IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kiril123
    мисля си че пробив на 1.30 ще даде силен импулс нагоре . 1.3070 също е важно . паднат ли тия две нива може да се чака дори 1.37-40 зоната. ако пък чукнат стоповете над 1.30 и тръгнем надолу и падне днешното дъно вече ще се замисля за тези цели около 1.40 .
    по важна е тренд-линията дето върви около1,335-1,34, след нейн пробив може да се говори за 1,4

Коментар

• sell order 1.3042 stop 1.3099 tgt 1.2722

Коментар

• мисля си че пробив на 1.30 ще даде силен импулс нагоре . 1.3070 също е важно . паднат ли тия две нива може да се чака дори 1.37-40 зоната. ако пък чукнат стоповете над 1.30 и тръгнем надолу и падне днешното дъно вече ще се замисля за тези цели около 1.40 .
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
          Първоначално изпратено от Happy68
          Първоначално изпратено от masagor
          пазарът днеска е яко скучен и се отразява маи и на темите във форума
          дайте някакви виждания за еурусд, та да видим на кои му е по-голям- анализът
          аз като го гледам на 4 часа си мисля поне за 2840. ако минем обаче над 2968 ще загледам и аз нагоре
          на мен на 1ч започва да ми се привижда правоъгълник. Отделен е въпроса, дали наистина това ще излезе.
          Колежке, приготви се за 1.31 днеска и пробив посока 1.34
          снощи когато всички бяхте на къси бях по спокоен, ама вече като гледам че минавате на дълги...започвам да се притеснявам за моитесори за спана..успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
            Първоначално изпратено от Happy68
            аз като го гледам на 4 часа си мисля поне за 2840. ако минем обаче над 2968 ще загледам и аз нагоре
            на мен на 1ч започва да ми се привижда правоъгълник. Отделен е въпроса, дали наистина това ще излезе.
            Колега, я прегледай назад във форума днес
            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
              Още не съм фалирал

Избивам дневните засега , всъщност, системата се представя доста добре, но се бях забол с дълъг SEK , които ми изяде почти цялата печалба.

Първоначално изпратено от kritelin
              SStoilov вярно аз щях да те питам до къде стигна с mean reversion стратегията ?
              Как точно процедираш - беше казал,че търсиш двойки в гигинтски рейндж ( разбирам плоска 200 МА ) и чакаш някакво максимално отклонение от нея ли ?
              И като почнеш да влизаш с някакъв грид ли го правиш или по друг начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от SStoilov
                  Абе има един дето използва математическа система (пробва я по-скоро) с едни забити 15к
                  Засега лапа предимно лихви , профити от по 100-на пипса , гледа доста червен цвят и 2-3 пъти се изправя на нокти поради оливане с левъриджа.
                  Но надежда има.
                  Е, не знаех. Крайно време беше да се появи и читав математик.
                  Това с надеждата и пробването не звучи добре.
                  Питай бе човек. С питане и до истината се достига.
                  ----------------------------
                  Berbo count: 6
                  We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Абе пичове ! Много изпростя форума - имам предвид другите теми , които се роят и са от рода - "На съседката котката роди!" или "Жена ми май има любовник?" и т.н. ! Затова вече рядко влизам тук , за писане съвсем , но като за последно искам да ви питам нещо ! Все ме мъчи един въпрос ? Аджеба има ли някой от вас , който се издържа от форекс стабилно и дълготрайно ? Не става дума за някакви еднократни удари , а за постоянни доходи , които покриват месечните ви разходи ! Защото като ви чета всички все сте на печалба и то яка ! Ползвате различни системи , един скъсява , друг удължава , но крайният резултат винаги е солидна печалба ! Дали съм прав ? Кажете ми това и вдигам гълъбите ! Мерси !

Коментар

Първоначално изпратено от the fan*
                      Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                      при спокоен пазар някой внезапно решава да изкупи голямо количество от нещо

след малко тва нещо решава да го продаде и да купи друго

аре фани го на технически
                      .....нЕмаш никакъв проблем......това го може и Коко дет се вика ... дай нещо по-сложно......
                      tova go moje vseko hlape

Коментар

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                        при спокоен пазар някой внезапно решава да изкупи голямо количество от нещо

след малко тва нещо решава да го продаде и да купи друго

аре фани го на технически
                        .....нЕмаш никакъв проблем......това го може и Коко дет се вика ... дай нещо по-сложно......

Коментар

• Още не съм фалирал

Избивам дневните засега , всъщност, системата се представя доста добре, но се бях забол с дълъг SEK , които ми изяде почти цялата печалба.

Първоначално изпратено от kritelin
                          SStoilov вярно аз щях да те питам до къде стигна с mean reversion стратегията ?

Коментар

• SStoilov вярно аз щях да те питам до къде стигна с mean reversion стратегията ?

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

Абе има един дето използва математическа система (пробва я по-скоро) с едни забити 15к

Засега лапа предимно лихви , профити от по 100-на пипса , гледа доста червен цвят и 2-3 пъти се изправя на нокти поради оливане с левъриджа.

Но надежда има.

Първоначално изпратено от ManUtd

Освен ТА има още две методики, които можеш да използваш при трейд: Макроикономически анализ и Математически системи.
                                Първият, по мои скромни наблюдения се отдава в задоволителна степен само на един човек в тоя форум. Вторият - на никой.

Коментар

Working...
                                X