IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Позволявам си да цитирам мнението на една бягаща мечка от съседна тема, спореща с джентълмена Джей Гулд. Смях рано сутрин

Първоначално изпратено от мечката - беглец
    Първоначално изпратено от Jay Gould
    Форекса е от 10-тина години.
    Акции е имало хиляда години преди шибания форекс, и съвсем вероятно ще има и след него.
    Колкото по-рано, толкова по-добре.
    Валутна търговия е имало също от хиляди години В голяма грешка си да мислиш, че форекса е от днес или откак има Интернет. В 20-те години котировките на валути са били обявявани по много борси и с тях също усилено се е търгувало. По време на кризи още по-усилено. Ами форуърд пазара? Ами пазара на валутни фючърси в Чикаго? На това отгоре как някой ще спре спот пазара? Всичко това пак е Форекс. Дали на спот, на пода на някоя борса или с фючърси, валути пак ще се търгуват и ще има волатилност щом политиците са тъпи.
    нима си учуден че е имало котировки на валути ?
    какво общо има това със спекулативната игра наречена "форекс" ?
    просто е прекалено тъпо, някакви куци таксиметрови шофьорчета, които си пообучил в някакъв курс да участват в опредляне курса на национална валута, да поставят проблеми преди национална икономика или дори да имат способност да банкрутират държави!
    няма логика, спекуланти, които си нямат хал-хабер от фундамент да разиграват курс на валута по измислени чартове.
    Можеш ли, да ни кажеш, колко пари щеше да загубиш, ако беше задлължен и трябваше да играеш с 1 млн в рамките на 2 месеца на двойката е/усд ?
    честно казано до днес се чудих кой ни докара финансово икономическата криза ,а това било нашите родни таксиметрови шофьори...веднага на бесилото.

Коментар

• Позволявам си да цитирам мнението на една бягаща мечка от съседна тема, спореща с джентълмена Джей Гулд. Смях рано сутрин

Първоначално изпратено от Jay Gould
      Форекса е от 10-тина години.
      Акции е имало хиляда години преди шибания форекс, и съвсем вероятно ще има и след него.
      Колкото по-рано, толкова по-добре.
      Валутна търговия е имало също от хиляди години В голяма грешка си да мислиш, че форекса е от днес или откак има Интернет. В 20-те години котировките на валути са били обявявани по много борси и с тях също усилено се е търгувало. По време на кризи още по-усилено. Ами форуърд пазара? Ами пазара на валутни фючърси в Чикаго? На това отгоре как някой ще спре спот пазара? Всичко това пак е Форекс. Дали на спот, на пода на някоя борса или с фючърси, валути пак ще се търгуват и ще има волатилност щом политиците са тъпи.
      нима си учуден че е имало котировки на валути ?
      какво общо има това със спекулативната игра наречена "форекс" ?
      просто е прекалено тъпо, някакви куци таксиметрови шофьорчета, които си пообучил в някакъв курс да участват в опредляне курса на национална валута, да поставят проблеми преди национална икономика или дори да имат способност да банкрутират държави!
      няма логика, спекуланти, които си нямат хал-хабер от фундамент да разиграват курс на валута по измислени чартове.
      Можеш ли, да ни кажеш, колко пари щеше да загубиш, ако беше задлължен и трябваше да играеш с 1 млн в рамките на 2 месеца на двойката е/усд ?
      The government solution to a problem is usually as bad as the problem.
      Milton Friedman

Коментар

• лайнения долар май се кани да смени за кратко посоката.
        но нищо, щом злабарчетата на уолстрийт отидат на работа, пак ще запрентат ръкавките, техната мамица гадна...

Коментар

• А и по тикове и едноминутна се хващат дъната на подвълните Постепенно се качва фрейма и търсиш край на движението,което характеризира тренда от дадената йерархия.

В момента в кабела сме в заключителната фаза на спада започнал от 1.3914 таргет се явява зоната 1.3330/50 за момента и ако не ме лъже за сега графиката в момента сме в корективната фаза на тренда на 1м графика.Предполагам,че ще има още едно слизане за да фиксираме край на предпоследния стадии от тренда на 5м и после ще влезем в корективна фаза на 5м графика

Коментар

• Их,бе чичо МАНчОО,нидей така ...ше припадна от умиление....

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              ManUtd хехе аз се бъзиках за да те видя как ще реагираш и да се посмея
              Поздрави
              Ами познаваш ме от доста време, така че би следвало да си получил, точно каквото си очаквал. :-)
              Гледаш ми сеира значи, аз правя същото но съм сам в салона, а на сцената актьори много.
              Поздрави
              ----------------------------
              Berbo count: 9
              We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• ManUtd хехе аз се бъзиках за да те видя как ще реагираш и да се посмея

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  ManUtd ако искаш да се обзаложим,че ще хвана дъното
                  Имаш ме на момента за такъв бас.
                  Оттук няма как да го хванеш дори и Сорос да те държи за дясната ръка, а той има голям опит с паунда.
                  Ако го дебнеш цял ден на 1-мин и на тикова, докато ти изтекат очите, може и да стане, ама ти специално пак не можеш да я свършиш като хората, а и едно такова упражнение е напълно безсмислено. :-)
                  Казвам го със съзнанието, че гласувах за теб в анкетата за най-велик ТА анализатор, значи прави си сметка какво имам предвид. :-)

Коментар

• ManUtd ако искаш да се обзаложим,че ще хвана дъното

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                      Освен че ОТбора е супер от името ти.....ммммм за теб нищо такова не мога да кажа, голем си смешник.....или гуру беше
                      Фактът, че не ме харесваш ще ми тежи много на сърцето и ще ме буди посред нощ, облян в студена пот.
                      Ако беше чел форума преди два дни, щеше да знаеш че маркета гони един голям сел ордер, който бате Пешо остави като стоп на дългите си лири в 1.3510.
                      Така можеше да изчакаш да си купиш от неговите лири и да спестиш 34 пипа.
                      Което за съжаление не променя факта, че има още 200 пипа надоле, които следват. :-)
                      И колко пъти да казвам, че не съм никакъв гуру. Тука всите сме воеводи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                        Първоначално изпратено от Han Krum
                        Не издържах и купих GBP/USD 1,3544
                        Като чуя такова нещо, което се случва доста често, все се чудя на кое точно не издържате? :-)
                        Някой резак да не ти стои зад гърба със любовни намерения и заплаха да ги осъществи ако не изконтриш тренда?
                        Освен че Обора е супер от името ти.....ммммм за теб нищо такова не мога да кажа, голем си смешник.....или гуру беше

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                          Първоначално изпратено от Georgi_
                          абе тая нова администрация на Обама какво целят, с тези критики към Китаи...
                          Китай има над 1 трилион долара инвестирани в щатски съкровищнш бонове... Новата администрация треска ги тресе, какво ще стане ако жълтите започнат превалутиране на тези резерви! Тези критики са предупреждение към Китай да не предприемат такова действие докато трае тази криза!

Преди 2 дена имаше изказване на шефа на ЦБ на Китай че хамериканците прилагат гангстерски правила в паричната си политика спрямо чужди държави! Явно все пак китайците ще опитат да обърнат малко резерви в други валути. Предстои засилване на долара през следващите 2 месеца но то ще е съпроводено с резки противоположни движения.
                          Проблемът е в това, че Китай имат собствен Stimulus Package, който цели да приземи меко икономиката заради удара в/у експорта: инвестиции в инфраструктура (заетост), централната им банка намали и задължителните резерви към търговските банки като ги кара да кредитират малкия и среден бизнес, отделно измислят всякакви начини да стимулират вътрешното потребление, за да балансират търговския си излишък. Жълтите са наясно, че няма вечно да са "евтиния износител на света" поради инфлационните процеси в страната и поради цикличността на ПЧИ (справка: GB и US в 20-век). Това вече е ясно и на чуждите инвеститори, които са намалили инжекциите с над 1/3 за последното 3-месечие => Китай има по-малко $ за харчене навън, откъдето и наливаните суми в трежърите падат.

Рискът, който крие цялата игра с "аз ти продавам евтино, ти ми плащаш в $, а аз ти ги връщам в твои дългове щото имам много", е изключително сериозен: в 1 момент трежъри балона ще се спука, като всички започнат да излизат, заради ниския ийлд. И ако това стане, всичките $ ще се разпродават с/у други валути, което ще обезцени долара драстично. Единственият шанс на US правителството и ФЕД е да увеличат премиума по фед.трежърита, прав.облигации, корп.бондове, но това става само с увеличаване на лихвата - което ще убие всякакъв бизнес в САЩ.

http://www.investmenttools.com/thefe..._bond_rate.htm
                          http://www.investmenttools.com/thefe...count_rate.htm
                          http://www.treas.gov/tic/mfh.txt

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                            Първоначално изпратено от Georgi_
                            тренда е отдавна, може да имаме "продаване на новината"
                            Тренда ясно че е отдавна, важното е че текущия току що започна.
                            И да имаме "продаване на новината" ще се наложи да видим че пазара почва да го прави, щото засега все още само "купува слуха".
                            е може би няма да има , "новината" беше изненадващо лоша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Не издържах и купих GBP/USD 1,3544
                              Като чуя такова нещо, което се случва доста често, все се чудя на кое точно не издържате? :-)
                              Някой резак да не ти стои зад гърба със любовни намерения и заплаха да ги осъществи ако не изконтриш тренда?

Коментар

• Не издържах и купих GBP/USD 1,3544

Коментар

Working...
                                X