IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red
    Добри ден
    Хванахте ли го надолето????
    Аз моите 32 пипа си ги взех.
    1.2841 вече е факт.
    А сега накъде?????

Успешен ден на всички от форума !!!
    1.26

Коментар

• Добри ден
      Хванахте ли го надолето????
      Аз моите 32 пипа си ги взех.
      1.2841 вече е факт.
      А сега накъде?????

Успешен ден на всички от форума !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
        Благодаря все пак за вниманието Ама над 94,65 и баба ми ще го отиграе Успех и лека нощ
        Моля. Ако баба ти наистина би го отиграла над 94.65 значи е пълно про и трябва на момента да и даваш да ти трейдва акаунта, а ти да надничаш през рамото и да се учиш, докато си плетеш ковьорчета на една кука.

Метода на Д'Аламбер няма нищо общо със суинг-трейдинга.
        Имплайд волатилити индекса на форекс спота е голяма глупост, което се доказва от факта, че е любим на леля Никол от Мизухо.
        Т.н. суинг трейдинг е на практика комплексен трейдинг по няколко фрейма.
        Пробвал съм се, но ми дойде малко трудно. Сигурно не съм дорасъл.
        Дефинирането на тренд на един фрейм е нещо, което е непосилно за масата трейдър, а на няколко е само работа за ПРО.
        Горното се доказва от факта, че Асен, който е на ти с много неща от финансовата проблематика, нарича тренд това което е сайдуейз, а сайдуейз, това което си чист даунтренд.
        ----------------------------
        Berbo count: 9
        We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Добрий ден
          Австралиецо се е заинатил , като магаре на мост на 200 дневна МА
          http://i44.tinypic.com/bf4312.gif
          Поздрави и успех на всичкото тръдър
          ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            SStoilov аз знам един ММ метод на Д`Алемберт,който е нещо като Мартингейл.
            Ако не се лъжа идеята му беше да се увеличава залога след всяка слеваща загуба в някаква прогресия и да се намаля след всяка печеливша сделка пак в определена прогресия.Това добре,но не мисля,че е много подходящо от няколко гледни точки:
            1) Ако сме в тренд и хванеш импулса и си в час до къде горе долу ще продължи и къде и кога да правиш добавки не виждам смисъл да се намаля залога при положение,че статистически е доказано,че е много по-вероятно един тренд да продължи,отколкото да се обърне
            2) Ако пък започнеш да контриш тренда и увеличаваш залога и да предположим,че издържиш до края на тренда въпреки прогресивно увеличаващият се залог,тогава пък ще имаш останал прекалено малко капитал за да влезеш с по-голям обем на хипотетичното дъно.Тук изключвам предположението,което е валидно и за Мартингейл ( за безкрайния капитал ),защото ако го имаш едва ли ще си губиш времето на форекс

Според мен по-добрият начин е когато влезеш в печеливша серия и усетиш,че си захапал тренда да увеличаваш леко залога ( в каква прогресия вече всеки си избира),а когато усетиш,че не си в час да намаляш постепенно залога докато не ти тръгне печеливша серия пак.

Дано да съм ти бил полезен
            това си е суинг трейд-гони се дългосрочен тренд,със защита на позиции.
            в случая,трябва да се предвиди волатилността,за да се знае най добре на какви нива да защитаваш позиция,ако тръгне срещу теб.
            IV-имплайд волатилити е перфектния индекс,който помага до някъде.това показва до някъде бъдеща прогноза за волатилност и спрямо нея и средствата,които трейдъра е решил да отдели за атака на тренд,може да си начертае план при какви нива да защитава губеща позиция.
            при такава дългосрочна атака е разбира се най важно да се определи много внимателно дългосрочния тренд-дали ще е сайдуейс,надолу или нагоре.
            и винаги трябва да се чака влизане,когато има корекция срещу прогнозата .
            да речем,ако си шорт на евро/долар,много е важно да изчакаш влизане,когато еврото е в корекция и се качва спрямо долара-поне няколко фигури в момента,защото волатилността е убийствено висока.
            кеширането на пизиции и отварянето на защити,стандартно е на 100% разлика,спрямо волатилността.
            кво ще рече това?
            ако теоритичната волатилност във евро/долар е 10% на месечна база,тогава,
            когато тръгне тренда срещу теб,на всеки 5% се открива нова позиция за защита,а на всеки 10% падане в твоя полза,от последната открита защите,се кешира позиция.
            и така се гони дългосрочно низходящ или възходящ тренд.
            при сайдуейс-тогава е най-лесно.в момента,вече дълго време златото движи сайдуейс-има бариера около 900 $ и това ниво е трудно за пробиване,защото много спекуланти,които са на лонг,кешират печалбите и затварят позиции,което натиска златото надолу при тези нива,отделно спекуланти,които са за шорт,чакат това ниво,за да почнат да шортват.
            те от своя страна почват да се притесняват и кешират печалби,когато златото пробие под 850-800$ и като затварят шорт позиции,тогава помага на златото за нагоре.в същото време отново се появяват лонг играчите,които търсят влизане на лонг на нива от 800-850$ и така златото заключва във сайдуейс тренд със горна граница 900$ и долна-800$,като в повечето време държи нива от 850$,което е пивот ниво и е доказателство за такъв тип игра.

Коментар

• 1.2890 е втората цел, ако имаме късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
                ми почакай още малко де

наче сбърках цифрата - ама там се целиме все пак

Първоначално изпратено от kompot
                Първоначално изпратено от SStoilov
                само до 1.2915 ми стигнаха силите . Затишие пред буря.
                Незнам на каква платформа играеш , аз под 1.2943 още не съм видял ама на 1.2915 ще му се радвам , дано да не реши точно сега да обръща
                Аз първоначално целих 1.2850 някъде , ама ще взема да посмаля да няма изненади

Коментар

• ми почакай още малко де

наче сбърках цифрата - ама там се целиме все пак

Незнам на каква платформа играеш , аз под 1.2943 още не съм видял ама на 1.2915 ще му се радвам , дано да не реши точно сега да обръща

Коментар

Коментар

• само до 1.2915 ми стигнаха силите . Затишие пред буря.

Коментар

Още искаш ли да натискаме

В този ред на мисли , EUR/USD скоро не ме беше изнервял толкова. Няма ли някой да натисне отгоре малко
                        Еееее досвидя ли ви се ? Дайте поне до 1.2900

Коментар

• Още искаш ли да натискаме

В този ред на мисли , EUR/USD скоро не ме беше изнервял толкова. Няма ли някой да натисне отгоре малко

Коментар

• В този ред на мисли , EUR/USD скоро не ме беше изнервял толкова. Няма ли някой да натисне отгоре малко

Коментар

• Първоначално изпратено от kompot
                              При правилен ММ , дори да имаш 1/3 познаваемост, пак ще печелиш дългосрочно.

Точно затова питах за метода, пробвал съм обикновения - с увеличаване при загуба - N,2N,3N - серия от 3 ордера , При уцелването само на един от тях, който и да е си на печалба.

Ако уцелиш още от първия - веднага печелиш , ако не уцелиш първия, а втория - си на печалба , при уцелване на третия си пак на обща печалба.
                              Интересно е само , какво става ако направиш 5 губещи сделки поред
                              въжето

Коментар

При правилен ММ , дори да имаш 1/3 познаваемост, пак ще печелиш дългосрочно.

Точно затова питах за метода, пробвал съм обикновения - с увеличаване при загуба - N,2N,3N - серия от 3 ордера , При уцелването само на един от тях, който и да е си на печалба.

Ако уцелиш още от първия - веднага печелиш , ако не уцелиш първия, а втория - си на печалба , при уцелване на третия си пак на обща печалба.
                                Интересно е само , какво става ако направиш 5 губещи сделки поред

Коментар

Working...
                                X