If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мисля да купя 5000 акции на ПИБ , какво ще кажете за идеята. не сме в правилния форум ама ? кажет през кой брокер да отворя сметка да го направя . или може и без сметка ? ква е схемата , дайте съвет .
Кириле от къде ти е дошла таз идея?????
Таз банка е в технически фалит.
Доколкото знам БНБ преди няколко
месеца са изсипали около 300 млн лева да я спасят,
обаче комплексите на Банско си седят непродадени
все още и не се вижда кога ще се продадът.
Това за 300-те млн са непотвърдена информация
но с почти 100% достоверност
Бг ред тук преди време някой май те кани да ядете пица .Аз май пък ще те поканя да ти ударя 2-3 шамара за горните ти приказки
мисля да купя 5000 акции на ПИБ , какво ще кажете за идеята. не сме в правилния форум ама ? кажет през кой брокер да отворя сметка да го направя . или може и без сметка ? ква е схемата , дайте съвет .
Кириле от къде ти е дошла таз идея?????
Таз банка е в технически фалит.
Доколкото знам БНБ преди няколко
месеца са изсипали около 300 млн лева да я спасят,
обаче комплексите на Банско си седят непродадени
все още и не се вижда кога ще се продадът.
Това за 300-те млн са непотвърдена информация
но с почти 100% достоверност
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Кире недей, имам инфо че банката е на тезгаха и акцията няма да се вдигне с повече от 1 лв, има акции 3-5 пъти подценени , ако питаш мен купи си CHIM и догодина по 300%-400%
тези са другите които ги искам .добре като е на тезгяха не би ли следвало да се качи цената.
Ами аз чувам за около 300млн евро, което прави 5 лв на акция , но това все пак са слухове
хубаво , но това значи ли че ще изкупят акциите от притежателите . предполагам ще ги оставят на борсата и след година ще са 15 лева .може и след 2 . то там ще ги загробя тези пари .
не знам кво ства но вчера и днес с маки изключение квото пипна и пазара след 5 минути тръгва в мойта посока . преди малко скъсих на 1.3755 със 20 пипа стоп ривърс . сега сме на 1.3730
Добро утро ! ( то за мен добър вечер , защото съм след нощна смяна )
Та да видим как е хавата ? При долар/йена ми се вижда , че ще тества 101.00 ,
най-много 101.20 и после по пързалката под 100.00 ! Ще го изчакам да се качи , за да вляза на къси ! Днес , утре сигурно ще видим 97+ ниво ! Чичо Дау ще пробива 9000 май ! Напоследък моите прогнози са доста точни , но ако ме следвате си е на ваша отговорност ! Успешен ден , колеги !
Как си Зли Негоднико ? Абе къде се загуби Борето ?
Успях да си пусна една къса долар/йена от 101.25 и сега е с нулев стоп , пък ще видим дали ще се развият нещата по плана ! Имах проблеми с интернета - на доставчика му спрели тока и ме изправиха на нокти ! Трябва да се търси друг вариант , че при този пазар едно спиране на нет в неподходящ момент , мже да доведе до големи загуби ! Някой ползва ли услугите на Мегалан ? А БТК ?
Препоръчайте ми !
Здрасти Боре ! Къде се губиш ? Стрижеш ли , а ?
Аз съм на БТК. Ама от как тръгнаха промоцийте на оптимисти и реалисти нещо забозва скороста сегиз тогиз. Но пък иначе са бетон, няма прекъсване. А специално за платворма за форекс няма да имаш никви грижи.
Не съм рекламно лице на БТК, напротив мразя ги на общо основание. Ама на бялото черно не мога да кажа.
Да! Благодаря ! И аз чух , че връзката им била стабилна и кусура е само в скоростта !
Четохте ли статията за АИГ в инвестора ? Тия много нагли бе ! Аз затова съм против да се наливат пари в тези продънени чували , защото те не ги харчат по целесъобразност !
Сега в 13.30 ч. по БНТ започва пряко предаване на пресконференция на Станишев за мерките , които ще вземе МС срещу финансовата криза !
Ще ми е интересно какво са измислили ! Отивам да гледам !
В самата банка отиваш и ставаме колеги
Ха и ти ли си банкерче бре. Че как търгуваш денем, нямате ли ограничен достъп до интернет с цел секюрити ризънс и анти скатавка ризънс
Кво ограничение бре като аз съм шеф на банка
Дам това обяснява нещата Ти не си банкерче значи, направо си си банкерище
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Добро утро ! ( то за мен добър вечер , защото съм след нощна смяна )
Та да видим как е хавата ? При долар/йена ми се вижда , че ще тества 101.00 ,
най-много 101.20 и после по пързалката под 100.00 ! Ще го изчакам да се качи , за да вляза на къси ! Днес , утре сигурно ще видим 97+ ниво ! Чичо Дау ще пробива 9000 май ! Напоследък моите прогнози са доста точни , но ако ме следвате си е на ваша отговорност ! Успешен ден , колеги !
Как си Зли Негоднико ? Абе къде се загуби Борето ?
Успях да си пусна една къса долар/йена от 101.25 и сега е с нулев стоп , пък ще видим дали ще се развият нещата по плана ! Имах проблеми с интернета - на доставчика му спрели тока и ме изправиха на нокти ! Трябва да се търси друг вариант , че при този пазар едно спиране на нет в неподходящ момент , мже да доведе до големи загуби ! Някой ползва ли услугите на Мегалан ? А БТК ?
Препоръчайте ми !
Здрасти Боре ! Къде се губиш ? Стрижеш ли , а ?
Мегалан са супер компания.
Няма да сбъркаш.
Имат(имаха понепреди време) реален денонощен съпорд!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
не знам кво ства но вчера и днес с маки изключение квото пипна и пазара след 5 минути тръгва в мойта посока . преди малко скъсих на 1.3755 със 20 пипа стоп ривърс . сега сме на 1.3730
Ха и ти ли си банкерче бре. Че как търгуваш денем, нямате ли ограничен достъп до интернет с цел секюрити ризънс и анти скатавка ризънс
Кире недей, имам инфо че банката е на тезгаха и акцията няма да се вдигне с повече от 1 лв, има акции 3-5 пъти подценени , ако питаш мен купи си CHIM и догодина по 300%-400%
тези са другите които ги искам .добре като е на тезгяха не би ли следвало да се качи цената.
Ами аз чувам за около 300млн евро, което прави 5 лв на акция , но това все пак са слухове
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар