Първоначално изпратено от ManUtd
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хирургаbuy 1.3970 stop 1.3900 limit 1.4750 :lol: :lol: :lol:
----------------------------
Berbo count: still 6 and waiting...
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOпогледна ли си кала на Н4 дали там не е по удачно за изход.не ти давам акъл а странично виждане.за мен е доста реално.
Гледам всички фреймове и за мен над 1.4015 свършва дневния сел от 1.43. С него няма как да се каже дали свършва села от 1.47, но тъй като удари 1.3930, което си е все едно около таргета 1.3880, то аз трябва да съм аут.
Коментар
-
ewroto ima oshte mnogo put nadolu, oshte dneska mislia ,che moje da naprawi edno 300 pipsa do kum 1.36.
Gbpusd e na pyt da zadeistwa HS na 4h ,a audusd se kani da si probie trend liniikata na 4h ,ta dolara shte pecka iako po wsichki frontowe + che usdjpy sushto naput da probie wajna 4 chasowa suprotiwa!Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdСтопът на мойте хубави, къси евра е вече 1.4015, а таргета е леко коригиран на 1.3846. :-)
We'll Keep the Red Flags Flying Highне се получи моята да дублирам част от движението но здраве да е .ти имаш отличен вход.погледна ли си кала на Н4 дали там не е по удачно за изход.не ти давам акъл а странично виждане.за мен е доста реално.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПерунКъм края на януари ще ми трябват паунди. Знам, че е изключително трудно да се прогнозира, но предвид това, че нямам намерение да целя дъна, сега подходящо време ли е да си напазарувам от тях?
Конкретно на въпроса ти - категорично да. Удачно е да купуваш лира срещу лев с оглед на кешовата ти сделка и на суинговата природа на валутните движения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от SANDOне само че не си очаквал а и не си го виждал защото никога не се е случвало.манчестъре аз ги затворих мойте на 1.4080 .мисля си че ще върне да пробва здрав ли е пробива.взех близо 5 фигури и са ми достатъчни. поздравления за твойта доста по високо влезе и ще наблюдавам дали ще си пипнеш таргета.
Поздравления и на теб - 5 фигури си е много нещо.Днес във форума цари толерантност, разбирателство и любов, масово се поздравяваме и се обичаме.
Сигурно ще е заради идващата Коледа:-)
Тоя ребаунд в еврото наистина е ритест на пробива на 1.4190 преди да се гмурне към таргета ми. А дано.:-)
We'll Keep the Red Flags Flying Highнезнам дали ще го видиме ама съм го сложил.за любовта не се заблуждавай.спокойствието го отчитам поради факта че много народ се стреснаха и се отказаха да търгуват тази седмица и може би няма такива с по сериозни загуби.иначе е ужас за съжаление.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOза елиът не си прав ,наистина тая трета стана ужасно дълга ама и 22 фигури за седмица са нелогични.все пак всяко правило или в нашият случай всяка система си има изцепки.Ти и фибото не уважаваше ама цял свят го плзва
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOне само че не си очаквал а и не си го виждал защото никога не се е случвало.манчестъре аз ги затворих мойте на 1.4080 .мисля си че ще върне да пробва здрав ли е пробива.взех близо 5 фигури и са ми достатъчни. поздравления за твойта доста по високо влезе и ще наблюдавам дали ще си пипнеш таргета.
Поздравления и на теб - 5 фигури си е много нещо.Днес във форума цари толерантност, разбирателство и любов, масово се поздравяваме и се обичаме.
Сигурно ще е заради идващата Коледа:-)
Тоя ребаунд в еврото наистина е ритест на пробива на 1.4190 преди да се гмурне към таргета ми. А дано.:-)
Коментар
Коментар