Първоначално изпратено от kiril123
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от absfreshПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от masagorпазарът днеска е яко скучен и се отразява маи и на темите във форума
дайте някакви виждания за еурусд, та да видим на кои му е по-голям- анализът
аз като го гледам на 4 часа си мисля поне за 2840. ако минем обаче над 2968 ще загледам и аз нагоресори за спана..успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfreshПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от masagorпазарът днеска е яко скучен и се отразява маи и на темите във форума
аз като го гледам на 4 часа си мисля поне за 2840. ако минем обаче над 2968 ще загледам и аз нагореБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovОще не съм фалирал
Избивам дневните засега , всъщност, системата се представя доста добре, но се бях забол с дълъг SEK , които ми изяде почти цялата печалба.
Първоначално изпратено от kritelinSStoilov вярно аз щях да те питам до къде стигна с mean reversion стратегията ?
И като почнеш да влизаш с някакъв грид ли го правиш или по друг начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от masagorпазарът днеска е яко скучен и се отразява маи и на темите във форума
аз като го гледам на 4 часа си мисля поне за 2840. ако минем обаче над 2968 ще загледам и аз нагоре
Коментар
-
Re: .
Първоначално изпратено от SStoilovАбе има един дето използва математическа система (пробва я по-скоро) с едни забити 15к
Засега лапа предимно лихви , профити от по 100-на пипса , гледа доста червен цвяти 2-3 пъти се изправя на нокти поради оливане с левъриджа.
Но надежда има.
Това с надеждата и пробването не звучи добре.
Питай бе човек. С питане и до истината се достига.
----------------------------
Berbo count: 6
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Абе пичове ! Много изпростя форума - имам предвид другите теми , които се роят и са от рода - "На съседката котката роди!" или "Жена ми май има любовник?" и т.н. ! Затова вече рядко влизам тук , за писане съвсем , но като за последно искам да ви питам нещо ! Все ме мъчи един въпрос ? Аджеба има ли някой от вас , който се издържа от форекс стабилно и дълготрайно ? Не става дума за някакви еднократни удари , а за постоянни доходи , които покриват месечните ви разходи ! Защото като ви чета всички все сте на печалба и то яка ! Ползвате различни системи , един скъсява , друг удължава , но крайният резултат винаги е солидна печалба ! Дали съм прав ? Кажете ми това и вдигам гълъбите ! Мерси !
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqпри спокоен пазар някой внезапно решава да изкупи голямо количество от нещо
след малко тва нещо решава да го продаде и да купи друго
аре фани го на технически
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqпри спокоен пазар някой внезапно решава да изкупи голямо количество от нещо
след малко тва нещо решава да го продаде и да купи друго
аре фани го на технически
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagorпазарът днеска е яко скучен и се отразява маи и на темите във форума
аз като го гледам на 4 часа си мисля поне за 2840. ако минем обаче над 2968 ще загледам и аз нагореБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Абе има един дето използва математическа система (пробва я по-скоро) с едни забити 15к
Засега лапа предимно лихви , профити от по 100-на пипса , гледа доста червен цвяти 2-3 пъти се изправя на нокти поради оливане с левъриджа.
Но надежда има.
Първоначално изпратено от ManUtd
Освен ТА има още две методики, които можеш да използваш при трейд: Макроикономически анализ и Математически системи.
Първият, по мои скромни наблюдения се отдава в задоволителна степен само на един човек в тоя форум. Вторият - на никой.
Коментар
Коментар