IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей голяма цензура тука.
    Ти какво всъщност си мислиш, че пазиш? Форт Нокс ли?
    Да взема някой термин да вкарам, барем ме оставиш.
    ----------------------------
    Berbo count: 9
    We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• знаесх ли как си изготвям стратегията за деня
      гледам но6тните новини
      и на обед като стана пия си кафето
      гледам икономическите новини
      и си правя изводи и заключения
      МАН

Коментар

• Колата свърши, само уиски остана.
        Как после да разчиташ на американски компании?
        Само ВИК-то ще помогне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Ман, недей така да юркаш цивилните, повечето от тях не са съвършени. Напомняш ми леко на Фънки, на който бих издигнал паметник само заради чудовищното му отношение към инвалидите в Мюзик Айдъл
          http://zazz.bg/play:1461576b
          Трябва да ти споделя, като почна отначало с La Donna E Mobile, щях да се откажа, но прескочих трапа и свещенната му дандания така ми запали фитила, че бих прескочил и Берлинската стена, ако онези уроди не я бяха сринали.

Коментар

• ето сега EUR/USD тръгва надолу
            след като си направи твоята корекция от 1.3030

Коментар

• Ман, недей така да юркаш цивилните, повечето от тях не са съвършени. Напомняш ми леко на Фънки, на който бих издигнал паметник само заради чудовищното му отношение към инвалидите в Мюзик Айдъл

http://zazz.bg/play:1461576b
              The government solution to a problem is usually as bad as the problem.
              Milton Friedman

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                Дано всички да блажат, но нови и неопитни също трябва да има на пазара. Откъде да идват печалбите иначе. Тая игра е такава, един гори друг печели...почти като в живота ;-)
                Не е такава играта, няма значение дали има нови или не. Това дето го цъкате не е "Валутна Търговия".
                То е Форекс.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                  Първоначално изпратено от takiteasy
                  Незнам вече какво става ама тия движения са неприлични вече! Не че не им се радвам ама реална работа. Дано всички да блажиме щото това не може да продължава дълго! Успехи :-) Моя любим еур/усд кърти не мивки ами направо рути бани!
                  Приятелю, волатилността на тоя маркет е "Манна Небесна". Минаха години в които тънчеше по 0.6-0.8 % интрадей.
                  Истината е че който знае как да го трейдва, послените 6-7 месеца плува в свои води.
                  Ще стане пак трудно, ама ще мине време дотогава.
                  Да ти кажа от сравнително скоро тествам форекс- кажи речи година.
                  В началото срам не срам занулих един тлъстичък акаунт за съжаление.
                  Сега обаче като че ли станах по внимателен и с тая волатилност някяк си нещата почват да изглеждат по друг начин :-). Дано всички да блажат, но нови и неопитни също трябва да има на пазара. Откъде да идват печалбите иначе. Тая игра е такава, един гори друг печели...почти като в живота ;-)

Коментар

Първоначално изпратено от Georgi_
                    я малко по темата, няма го анон да даде едно мнение, манун знам че си техник, но ако можеш кажи нещо, борсите скачат, CBOE Volatility-то пада с 18 процента, а трежъритата и те нагоре, каква е причината.
                    Не мога приятелю, не е в моята компетентност. Отдавна спрях да анализирам фундамент.
                    А сега пък съвсем не съм в състояние да дам коректмо обяснение.
                    Ами тогава ако обичаш виждаш ли при $/йена двойно дъно

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi_
                      я малко по темата, няма го анон да даде едно мнение, манун знам че си техник, но ако можеш кажи нещо, борсите скачат, CBOE Volatility-то пада с 18 процента, а трежъритата и те нагоре, каква е причината.
                      Не мога приятелю, не е в моята компетентност. Отдавна спрях да анализирам фундамент.
                      А сега пък съвсем не съм в състояние да дам коректмо обяснение.

Коментар

• я малко по темата, няма го анон да даде едно мнение, ман.унт знам че си техник, но ако можеш кажи нещо, борсите скачат, CBOE Volatility-то пада с 18 процента, а трежъритата и те нагоре, каква е причината.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                          Първоначално изпратено от tonitobig
                          Първоначално изпратено от anon6706
                          Правя добавка на късите ми EUR/GBP (които са от 0,9020) на текуща цена от 0,9385.
                          Целите остават под 0.80. Дългосрочни позиции са.
                          Не го правете сами в къщи.
                          Анон сигурен ли си аз виждам още нагоре !

Мое мнение !

Успех !
                          Може. Следващото ми скъсяване ще е на 0.96-97, ако достигне. Като казвам дългосрочни, имам предвид поне 3-4 месеца хоризонт. Значи са по-скоро средносрочни, но не съм наясно как ме разбират четящите.
                          Поздрави.
                          Аз го чакам на паритет но съм с малко !!!

Успех ти желая !

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                            Незнам вече какво става ама тия движения са неприлични вече! Не че не им се радвам ама реална работа. Дано всички да блажиме щото това не може да продължава дълго! Успехи :-) Моя любим еур/усд кърти не мивки ами направо рути бани!
                            Приятелю, волатилността на тоя маркет е "Манна Небесна". Минаха години в които тънчеше по 0.6-0.8 % интрадей.
                            Истината е че който знае как да го трейдва, послените 6-7 месеца плува в свои води.
                            Ще стане пак трудно, ама ще мине време дотогава.

Коментар

Искам да го баннете тоя Иво.
                              Хей мода ела си не местото, да не идвам аз.
                              Ако ме послушаш ще ти дам цял списък с никове, които трябва да си ходят.
                              И си решете проблема с цитатите, че не се търпи. Ония тъпаци от макроикономическите теми се цитират един през друг, сякаш Мартин Лутер им диктува.
                              Аман.
                              що се впрягаш, мене лично ме разсмива , е вярно не е хубаво да се смееш на чуждото нещастие, ама ...

Коментар

• Хайде бе момци, няма ли никой на паважа?
                                Еврото обърна, нали го чекахте всите, давайте го дълги, вземете мангите на брокерите. :-)

Коментар

Working...
                                X