IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не само че не си очаквал а и не си го виждал защото никога не се е случвало.
    манчестъре аз ги затворих мойте на 1.4080 .мисля си че ще върне да пробва
    здрав ли е пробива.взех близо 5 фигури и са ми достатъчни. поздравления за твойта
    доста по високо влезе и ще наблюдавам дали ще си пипнеш таргета.
    успех

пп
    за елиът не си прав ,наистина тая трета стана ужасно дълга ама и 22 фигури за седмица са нелогични.все пак всяко правило или в нашият случай всяка система си има изцепки.Ти и фибото не уважаваше ама цял свят го плзва
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от turbalan
      Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
      ква корелация те гони бе торбалане
      между долар/швейцарец и евро/долар
      Няма вече кУрелации пич не виждаш ли ..???
      Как няма бре момци 1 во си отворете по 1 дневна и со бройте фигурите и на ъпа в еврото и надолу.и после пак пишете.средно 20 фигури на еврото нагоре и 6 надолу.
      а брпйте на швейцарецо.
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от asen
        Иначе еврото наистина се побръка с тази волатилност - на пробива долу влизах няколко пъти дълъг, но и в най-смелите си очаквания не съм вярвал че може да направи 22 фиргури за няколко дни.
        Нали не си мислиш, че аз съм го очаквал.:-) Просто го изтрейдвах.
        ----------------------------
        Berbo count: still 6 and waiting...
        We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Признавам не чета редовно, затова не съм разбрал. Иначе модела V образно дъно - не ти и трябва да се запознаваш с него - практически няма как да се търгува.

Иначе да визирам една идея по-голям фрейм в двойката.

Иначе еврото наистина се побръка с тази волатилност - на пробива долу влизах няколко пъти дълъг, но и в най-смелите си очаквания не съм вярвал че може да направи 22 фиргури за няколко дни.

Коментар

Елиът ли ползваш като база за търговията си, ако не е тайна разбира се?
            :-) Явно не четеш форума редовно. Хич не го ползвам, напротив.
            Нарекох очакванията за силен сел в доларйена "нещо като Елиътовата 3-та" да е по-разбираемо какво имам предвид, понеже сектата на Елиът е на солиден почит.
            Иначе мога да му викам просто "силен сел" или пък "Тайфуна Бербатов", ама последното в момента ще създаде малко грешна представа за очакванията ми.:-)

Коментар

• Елиът ли ползваш като база за търговията си, ако не е тайна разбира се?

Коментар

ManUn а не ти ли се струва че ако качим особено днес над 90,90 ще дадат заявка за някое бързо покачване и да си останем с проклетата формация V дъно. Няма по-гнусен модел от този в търговията.
                Не съм запознат с този модел и не знам кой фрейм имаш предвид, явно някой по-висок. Това което виждам е че над 89.75 ще затвори корективната под 90.02 и ще цели 91. Даже и над 89.30 може да свърши работа, но аз няма да пипам нищо днес, освен таргета на късите евра, които може да излезе даже малко скромен.

Коментар

И аз мисля че ще правят по сериозна корекция по часовите графики на йената, не стана пързалката която се надявах
                  Аз скъсявах от 90.60 за 86-85 и даже и по надолу, и в крайна сметка в един момент позицията даде над 340 пипа, които са близо 4%, което пък е страшно голямо пазарно движение за всеки трейдър. Нямах право да ги затворя защото имаше потенциал за влизане в силен сел от типа на Елиътовата 3-та и затова чаках. Истината е че трябваше вчера над 88.88 да ги клоузна, но се замотах с бясната волатилност в евродолар. Сега вече я ясно, че наистина прави по-сеиозна корекция, което пък значи, че пързалката просто се отлага малко във времето. Не че няма да я има. Просто вече няма даунтренд там, а не може да се трейдва нещо което го няма.

Коментар

• ManUn а не ти ли се струва че ако качим особено днес над 90,90 ще дадат заявка за някое бързо покачване и да си останем с проклетата формация V дъно. Няма по-гнусен модел от този в търговията.

Коментар

• И аз мисля че ще правят по сериозна корекция по часовите графики на йената, не стана пързалката която се надявах

Коментар

• Първоначално изпратено от josif
                        не знам за другите но ManUtd уби рибата и ако е затворил късата има няма 650-700 пипа е сложил в касичка ...ето това е търговия ...поздравления
                        Благодаря ти Йосиф. Късите евра не съм ги затварял, чакат си таргета на 1.3880.
                        Преди малко затворих въпросните къси долар/йени, дето ги влачих няколко дни, на +200 пипа. Очаквам че ще ходи пак към 91, но днес няма да трейдвам.
                        Ще филосоствам и малко по-късно ще отговоря на малко невъзпитания пост на Крити.:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT
                          Първоначално изпратено от vhk
                          Първоначално изпратено от VBT
                          EURGBP на мен ми се види за sell.
                          В момента рисува бичи флаг на часова.
                          Аз излизам 52 пипса стигат
                          Aко пробием 0.937 картината се променя.

Коментар