IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

сори, йена почти не играя , горчив опит

Карам го по-дългосрочно , с повече математика и ММ , и наблягам на керитата - например евро/норвежец - 10% от началото на месеца досега

Коментар

• Между другото - за търгуващите нефт: Утре ще е добър ден за скъсяването му.
      Хайде, пак лека нощ/сутрин и умната с процедирането.
      Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
        Добре де, как виждаш eur/usd в близките -3 месеца ?

При тая лихвена разлика в момента , а дори и ЕЦБ да резне до 1.5 , не мисля, че ще падне под 1.20 .

Движение под 1.20 мисля, че ще видим когато лихвите в щатите тръгнат нагоре и се окаже, че ЕС не върви на оправяне.
        Къде ме забиваш на евро/долар сега???? Гледай какво прави евро/йена. Утре ще го мисля евро/долар.

Коментар

• Добре де, как виждаш eur/usd в близките -3 месеца ?

При тая лихвена разлика в момента , а дори и ЕЦБ да резне до 1.5 , не мисля, че ще падне под 1.20 .

Движение под 1.20 мисля, че ще видим когато лихвите в щатите тръгнат нагоре и се окаже, че ЕС не върви на оправяне.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
            Само не знам докога ще устискат японците на тая скъпа йена

трети или четвърти месец имат дърговски дефицит, пък спада на износа им е > 30% y/y

Даже вече се карат с американците , едните викат - няма да пипате курса , другите - ние го гледаме изкъсо курса
            Какво ти пука?
            Сега му е времето за къси евро/йена, но не ми се обяснява защо точно тази двойка.

П.П. Всъщност, в тази статия има отговори:
            http://www.bloomberg.com/apps/news?p...lCI&refer=home

Коментар

• Само не знам докога ще устискат японците на тая скъпа йена

трети или четвърти месец имат дърговски дефицит, пък спада на износа им е > 30% y/y

Даже вече се карат с американците , едните викат - няма да пипате курса , другите - ние го гледаме изкъсо курса

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                Първоначално изпратено от anon6706
                Събуждам се, чета постовете и не вярвам на "ушите" си. Иво, какво ти става? Ама сега няма да ти отделям повече време....
                Както и очаквах, Азия не "пое" топката от САЩ. Това е много добре за мечовците. Виждам, че USD/ZAR в момента е на промоция от 9.97 и веднага пуснах още едни дълги в сериозно количество. Утре ще взема да ги продам на 10.20-30...
                Днешните покупки на йени по време на Лондонския фикс бяха много знакови, затова и си поставих стопове, както и "скромни" цели от по 3-4 фигури при дългите евро/йена и гепи. AUD се държи според очакванията ми - пада. И една новина за ManUtd

South Korea Economy Probably Shrank in Fourth Quarter
                http://www.bloomberg.com/apps/news?p...d=a6HKJZ6jDy0w

Успех и всичко най-нормално за Иво.

П.П. И като си представите, че все още Китай не е публикувал данните си за БВП. И това ще стане.
                Ето го:

China 4Q GDP Up 6.8% On Year;Mkt Expected Up 6.9%

BEIJING (Dow Jones)--China's economy grew 6.8% in the fourth quarter from the same period a year earlier, slowing sharply from growth of 9.0% in the third quarter, government data showed Thursday.

Gross domestic product growth in the October-December period was slightly lower than the median 6.9% forecast of 13 economists surveyed earlier by Dow Jones Newswires.

For 2008, China's GDP grew 9.0%, down from 13% in 2007, the government data showed.
                Следствие:
                Къси евро/йена от 116,25. Взех да си говоря сам....

Коментар

Събуждам се, чета постовете и не вярвам на "ушите" си. Иво, какво ти става? Ама сега няма да ти отделям повече време....
                  Както и очаквах, Азия не "пое" топката от САЩ. Това е много добре за мечовците. Виждам, че USD/ZAR в момента е на промоция от 9.97 и веднага пуснах още едни дълги в сериозно количество. Утре ще взема да ги продам на 10.20-30...
                  Днешните покупки на йени по време на Лондонския фикс бяха много знакови, затова и си поставих стопове, както и "скромни" цели от по 3-4 фигури при дългите евро/йена и гепи. AUD се държи според очакванията ми - пада. И една новина за ManUtd

П.П. И като си представите, че все още Китай не е публикувал данните си за БВП. И това ще стане.
                  Ето го:

China 4Q GDP Up 6.8% On Year;Mkt Expected Up 6.9%

BEIJING (Dow Jones)--China's economy grew 6.8% in the fourth quarter from the same period a year earlier, slowing sharply from growth of 9.0% in the third quarter, government data showed Thursday.

Gross domestic product growth in the October-December period was slightly lower than the median 6.9% forecast of 13 economists surveyed earlier by Dow Jones Newswires.

For 2008, China's GDP grew 9.0%, down from 13% in 2007, the government data showed.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                    Първоначално изпратено от anon6706
                    Нещо не ми харесва ДАУ последните минути и затварям дългите евро/йена. Малко ме е яд, че сложих непривично за мен стопове при гепито, но здраве да е.
                    Успешна/лека нощ ви желая.
                    Чудесно отиграване в стил "новия Джеймс Бонд". Адмирации. Аз бих оставил ако не половината то поне 1/3-та само заради нечовешкия боен дух в тази позиция. Бих гонил минимум 120. Такива позиции пишат историята.

Поздрави
                    Аз не искам да участвам в писането на историята. Искам да ми е ОК сметката.
                    Мерси за думите, но аз лично хванах малка част от движението.
                    Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi_
                      я малко по темата, няма го анон да даде едно мнение, ман.унт знам че си техник, но ако можеш кажи нещо, борсите скачат, CBOE Volatility-то пада с 18 процента, а трежъритата и те нагоре, каква е причината.
                      Тук съм вече.
                      Накратко - Пазарът и най-вече участниците в него са много объркани. Имат пари и се чудят дали да си ги пазят или инвестират. Само ние в този форум се оправяме.
                      Поздрави.

П.П. И къде видя да "скачат" борсите???? За днес (вчера) ли говориш?

Коментар

• Събуждам се, чета постовете и не вярвам на "ушите" си. Иво, какво ти става? Ама сега няма да ти отделям повече време....

Коментар

• Намазахте ли от корекцията в кабела

Коментар

• Лека нощ на всички.
                            Админа му пожелавам да го накарат скрипт за Сафари със Css да напише.
                            ----------------------------
                            Berbo count: 9
                            We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

Нещо не ми харесва ДАУ последните минути и затварям дългите евро/йена. Малко ме е яд, че сложих непривично за мен стопове при гепито, но здраве да е.
                              Успешна/лека нощ ви желая.
                              Чудесно отиграване в стил "новия Джеймс Бонд". Адмирации. Аз бих оставил ако не половината то поне 1/3-та само заради нечовешкия боен дух в тази позиция. Бих гонил минимум 120. Такива позиции пишат историята.

Поздрави
                              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kazelina
                                знаесх ли как си изготвям стратегията за деня
                                гледам но6тните новини
                                и на обед като стана пия си кафето
                                гледам икономическите новини
                                и си правя изводи и заключения
                                МАН
                                И аз така правя. Прочитам Анон щото ми ги е събрал и после гледам бегереда накъде е - и хоп наобратно.
                                Винаги работи.
                                Вярвай ми.
                                ----------------------------
                                Berbo count: 9
                                We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

Working...
                                X