If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси!
Успех и на теб, съжалявам за сеирите от скоро дет бяха и благодаря на модераторите, че ни търпят, но няма да прекаляваме!
Давайте по същество,наистина има какво да се чете
А вече всеки знае, хубавите данни за зле за долара и обратно, но... има и изключения, зависи с каква гарнитура ще бъдат поднесени
Възходящ тренд в долен канал
Така ли беше бат Седеф?
Не знам за какво говориш колега.........наистина не успях да вдяна
Наздраве !
Микс от ядки, добро уйски и всички колежки са край мен
Следя доларот аз
Успехи на всички!
bgg_red
Някой все ми казват,, че съм някой хлапак дет ръси глупоссти тука. Да си кажа днес правя 33, но тва за духа те подкрепям.
Успехи левскарче!
А вече всеки знае, хубавите данни за зле за долара и обратно, но... има и изключения, зависи с каква гарнитура ще бъдат поднесени
Така ли беше бат Седеф?
Не знам за какво говориш колега.........наистина не успях да вдяна
Наздраве !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Като детенце си ама давай да изкараш некоя стотинка за уикенда, нали съм ти фен
И понеделник ти давам това право, после до сряда-четвъртък само гледай Полярен експрес
На това му викам времето на положителните данни изсмукани от пръстите.А вече всеки знае, хубавите данни за зле за долара и обратно, но... има и изключения, зависи с каква гарнитура ще бъдат поднесени
Така ли беше бат Седеф?
Ми......как да кажа, върви.
Днес ( естествено сега ще наскачат майтапчиите да ме бъзикат ) имах една сделка в 6.17 часа Бг време, къс EUR/USD от 1.4859 - close 1.4839.......и така.Толкова за днес
Поздрави !
Глупости, от 1.4853 е.....
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Ми......как да кажа, върви.
Днес ( естествено сега ще наскачат майтапчиите да ме бъзикат ) имах една сделка в 6.17 часа Бг време, къс EUR/USD от 1.4859 - close 1.4839.......и така.Толкова за днес
Поздрави !
Да ви обърна внимание. EUR/CHF приближава интервенционните нива на SNB. Последната им интервенция беше на 30 септ., днес сме 28 окт.
Точни като швейцарски часовник.
Аноне, не разбирам каква е връзката м/у нива определени за интервенция и датите които си посочил?Моля обясни ако ти е удобно.Не ми се вярва някой да прави интервенции върху времеви диапазон пред нива.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Да ви обърна внимание. EUR/CHF приближава интервенционните нива на SNB. Последната им интервенция беше на 30 септ., днес сме 28 окт.
Точни като швейцарски часовник.
Анон днес четох един анализ, че GDP то е в подкрепа на долара.
В смисъл, че няма смисъл да се търгува керитрейд с малка лихвена разлика, след като може да се инвестира в американски компании, които ще са доходоносни.
Има ли такова нещо в това което и ти четеш?
Коментар