IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 8 часов фреим мисля че имат делтите
    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
      Първоначално изпратено от SANDO
      И на VT2 няма 8Н за съжаление .можеби на старата версия да имаше ама не помня.
      мерси все пак.
      весели празници на всички.И успех.
      Не ви знам какви анализи и трейдове правите на чартове, които не позволяват един от ключовите - 8 часов (сесиен фрейм).
      Весели празници и на теб.
      ----------------------------
      Berbo count: still 6 and waiting...
      We'll Keep the Red Flags Flying High
      Ма ти си Флюбен в 8Н май. ама чак пък да е толкоз важна...... не мисля.на коя платформа търгуваш ако не е тайна?
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
        И на VT2 няма 8Н за съжаление .можеби на старата версия да имаше ама не помня.
        мерси все пак.
        Не ви знам какви анализи и трейдове правите на чартове, които не позволяват един от ключовите - 8 часов (сесиен фрейм).
        Весели празници и на теб.

Коментар

• И на VT2 няма 8Н за съжаление .можеби на старата версия да имаше ама не помня.
          мерси все пак.

Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Виждам, че в съседна тема г-н Димов е ъпдейтнал вълновата си картина.:-)
            Бих запретнал ръкави за поредния кръстоносен поход срещу тая Елиътова ерес, но доста ме цепи главата от снощните водки и може да пропусна. Петър К. вече се е разписал там, като за в бъдеще ще очаквам всеки негов пост относно Вълнови анализ да е съпроводен с фразата:" ...правилната методика е разгледана на стр. 64 и стр. 128 в Моята Книга, която можете да купите от тук(следва линк към онлайн бук-стор)." :-)

Коментар

• Между другото, точно тези идващи плащания по дълговете на руските фирми за след Нова година, по мое мнение, изстреляха еврото и франка тези дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                Първоначално изпратено от anon6706
                Интересни новини от Тайван. Експортът им направо колабира.
                Привет Анон, давай да го изспекулираме това. Да го селнем тоя Тайвански долар срещу нещо силно, например йената? :-) Къде го продават и купуват? Фикснат ли е към юана?:-)
                Здравей. Аз не го играя, а и го нямам на платформата. По-скоро ползвам данните като индикатор. Трябва скоро да фалира още някоя държава. Ще ми се да е Русия, но те имат още доста резерви. При тях ще бъде интересна ситуацията с олигарсите. Ясно е, че няма да "спасят" всички, а май в най-голяма степен те са длъжници на швейцарски и германски банки.
                Поздрави.
                За Тайван и това е интересно днес:
                Taiwan Ctrl Bk Bought US Dlrs Before Tuesday's Close -Traders

.
                TAIPEI (Dow Jones)--Taiwan's central bank bought U.S. dollars before the close of Tuesday's session, two traders at local banks said.
                The U.S. dollar closed at NT$33.085 Tuesday, its highest settlement since Dec. 15's NT$33.199, and above the NT$32.928 low it was trading in during the last 15 minutes of trade.
                The U.S. dollar closed Monday at NT$32.930.
                "It's clear the central bank doesn't want the Taiwan dollar to rise much," said a trader at a government-controlled bank, adding the pair has "firm support" at NT$33.00 Wednesday.
                "Now exporters won't sell U.S. dollars, on expectations for further rises," he said.
                Traders couldn't estimate the amount of U.S. dollars the central bank bought, but turnover in the last 15 minutes of trade was US$276 million, bringing the total turnover Tuesday to US$952 million.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                  Интересни новини от Тайван. Експортът им направо колабира.
                  Привет Анон, давай да го изспекулираме това. Да го селнем тоя Тайвански долар срещу нещо силно, например йената? :-) Къде го продават и купуват? Фикснат ли е към юана?:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                    anon на всеки му трябва еди ккакво си и еди що си в определен момент важното е кои ще надделее току виж някои американски фонд го прочел и се зарадвал и ме подкрепил ) мнението не е по вълни на Елиът а наи обикновен ТА доколкото го разбирам но нека почакаме и да видим ние предполагаме а пазара разполага
                    Разбира се. Аз само се шегувах.
                    Поздрави.

П.П. Интересни новини от Тайван. Експортът им направо колабира.
                    Taiwan November Export Orders Table Of Data

Following is a partial breakdown of export orders in November, according to government figures:

Amount (US$ Bln) On-Yr Change
                    Export Orders 22.799 -28.51%
                    Info. & commun pdts 6.406 -11.52%
                    Electronics pdts 5.300 -27.69%
                    Precision pdts (e.g. LCDs) 1.401 -51.12%
                    Electrical machinery pdts 0.992 -39.73%

Export orders by region Amount (US$ Bln) On-Yr Change
                    U.S. 5.355 -29.29%
                    China and HK 4.547 -45.38%
                    Europe 5.211 -15.46%
                    Japan 3.104 -1.90%

Коментар

Първоначално изпратено от trade
                      Първоначално изпратено от ManUtd
                      Първоначално изпратено от trade
                      ок грешка1.3830 все пак си е локално дъно макар че при този празничен пазар е по вероятно да върви нагоре
                      Така по става, а че е по-вероятно да върви нагоре откъде го разбра?
                      може би от това че движението по дневна графика нагоре не е завършило трябва му още един връх които може и да подмине предходния с малко и тогава да започне по сериозно низходящо движение аможе и да го бие тотално и да го подмине като малка гара
                      Ако това го прочетат руските олигарси, ще им се завие свят. На тях им трябва евтино евро в началото на януари, ама те пък може и да не са в час с вълните....
                      Хубави празници на всички и успешна 2009та!!!!!
                      anon на всеки му трябва еди ккакво си и еди що си в определен момент важното е кои ще надделее току виж някои американски фонд го прочел и се зарадвал и ме подкрепил ) мнението не е по вълни на Елиът а наи обикновен ТА доколкото го разбирам но нека почакаме и да видим ние предполагаме а пазара разполага
                      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                        Първоначално изпратено от Happy68
                        Първоначално изпратено от ManUtd
                        как да вдигна фрейма ? нещо не схванах.
                        Ами чарта ти е на 4-ри часа. Показанията на MACD са относителни- спрямо него. "Вдигаш" го на 8 часов и пак си броиш същото. Нали искаш да хванеш края на предполагаемата 4-та и да гониш дълги за 5-та? Трябва ти точния фрейм за тая работа. И време ти трябва, ама тъкмо като минат празниците ще си готов.:-)
                        това го знам бре човек мислех че знаеш как да пусна 6 или 8 4асов фреим на метата.

от 4н скача директно на дневна за това те питам.
                        Зареждаш 4ч графика и правиш следното:

в Navigator - Scripts - period converter - Inputs - 2 - OK

във File - Open offline - и в списъка на еврото си избираш съответната графика. Единствения недостатък е, че трябва да я зареждаш в края на всеки период, защото не се рефрешва текущо.
                        благодаря мила.
                        а как се рефрешва?като я зареждаш на ново ли?
                        Мисля, че беше с повтаряне на процедурата. Поне не се сещам за друго. Малко повечко работа е, но все пак я има опцията.
                        Между другото, мисля, че на VT (платформата на Анмарт) имаше и 8ч-графики. Но само си мисля, не съм сигурна
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

Първоначално изпратено от danchoto

Смешничко ама факт По 15 минутната
                          Утре ще чакаме да се появи нов крос.... дано прилича повече на теб.

Сериозно:
                          След 10на минути ще има данни за Нова Зеландия БВП. Ще има възможности да изкараме за някое и друго Коледно прасенце.

EUR/ NZD късо от 2.4300. Пък да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto

Утре ще чакаме да се появи нов крос.... дано прилича повече на теб.

Сериозно:
                            След 10на минути ще има данни за Нова Зеландия БВП. Ще има възможности да изкараме за някое и друго Коледно прасенце.

Коментар

Купих гепи, 133.10, съмнява ме малко заради слабостта на паунда, но пък имам ре: 132.58 / място за стоп по принцип / и стоп 131.00. Успех

Стоп/ ревърс 133.20.
                              Anon, няма коледно рали а
                              Да, няма.
                              Лош ти е Р/Р на това дълго гепи. Пусни си по-добре къси евро/йена. Аз засега спрях да търгувам гепи, защото ме сърбят ръцете за къси, но при евро/паунд могат да се получат изцепки.
                              Поздрави.
                              Евро/йена цял ден я селвам, поизморих и се. Пък и мисля, че гадното влечуго ще си се влачи нагоре Успех
                              За централните банкери и девойчето беше много готино А аз тогава им се уплаших на самурайте
                              Разбрах те още в предния ти пост. Макар, че няма лошо и друго да си й правил....

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto
                                Купих гепи, 133.10, съмнява ме малко заради слабостта на паунда, но пък имам ре: 132.58 / място за стоп по принцип / и стоп 131.00. Успех

Стоп/ ревърс 133.20.
                                Anon, няма коледно рали а
                                Да, няма.
                                Лош ти е Р/Р на това дълго гепи. Пусни си по-добре къси евро/йена. Аз засега спрях да търгувам гепи, защото ме сърбят ръцете за къси, но при евро/паунд могат да се получат изцепки.
                                Поздрави.
                                Евро/йена цял ден я селвам, поизморих и се. Пък и мисля, че гадното влечуго ще си се влачи нагоре Успех
                                За централните банкери и девойчето беше много готино А аз тогава им се уплаших на самурайте
                                Разбрах те още в предния ти пост. Макар, че няма лошо и друго да си й правил....

Коментар

Working...
                                X