IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.21

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GGG
    Първоначално изпратено от bgg_red
    Първоначално изпратено от GGG
    Бгг_ред, на колко години си?
    38
    Що???
    Вярно ли, помислих те за един друг форумен участник от зоната, но съ сбъркал.
    Верно си сбъркал.
    По форекс дела не съм писъл никъде другаде.
    И защо ме помисли за некой????
    Стилът на писане.
    Хммммммм
    А аз си мислех , че съм единствения които
    го използва тоз стил.
    Ще взема да го изоставя тогаз
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
      Първоначално изпратено от kiril123
      мисля да купя 5000 акции на ПИБ , какво ще кажете за идеята. не сме в правилния форум ама ? кажет през кой брокер да отворя сметка да го направя . или може и без сметка ? ква е схемата , дайте съвет .
      Кириле от къде ти е дошла таз идея?????
      Таз банка е в технически фалит.
      Доколкото знам БНБ преди няколко
      месеца са изсипали около 300 млн лева да я спасят,
      обаче комплексите на Банско си седят непродадени
      все още и не се вижда кога ще се продадът.
      Това за 300-те млн са непотвърдена информация
      но с почти 100% достоверност
      Бг ред тук преди време някой май те кани да ядете пица .Аз май пък ще те поканя да ти ударя 2-3 шамара за горните ти приказки

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
        мисля да купя 5000 акции на ПИБ , какво ще кажете за идеята. не сме в правилния форум ама ? кажет през кой брокер да отворя сметка да го направя . или може и без сметка ? ква е схемата , дайте съвет .
        Кириле от къде ти е дошла таз идея?????
        Таз банка е в технически фалит.
        Доколкото знам БНБ преди няколко
        месеца са изсипали около 300 млн лева да я спасят,
        обаче комплексите на Банско си седят непродадени
        все още и не се вижда кога ще се продадът.
        Това за 300-те млн са непотвърдена информация
        но с почти 100% достоверност

Коментар

• какво красиво мечо поглъщане ще се оформи . офирми ли се пробиваме леджа и правим ново дъно. . това ми е прогнозата.
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от Han Krum
            Кире недей, имам инфо че банката е на тезгаха и акцията няма да се вдигне с повече от 1 лв, има акции 3-5 пъти подценени , ако питаш мен купи си CHIM и догодина по 300%-400%
            тези са другите които ги искам .добре като е на тезгяха не би ли следвало да се качи цената.
            Ами аз чувам за около 300млн евро, което прави 5 лв на акция , но това все пак са слухове
            хубаво , но това значи ли че ще изкупят акциите от притежателите . предполагам ще ги оставят на борсата и след година ще са 15 лева .може и след 2 . то там ще ги загробя тези пари .

Коментар

не знам кво ства но вчера и днес с маки изключение квото пипна и пазара след 5 минути тръгва в мойта посока . преди малко скъсих на 1.3755 със 20 пипа стоп ривърс . сега сме на 1.3730

Той злия негодник ейсега ще ти каже на тебе :0

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn
                Първоначално изпратено от IVO_
                Добро утро ! ( то за мен добър вечер , защото съм след нощна смяна )
                Та да видим как е хавата ? При долар/йена ми се вижда , че ще тества 101.00 ,
                най-много 101.20 и после по пързалката под 100.00 ! Ще го изчакам да се качи , за да вляза на къси ! Днес , утре сигурно ще видим 97+ ниво ! Чичо Дау ще пробива 9000 май ! Напоследък моите прогнози са доста точни , но ако ме следвате си е на ваша отговорност ! Успешен ден , колеги !
                Как си Зли Негоднико ? Абе къде се загуби Борето ?
                Успях да си пусна една къса долар/йена от 101.25 и сега е с нулев стоп , пък ще видим дали ще се развият нещата по плана ! Имах проблеми с интернета - на доставчика му спрели тока и ме изправиха на нокти ! Трябва да се търси друг вариант , че при този пазар едно спиране на нет в неподходящ момент , мже да доведе до големи загуби ! Някой ползва ли услугите на Мегалан ? А БТК ?
                Препоръчайте ми !
                Здрасти Боре ! Къде се губиш ? Стрижеш ли , а ?
                Аз съм на БТК. Ама от как тръгнаха промоцийте на оптимисти и реалисти нещо забозва скороста сегиз тогиз. Но пък иначе са бетон, няма прекъсване. А специално за платворма за форекс няма да имаш никви грижи.

Не съм рекламно лице на БТК, напротив мразя ги на общо основание. Ама на бялото черно не мога да кажа.
                Да! Благодаря ! И аз чух , че връзката им била стабилна и кусура е само в скоростта !

Четохте ли статията за АИГ в инвестора ? Тия много нагли бе ! Аз затова съм против да се наливат пари в тези продънени чували , защото те не ги харчат по целесъобразност !
                Сега в 13.30 ч. по БНТ започва пряко предаване на пресконференция на Станишев за мерките , които ще вземе МС срещу финансовата криза !
                Ще ми е интересно какво са измислили ! Отивам да гледам !

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                  Първоначално изпратено от Jason_Thorn
                  Първоначално изпратено от tandem
                  В самата банка отиваш и ставаме колеги
                  Ха и ти ли си банкерче бре. Че как търгуваш денем, нямате ли ограничен достъп до интернет с цел секюрити ризънс и анти скатавка ризънс
                  Кво ограничение бре като аз съм шеф на банка
                  Дам това обяснява нещата Ти не си банкерче значи, направо си си банкерище
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                    Добро утро ! ( то за мен добър вечер , защото съм след нощна смяна )
                    Та да видим как е хавата ? При долар/йена ми се вижда , че ще тества 101.00 ,
                    най-много 101.20 и после по пързалката под 100.00 ! Ще го изчакам да се качи , за да вляза на къси ! Днес , утре сигурно ще видим 97+ ниво ! Чичо Дау ще пробива 9000 май ! Напоследък моите прогнози са доста точни , но ако ме следвате си е на ваша отговорност ! Успешен ден , колеги !
                    Как си Зли Негоднико ? Абе къде се загуби Борето ?
                    Успях да си пусна една къса долар/йена от 101.25 и сега е с нулев стоп , пък ще видим дали ще се развият нещата по плана ! Имах проблеми с интернета - на доставчика му спрели тока и ме изправиха на нокти ! Трябва да се търси друг вариант , че при този пазар едно спиране на нет в неподходящ момент , мже да доведе до големи загуби ! Някой ползва ли услугите на Мегалан ? А БТК ?
                    Препоръчайте ми !
                    Здрасти Боре ! Къде се губиш ? Стрижеш ли , а ?
                    Мегалан са супер компания.
                    Няма да сбъркаш.
                    Имат(имаха понепреди време) реален денонощен съпорд!!

Коментар

• не знам кво ства но вчера и днес с маки изключение квото пипна и пазара след 5 минути тръгва в мойта посока . преди малко скъсих на 1.3755 със 20 пипа стоп ривърс . сега сме на 1.3730

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn
                        Първоначално изпратено от tandem
                        Ха и ти ли си банкерче бре. Че как търгуваш денем, нямате ли ограничен достъп до интернет с цел секюрити ризънс и анти скатавка ризънс
                        Кво ограничение бре като аз съм шеф на банка

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum
                          Кире недей, имам инфо че банката е на тезгаха и акцията няма да се вдигне с повече от 1 лв, има акции 3-5 пъти подценени , ако питаш мен купи си CHIM и догодина по 300%-400%
                          тези са другите които ги искам .добре като е на тезгяха не би ли следвало да се качи цената.
                          Ами аз чувам за около 300млн евро, което прави 5 лв на акция , но това все пак са слухове

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                              Бгг_ред, на колко години си?
                              38
                              Що???
                              Вярно ли, помислих те за един друг форумен участник от зоната, но съ сбъркал.
                              Верно си сбъркал.
                              По форекс дела не съм писъл никъде другаде.
                              И защо ме помисли за некой????
                              Стилът на писане.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X