IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Късаците имайте едно на ум с кроса евро/паунд.Там може и да привършваме една 4-та вълна и да задърпва евро/долар нагоре ако паунд/долар задържи

Коментар

• коко, я пусни една графика да видя какво 2б отиграваш, че аз на графики над 1h нищо подобно не мога да видя, благодаря!
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• колеги какво ще кажете за лира долар по принцип англичаните са доста зле а и два поредни дни лирата е нагоре и си мисля че сега е момента да се обарнат нещата някакви мнения

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          да не се окаже и днес като вчера , 20 нагоре 20 надолу само късите стопове да ми обират. няма да се учудя и на това.
          Кво ти пука - ако наистина целиш примерно сега 80п със 10п стоп то можеш да си позволиш доста грешки с такъв РР коефициент.

Мисля че има шанс стопът ти да оцелее - моят е обаче 2570

Коментар

• Добри ден момци
            Гледам , гледам и пазаря ми се струва много умрел.
            Сурне се много бавно бавно.
            Тея дни очаквам заради умрелата работа пак голем екшън ,
            но не знам от къде ще доиде вятъра тоя път..................

Уважих ви тука писанията за дълги и
            пуснах едно дълго от 1.2617

Много пипони желая на всички тука да спечелите
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• да не се окаже и днес като вчера , 20 нагоре 20 надолу само късите стопове да ми обират. няма да се учудя и на това.
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Между другото чували ли сте за нещо като мода на пазара - имаше преди години един доста дълъг период от време когато европейци и хамериканци се редуваха - и търговията беше проста - едната сесия в едната посока другата в другата - имаше и доста дълъг период от време когато джапанките карат карат и после преди европейцита връщат пазара дето си беше - пак лесно и тнт тнт.
                Нещо като модата на късите поли и тнт - не ви ли се струва че в последно време има някакви заочатъзци на мода - европейци и хамериканци драпат в една посока - японците го връщат хехе
                Дааа, винаги има някаква мода

Не съм сигурен коя точно мода е в момента, но хората обичат да търсят някакви модели,и когато ги открият, поне докато не открият следващ, те си се придържат към него.Може сегашния да е този който описваш

пп

Каня се да питам от няколко дни и все забравям, но някой има ли идея за някакъв сайт или сайтове, няма значение от езика на който са, в който да има статистически даннни за форекса.Всякакъв вид данни.За двойки, за модели и прочие.

Ако някой има идея, ще му бъда благодарен, ако сподели
                "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

Кире твойте ора дейлитата и те мислат като теб

Our preference: Short positions below 1.269 with targets @ 1.253 & 1.245 in extension.

Alternative scenario: Above 1.269 look for further upside with 1.274 & 1.28 as targets.
                  аз лекинко удължих щото те уважавам с цел някъде в зоната 1.2690 -1.2730 . стопа ми е пак на 10 пипа 1.26 . да видим какво ще излезе .
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Между другото чували ли сте за нещо като мода на пазара - имаше преди години един доста дълъг период от време когато европейци и хамериканци се редуваха - и търговията беше проста - едната сесия в едната посока другата в другата - имаше и доста дълъг период от време когато джапанките карат карат и после преди европейцита връщат пазара дето си беше - пак лесно и тнт тнт.
                    Нещо като модата на късите поли и тнт - не ви ли се струва че в последно време има някакви заочатъзци на мода - европейци и хамериканци драпат в една посока - японците го връщат хехе

Коментар

Първоначално изпратено от masagor
                      аз пък си мисля,че това 2690 днеска няма да го видим като цена .
                      Чакам само златото да иде под 734 и ще запаля свещичка за всички дълги..е не е изключено и аз да се окажа дурака в случая
                      А на бас на по една шуменска
                      гледам да отказвам бирата ,че много ми ръсте корема от нея

Коментар

• Кире твойте ора дейлитата и те мислат като теб

Our preference: Short positions below 1.269 with targets @ 1.253 & 1.245 in extension.

Alternative scenario: Above 1.269 look for further upside with 1.274 & 1.28 as targets.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                          аз пък си мисля,че това 2690 днеска няма да го видим като цена .
                          Чакам само златото да иде под 734 и ще запаля свещичка за всички дълги..е не е изключено и аз да се окажа дурака в случая
                          А на бас на по една шуменска

Коментар

Забравих да поздравя гуантанамо за вчерашните отигравания.
                            Браво пич , скри ми шапката - давай все така[/img]
                            Еее, Коко, от теб това звучи доста добре

Благодаря за добри думи.Уча се, и от теб и от другите добри играчи в темата.

пп

Напоследък нещо не мога да спя добре и сега съм малко сънен,нооо, както и да го гледам пазара, нива на 1.27 днес са меко казано, непостижими

Зоната 2620-40 ми се струва перфектно място за селкане на евр/долар

Между другото, аз съм къс ,но от по отгоре

първата ми цел след допълването ми преди малко е 2572

Ако премине под нея, тогава към 2540 може да поразтоваря

Успешни сделки на всички които са на пазара
                            "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• аз пък си мисля,че това 2690 днеска няма да го видим като цена .

Коментар

• Кире - тук вече небих спорил с теб - предният ти сел беше необмислен но тая поръчка може и да излези - вижте 2В модела в повечето случай излиза неговата цел наистина е тая зона. Това вече е грамотна приказка - аз тогава ще затворя третинка и ще сложа 0 стоп на дългата с надежда че 2740 ще падне където и ще добавя ако стане.

Но продажба 1.2690-1.27 със стоп над 1.2740 е технически доста грамотна търговия браво

Коментар

Working...
                                X