If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес е доста важен ден за борсите в САЩ. Със зъби и нокти ще искат да завършат на зелено. При този убийствен доклад за безработицата и зелен ДАУ, цял уикенд ще приказват, че имаме достигнато дъно.
Анон,Коко и въобще, който има идея за пазара-ако все пак дау излезне на зелено довечера(има такъв шанс,колкото и да е нищожен), какъв е възможния краткотраен ход на евр/долара нагоре?
Може ли да отиде над 1.30 или шанса е много малък?
За дългосрочно, напълно съм съгласен за 1/1
игнорират лошите данни за щатите , това значи че никой не купува еврото или по-точно никой не продава долара. затова нямаме движение големи при такива данни . не очаквам да бием днес 1.2660 или 1.2860 . ако ги бием имам по 2 фигури нагоре или надолу до затваряне . мисля че след като тествахме 1.2730 което беше дъно на пейрола ще продължим надолу . моя съвет е да бягаш от дългата ако си на профит и да изчакаш . възможен е гап надолу понеделник и това може да те фалира дори . чисти нива са сеел под 1.2660 къс стоп разбира се и бай над 1.2850 пак къс стоп . другото е лашкане преди затваряне и така .
Днес е доста важен ден за борсите в САЩ. Със зъби и нокти ще искат да завършат на зелено. При този убийствен доклад за безработицата и зелен ДАУ, цял уикенд ще приказват, че имаме достигнато дъно.
Анон,Коко и въобще, който има идея за пазара-ако все пак дау излезне на зелено довечера(има такъв шанс,колкото и да е нищожен), какъв е възможния краткотраен ход на евр/долара нагоре?
Може ли да отиде над 1.30 или шанса е много малък?
Решил мутра да играе на борсата, обадил се на борсов посредник и пожелал да закупи малко акции.
- Мисля, че тези скоро ще тръгнат, - казал брокерът, - Струват само по лев едната.
- Купувам хиляда, - заявил мутрата.
На следващия ден акциите били по два лева. Обадил се спешно мутрата на брокера,
- Беше прав, купувам още 5 хиляди акции.
На третия ден, мутрата чете вестника, а акциите скочили на по 4 лева.
- Вдига телефона и звъни, - Купувам още 10000 акции!
- Страхотно, - отговаря брокера.
На следващия ден мутрата чете във вестника, че акциите са вече по 9 лева.
Изчислявайки печалбата, звъни на брокера, - Продавам всичко!
Брокерът казва, - На кого? Ти беше единствения купувач на тия акции.
Коментар