If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми......как да кажа, върви.
Днес ( естествено сега ще наскачат майтапчиите да ме бъзикат ) имах една сделка в 6.17 часа Бг време, къс EUR/USD от 1.4859 - close 1.4839.......и така.Толкова за днес
Някъде срещнах твой коментар,че си цъкаш само на демо. затова попитах.(не че ти се връзвам) Иначе това наздраве толкова често ако е с чашка в ръка...., много хубаво ама трябва и компания.
Че е на демо, на демо е
Чашката ( 50 мл Бърбън ) само след търговска сесия ( и то задължително ).
Наздравето е за на здраве ( като пожелание ).
Поздрави !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Мерси!
Успех и на теб, съжалявам за сеирите от скоро дет бяха и благодаря на модераторите, че ни търпят, но няма да прекаляваме!
Давайте по същество,наистина има какво да се чете
Днеска те пускам метър, защото имаш повод, но от понеделник пак те почвам ако говориш глупости
А вече всеки знае, хубавите данни за зле за долара и обратно, но... има и изключения, зависи с каква гарнитура ще бъдат поднесени
Възходящ тренд в долен канал
Така ли беше бат Седеф?
Не знам за какво говориш колега.........наистина не успях да вдяна
Наздраве !
Микс от ядки, добро уйски и всички колежки са край мен
Следя доларот аз
Успехи на всички!
bgg_red
Някой все ми казват,, че съм някой хлапак дет ръси глупоссти тука. Да си кажа днес правя 33, но тва за духа те подкрепям.
Успехи левскарче!
И внимателно с келешките, да не те овътрят некои пипон.
Ми......как да кажа, върви.
Днес ( естествено сега ще наскачат майтапчиите да ме бъзикат ) имах една сделка в 6.17 часа Бг време, къс EUR/USD от 1.4859 - close 1.4839.......и така.Толкова за днес
Поздрави !
Някъде срещнах твой коментар,че си цъкаш само на демо. затова попитах.(не че ти се връзвам) Иначе това наздраве толкова често ако е с чашка в ръка...., много хубаво ама трябва и компания.
Коментар