IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ManUtd
    Първоначално изпратено от Хирурга
    buy 1.3970 stop 1.3900 limit 1.4750 :lol: :lol: :lol:
    Нито една от трите цифри не почива на някакъв анализ. Пълна липса на "хирургическата точност", която предполага ника ти.:lol: :lol: :lol:
    ----------------------------
    Berbo count: still 6 and waiting...
    We'll Keep the Red Flags Flying High
    Сматри тавариша сматри. Время во веки.
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Не знам доколко е интересно за аудиторията, но днес освен седмичен клоз, правим и месечен, и годишен, така че....умната, ако не русата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
        buy 1.3970 stop 1.3900 limit 1.4750 :lol: :lol: :lol:
        Нито една от трите цифри не почива на някакъв анализ. Пълна липса на "хирургическата точност", която предполага ника ти.:lol: :lol: :lol:

Коментар

• buy 1.3970 stop 1.3900 limit 1.4750 :lol: :lol: :lol:
          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
            погледна ли си кала на Н4 дали там не е по удачно за изход.не ти давам акъл а странично виждане.за мен е доста реално.
            Не ти се получи дублирането, защото сложи много максималистичен лимит на 1.4190, все пак след снощната флат консолидация 1.42-1.43 е логично трендът надолу да е бърз и с плитки корекции. Но ти пак можеше да си скъсиш около 1.4040-70 ако имаше желание.
            Гледам всички фреймове и за мен над 1.4015 свършва дневния сел от 1.43. С него няма как да се каже дали свършва села от 1.47, но тъй като удари 1.3930, което си е все едно около таргета 1.3880, то аз трябва да съм аут.

Коментар

• ewroto ima oshte mnogo put nadolu, oshte dneska mislia ,che moje da naprawi edno 300 pipsa do kum 1.36.
              Gbpusd e na pyt da zadeistwa HS na 4h ,a audusd se kani da si probie trend liniikata na 4h ,ta dolara shte pecka iako po wsichki frontowe + che usdjpy sushto naput da probie wajna 4 chasowa suprotiwa!
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Стопът на мойте хубави, къси евра е вече 1.4015, а таргета е леко коригиран на 1.3846. :-)
                страхът и лакомията често ме вадят от пазара и то в доста необясними за мен моменти.визирам днешният ми изход.не се получи моята да дублирам част от движението но здраве да е .ти имаш отличен вход.погледна ли си кала на Н4 дали там не е по удачно за изход.не ти давам акъл а странично виждане.за мен е доста реално.
                Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Някой със краткосрочно до средносрочно мнение за паунд/йена.. ??
                  Една седмица не съм следил нещата как са , но ми се ще да купя..
                  Притеснява ме само бъдещи понижения на лихвите от БОЕ..
                  Някой ако може да каже кога е следващото заседание и какви са
                  очакванията няма да направи лошо

Коментар

• Стопът на мойте хубави, къси евра е вече 1.4015, а таргета е леко коригиран на 1.3846. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Перун
                      Към края на януари ще ми трябват паунди. Знам, че е изключително трудно да се прогнозира, но предвид това, че нямам намерение да целя дъна, сега подходящо време ли е да си напазарувам от тях?
                      Не само е изключително трудно, а е направо невъзможно. Евро/паунд прави нови исторически върхове и в такива случаи няма смислен анализ, който да даде представа докъде. Възможно е единствено някой читав макроикономист да оцени правилно тенденцията за следващите месец-два и да познае, само че няма как да го откриеш.
                      Конкретно на въпроса ти - категорично да. Удачно е да купуваш лира срещу лев с оглед на кешовата ти сделка и на суинговата природа на валутните движения.

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
                        Първоначално изпратено от limubai
                        ...сънувах 1.48
                        Пак съм на дълги от 4375 цел 4800
                        Аз си чакам целта, сънят ми не ме е излъгал все пак
                        Мдаааа , както всички, знаеме сънищата са на обратно.....1,18 скоро
                        Успех все пак, дано си бил със стопче

Коментар

• Един въпрос от не-трейдър и изобщо някой без поглед върху валутния пазар:
                          Към края на януари ще ми трябват паунди. Знам, че е изключително трудно да се прогнозира, но предвид това, че нямам намерение да целя дъна, сега подходящо време ли е да си напазарувам от тях?
                          ""\_(o.O)_/""

Коментар

Първоначално изпратено от SANDO
                            не само че не си очаквал а и не си го виждал защото никога не се е случвало.манчестъре аз ги затворих мойте на 1.4080 .мисля си че ще върне да пробва здрав ли е пробива.взех близо 5 фигури и са ми достатъчни. поздравления за твойта доста по високо влезе и ще наблюдавам дали ще си пипнеш таргета.
                            Да, не съм го и виждал:-)
                            Поздравления и на теб - 5 фигури си е много нещо.Днес във форума цари толерантност, разбирателство и любов, масово се поздравяваме и се обичаме.
                            Сигурно ще е заради идващата Коледа:-)
                            Тоя ребаунд в еврото наистина е ритест на пробива на 1.4190 преди да се гмурне към таргета ми. А дано.:-)
                            точно така 1.4190 вече имам селл поръчка незнам дали ще го видиме ама съм го сложил.за любовта не се заблуждавай.спокойствието го отчитам поради факта че много народ се стреснаха и се отказаха да търгуват тази седмица и може би няма такива с по сериозни загуби.иначе е ужас за съжаление.
                            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

за елиът не си прав ,наистина тая трета стана ужасно дълга ама и 22 фигури за седмица са нелогични.все пак всяко правило или в нашият случай всяка система си има изцепки.Ти и фибото не уважаваше ама цял свят го плзва
                              Прав съм и мога и да го докажа, но няма да има смисъл целият ми труд. За фиботата си прав, че цял свят ги ползва, и аз не мога да спра да се чудя защо. :-)

Коментар

не само че не си очаквал а и не си го виждал защото никога не се е случвало.манчестъре аз ги затворих мойте на 1.4080 .мисля си че ще върне да пробва здрав ли е пробива.взех близо 5 фигури и са ми достатъчни. поздравления за твойта доста по високо влезе и ще наблюдавам дали ще си пипнеш таргета.
                                Да, не съм го и виждал:-)
                                Поздравления и на теб - 5 фигури си е много нещо.Днес във форума цари толерантност, разбирателство и любов, масово се поздравяваме и се обичаме.
                                Сигурно ще е заради идващата Коледа:-)
                                Тоя ребаунд в еврото наистина е ритест на пробива на 1.4190 преди да се гмурне към таргета ми. А дано.:-)

Коментар

Working...
                                X