IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от masagor
    пазарът днеска е яко скучен и се отразява маи и на темите във форума
    дайте някакви виждания за еурусд, та да видим на кои му е по-голям- анализът
    аз като го гледам на 4 часа си мисля поне за 2840. ако минем обаче над 2968 ще загледам и аз нагоре
    Аз лично не бих я пипал тази двойка тази седмица... Слагам buy ордер на 2500 и това е

Коментар

• Re: .

при спокоен пазар някой внезапно решава да изкупи голямо количество от нещо

след малко тва нещо решава да го продаде и да купи друго

аре фани го на технически

Коментар

• пазарът днеска е яко скучен и се отразява маи и на темите във форума
        дайте някакви виждания за еурусд, та да видим на кои му е по-голям- анализът
        аз като го гледам на 4 часа си мисля поне за 2840. ако минем обаче над 2968 ще загледам и аз нагоре
        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo
          Първоначално изпратено от destiny x
          Първоначално изпратено от Ivkoo
          половината си играете на виртуалната... поне седнете и се научете как се прави ТА....вместо да ви paste-ват в бисери и вицове...
          Ще поясниш ли кое точна е бисера ?
          http://stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school
          Един въпрос само ще те попитам. С колко пари търгуваш? Отговори ми на лична ако искаш...
          forex не играя... изнервям се от него...
          if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
            При златото на часова имаме обърната Г/Р с пробив .При Е/Д мисля че триъгълника е пробит и посоката е нагоре .
            Здравей,vhk! Радвам се,че отново се включваш, макарв с изненада да те виждам точно в тази тема!
            Е аз от известно време съм се нацелил в благородния метал, и мисля, че си прав в предположенията си,...ти всъщност в повечето случаи наистина излизаш прав,де за непосветените- арома, фпп, еларгата,вамо-то и др.
            Аз поне се кефя,когато "уцелиш"...

Коментар

... Обаче да ме наричат идиот за това, че не ползвам технически анализ, а друг начин на търговия не ми е особено приятно...
              Ехх колега, и аз съм идиот като теб щото не ползвам ТА, а други методи обаче си знам, че съм идиот и не се обиждам майтап да става
              Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от destiny x
                половината си играете на виртуалната... поне седнете и се научете как се прави ТА....вместо да ви paste-ват в бисери и вицове...
                Един въпрос само ще те попитам. С колко пари търгуваш? Отговори ми на лична ако искаш...

Коментар

Прав си Happy
                  Happy е жена.

----------------------------
                  Berbo count: 6
                  We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Прав си Happy
                    То и аз съм си виновен, че се паля толкава.
                    Все пак по-важно е да си напред във форекса отколкотода си Го показваш във форума. Лек ден от мен

Коментар

Първоначално изпратено от limubai
                      Блажени са низшите духом, защото те ще стигнат до Бог.
                      Амин!
                      И тяхно ще е царството небесно.
                      Бог да те благослови приятелю.

Коментар

if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                          Първоначално изпратено от SANDO
                          Първоначално изпратено от Happy68
                          Първоначално изпратено от SANDO
                          Първоначално изпратено от Bat Vanyio
                          Булброкърс по отношение на изплащането са перфектни. Миналата седмица теглих от тях и парите ми дойдоха по сметката още същия ден, въпреки че сме в различни банки.
                          а поемат ли м/у банковите такси?
                          не. май делтата го правят
                          аз от там бягам.
                          ако парите са валута, си направи сметка в тяхната банка и таксата е просто никаква.
                          Точно така! Дори те ме предупредиха да не тегля във валута към различна от тяхната банка, защото комисионната била много голяма. Посъветваха ме да изтегля сумата в левове, а таксата беше незначителна и аз дори не си направих труда да изчислявам колко са ми удържали, но според мене са центове.

Коментар

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                            Първоначално изпратено от ManUtd
                            техническия анализ само на мен ли ми се струва безмислен?
                            Не.
                            Има доста такива заблудени като теб.

добре де ManUtdспоред теб техни4ески анализ не се ли използва
                            само когато е много вяла търговията

за мен когато има голяма волатилност и новини си е 4исто самоубииство
                            да раз4иташ на техни4еския анализ
                            друг е въпроса 4е вси4ки големи игра4и знаят 4е масово се използва техни4ески
                            анализ и по този на4ин хората стават много лесно предвидими тези които го ползват

какво мислиш по този въпрос?
                            На мен нещо ми се губи проблематиката. Не се справяш с ТА или искаш да предвиждаш чуждите действия? Постави конкретен въпрос, за да отговаряме. То така много общо - работи или не ТА? Работи за този, който го владее. Като не го владее - не работи. Всички знаят какво е брадва, ама колко от вас/нас могат да секат дърва?
                            Точно така... ТА работи при тези които го прилагат правилно... Обаче да ме наричат идиот за това, че не ползвам технически анализ, а друг начин на търговия не ми е особено приятно...
                            Въпрос на възприятие, имам предвид - зависи кой те нарича така. Ако е умен и мъдър, няма да му дойде наум такова нещо. Ако го направи - ясно е и според мен не заслужава повече внимание. Това поне е моята гледна точка по въпроса.
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

• а някой думаше,че не чака днес нагоре.що му се вързах?!?добре че свикнах като сбъркам 1 път да не бързам да повтарям-егати.та с другите помалко да избием чивии иии чакаме-имам още 700%

Коментар

Първоначално изпратено от ManUtd
                                техническия анализ само на мен ли ми се струва безмислен?
                                Не.
                                Има доста такива заблудени като теб.

добре де ManUtdспоред теб техни4ески анализ не се ли използва
                                само когато е много вяла търговията

за мен когато има голяма волатилност и новини си е 4исто самоубииство
                                да раз4иташ на техни4еския анализ
                                друг е въпроса 4е вси4ки големи игра4и знаят 4е масово се използва техни4ески
                                анализ и по този на4ин хората стават много лесно предвидими тези които го ползват

какво мислиш по този въпрос?
                                На мен нещо ми се губи проблематиката. Не се справяш с ТА или искаш да предвиждаш чуждите действия? Постави конкретен въпрос, за да отговаряме. То така много общо - работи или не ТА? Работи за този, който го владее. Като не го владее - не работи. Всички знаят какво е брадва, ама колко от вас/нас могат да секат дърва?
                                Точно така... ТА работи при тези които го прилагат правилно... Обаче да ме наричат идиот за това, че не ползвам технически анализ, а друг начин на търговия не ми е особено приятно... А пък най-смешното е когато кажеш, че не се доверяваш на ТА веднага те пращат при демо-трейдърите... Е няма такъв майтап... Такива сме си българите.. Винаги мерим на кой му е най-дълъг...

Коментар

Working...
                                X