IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от guantanamo
    Първоначално изпратено от anon6706
    Изчакайте данните за къщите, които ги забавиха по незнайни причини с час и половина и тогава взимайте решения. Покачването на борсите се крепи на доста крехък оптимизъм и всичко може да стане до затварянето.
    Незнайзно защо, днес има усещане за дроп.....

Но не зная къде ще е

Нищо чудно да е при дау....
    да бе 18:30 са обявени , ама те не не са кой знае колко важни данни . странното е че след 18:00 ще излязат и е възможно да има някой друг шип
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
      Първоначално изпратено от anon6706
      Изчакайте данните за къщите, които ги забавиха по незнайни причини с час и половина и тогава взимайте решения. Покачването на борсите се крепи на доста крехък оптимизъм и всичко може да стане до затварянето.

Но не зная къде ще е

Имал съм в практиката си случаи, когато ДАУ е издържал на толкова лоши данни за безработицата, но тогава лихвените нива бяха по-високи и имаше доста мегдан за свалянето им. Сега е различен случая, ама свят широк - пазарите са интересни, защото ни изненадват постоянно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo
        Първоначално изпратено от cobos4o
        Първоначално изпратено от Ivkoo
        Йената сдава фронта, някакви идеи за USD/JPY?
        Аз от 2 седмици купувам всеки спад с цел 60-70 пипса....Според мен не е удачно да се влиза на къси...
        И аз долу-горе така, но скъсявах и прибирах. Ама тоя път май ще гризна дрвцето.
        При нива под 100 не си струва риска да се влиза на къси... Дори да ми се иска да вляза на някоя вероятна корекция надолу стискам зъби и не влизам...
        Моето мнение е, че нивата над 100 са главно за обиране на стопове.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706

Но не зная къде ще е

"Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Изчакайте данните за къщите, които ги забавиха по незнайни причини с час и половина и тогава взимайте решения. Покачването на борсите се крепи на доста крехък оптимизъм и всичко може да стане до затварянето.

Коментар

• не се лъжете за дълги преди пробив над 1.2860 . тука може да обърне надолу рязко . просто предупреждение . нивото сега е 1.2820
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от cobos4o
                Първоначално изпратено от Ivkoo
                Аз от 2 седмици купувам всеки спад с цел 60-70 пипса....Според мен не е удачно да се влиза на къси...
                При нива под 100 не си струва риска да се влиза на къси... Дори да ми се иска да вляза на някоя вероятна корекция надолу стискам зъби и не влизам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo

Коментар

• kiril123, благодаря!

поздрави и на теб

коко, разбрах ти идеята.Благодря и на теб!
                    "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от cobos4o

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                        Това въобще не ми се вързва От "В" сложи една линия на долу и ще видиш диагонала на 4 часа
                        Абе и да паднем и да бием пак ще се напием
                        Лека вечер

Коментар

• Трябва да тръгвам . Ако не го видиш , пусни едно ЛС и ще ти пратя графика

Коментар

• Аз прибрах част за да си избия стопът от днес и стопът ми е на 0 вече

Коментар

• Йената сдава фронта, някакви идеи за USD/JPY?

Коментар

• Това въобще не ми се вързва От "В" сложи една линия на долу и ще видиш диагонала на 4 часа

Коментар

Working...
                                X