ако удариме 1.2705-10 и обърнем там направо ще гоня нива около 1.20 .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.20
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от guantanamoХе, пазара пак дава шанс
Кой ли ще се възползва от него
Нива днес над 1.27 са мираж
Има вариант и за над 1.28, но някак си не го виждам дау днес да затвори около 9000
това което се случва в момента е просто шум в системата
Интересното започва след около час, а шоуто е след 2 часа"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamoПървоначално изпратено от kokoМежду другото чували ли сте за нещо като мода на пазара - имаше преди години един доста дълъг период от време когато европейци и хамериканци се редуваха - и търговията беше проста - едната сесия в едната посока другата в другата - имаше и доста дълъг период от време когато джапанките карат карат и после преди европейцита връщат пазара дето си беше - пак лесно и тнт тнт.
Нещо като модата на късите поли и тнт - не ви ли се струва че в последно време има някакви заочатъзци на мода - европейци и хамериканци драпат в една посока - японците го връщат хехе
Не съм сигурен коя точно мода е в момента, но хората обичат да търсят някакви модели,и когато ги открият, поне докато не открият следващ, те си се придържат към него.Може сегашния да е този който описваш
пп
Каня се да питам от няколко дни и все забравям, но някой има ли идея за някакъв сайт или сайтове, няма значение от езика на който са, в който да има статистически даннни за форекса.Всякакъв вид данни.За двойки, за модели и прочие.
Ако някой има идея, ще му бъда благодарен, ако сподели
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamoПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от guantanamoХе, не мога да се сдържа
Правя още едно добавка от текущите нива към късата си позиция в евр/долар
Аз пък очаквам ходене до към 1.2677.
Даже там си сложих таргета
Нооо, аз направих още едно добавка току що и вече само ще гледам отстрани
До края на американската сесия ще видим поне 1.2572. Поне
А може и по надолу, нооо, ще го мислим когато му дойде времето
Ще си изчакам чакането....
Ще зема докато ми излезне таргета да му ударя една дремка
Айде момци с гегите го подкарйте жиоутното нагоре
по баиро да ходи да пасе--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagorкоко, я пусни една графика да видя какво 2б отиграваш, че аз на графики над 1h нищо подобно не мога да видя, благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от guantanamoХе, не мога да се сдържа
Даже там си сложих таргета
Нооо, аз направих още едно добавка току що и вече само ще гледам отстрани
До края на американската сесия ще видим поне 1.2572. Поне
А може и по надолу, нооо, ще го мислим когато му дойде времето"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamoХе, не мога да се сдържа
Даже там си сложих таргета--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар