имаш достъп до платформа .
Не съм, пускам пендинги сутринта и после се зверя в курсовете на инвестора и псуя иначе съм планирал отпуски по края на идните месеци и тогава ще се развихря
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
мисля да купя 5000 акции на ПИБ , какво ще кажете за идеята. не сме в правилния форум ама ? кажет през кой брокер да отворя сметка да го направя . или може и без сметка ? ква е схемата , дайте съвет .
мисля да купя 5000 акции на ПИБ , какво ще кажете за идеята. не сме в правилния форум ама ? кажет през кой брокер да отворя сметка да го направя . или може и без сметка ? ква е схемата , дайте съвет .
Добро утро ! ( то за мен добър вечер , защото съм след нощна смяна )
Та да видим как е хавата ? При долар/йена ми се вижда , че ще тества 101.00 ,
най-много 101.20 и после по пързалката под 100.00 ! Ще го изчакам да се качи , за да вляза на къси ! Днес , утре сигурно ще видим 97+ ниво ! Чичо Дау ще пробива 9000 май ! Напоследък моите прогнози са доста точни , но ако ме следвате си е на ваша отговорност ! Успешен ден , колеги !
Как си Зли Негоднико ? Абе къде се загуби Борето ?
Успях да си пусна една къса долар/йена от 101.25 и сега е с нулев стоп , пък ще видим дали ще се развият нещата по плана ! Имах проблеми с интернета - на доставчика му спрели тока и ме изправиха на нокти ! Трябва да се търси друг вариант , че при този пазар едно спиране на нет в неподходящ момент , мже да доведе до големи загуби ! Някой ползва ли услугите на Мегалан ? А БТК ?
Препоръчайте ми !
Здрасти Боре ! Къде се губиш ? Стрижеш ли , а ?
Кире недей, имам инфо че банката е на тезгаха и акцията няма да се вдигне с повече от 1 лв, има акции 3-5 пъти подценени , ако питаш мен купи си CHIM и догодина по 300%-400%
Пфууу, гадното зверче ми спраска стопа на пендинга. -30п добре че в еврото нещата станаха там съм на +60п резултат за днес +30п ще видим след 18.00 кви ще ги кърша.
Ти да не си отпуска ? Щом имаш достъп до платформа .
опа ривърсал на малките графики. сел 1.3745 стоп 1.3775 , ще видим къде ще затворя . да не стане да пробием Лег-а и да идем на 1.30 . пфу че пазар
kire ,towa ne e li bichi flag ? ili ti otigrawash niakakwo 2b?
dneska chakam 3810/40
abe 2b , ама пак съм на дълга . много е глупаво да се скъсява тука . добре че се освестих . по принцип би трябвало да се купи при 1.3765 , тоест там като стигнем ще го купят и ще летим нагиоре 50-80- пипа . слагам стоп 1.3690 и е възможно да оставя позицията да ми носи пари доста време . ще си търгувам с друга сметка
Коментар