Първоначално изпратено от masagor
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
zloblivi_podhvurlqniq
Re: .
при спокоен пазар някой внезапно решава да изкупи голямо количество от нещо
след малко тва нещо решава да го продаде и да купи друго
аре фани го на технически
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvkooПървоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от IvkooПървоначално изпратено от destiny xполовината си играете на виртуалната... поне седнете и се научете как се прави ТА....вместо да ви paste-ват в бисери и вицове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkПри златото на часова имаме обърната Г/Р с пробив .При Е/Д мисля че триъгълника е пробит и посоката е нагоре .
Е аз от известно време съм се нацелил в благородния метал, и мисля, че си прав в предположенията си,...ти всъщност в повечето случаи наистина излизаш прав,деза непосветените- арома, фпп, еларгата,вамо-то и др.
Аз поне се кефя,когато "уцелиш"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivkoo... Обаче да ме наричат идиот за това, че не ползвам технически анализ, а друг начин на търговия не ми е особено приятно...обаче си знам, че съм идиот и не се обиждам
майтап да става
Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от IvkooПървоначално изпратено от destiny xполовината си играете на виртуалната... поне седнете и се научете как се прави ТА....вместо да ви paste-ват в бисери и вицове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvkooПървоначално изпратено от destiny xполовината си играете на виртуалната... поне седнете и се научете как се прави ТА....вместо да ви paste-ват в бисери и вицове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от SANDOПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от SANDOПървоначално изпратено от Bat VanyioБулброкърс по отношение на изплащането са перфектни. Миналата седмица теглих от тях и парите ми дойдоха по сметката още същия ден, въпреки че сме в различни банки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvkooПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqПървоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqтехническия анализ само на мен ли ми се струва безмислен?
Има доста такива заблудени като теб.
----------------------------
Berbo count: 6
We'll Keep the Red Flags Flying High
само когато е много вяла търговията
за мен когато има голяма волатилност и новини си е 4исто самоубииство
да раз4иташ на техни4еския анализ
друг е въпроса 4е вси4ки големи игра4и знаят 4е масово се използва техни4ески
анализ и по този на4ин хората стават много лесно предвидими тези които го ползват
какво мислиш по този въпрос?Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqПървоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqтехническия анализ само на мен ли ми се струва безмислен?
Има доста такива заблудени като теб.
----------------------------
Berbo count: 6
We'll Keep the Red Flags Flying High
само когато е много вяла търговията
за мен когато има голяма волатилност и новини си е 4исто самоубииство
да раз4иташ на техни4еския анализ
друг е въпроса 4е вси4ки големи игра4и знаят 4е масово се използва техни4ески
анализ и по този на4ин хората стават много лесно предвидими тези които го ползват
какво мислиш по този въпрос?
Коментар
Коментар