Първоначално изпратено от Fibo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.13
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от arhonbgПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от FiboПървоначално изпратено от Петър КараивановНа 31 януари 2010г. изтича мандата на Бен Бернанке като гуверньор на ФЕД !
Какво ли показва техниката и вълните за това събитие ?
;-)
Спомняш ли си "Дойче Телеком" - 100 ДМ за акция
Тогава в БГ нямаше платформи за търговия.
Аз не съм казал че съм ползвал БГ платформа за търговия. От '97г. ползвах тази на MIDAS които после станаха SAXOBANK. А в банката работех с Reuters dealing. Така, че не виждам за какво е спора или ........?
Но не мисля, че е проблем отвреме на време и да поспорим, ако сме на различно мнение?
Важно е да има аргументи, да не е голословно :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redКоледата в САЩ попремина доста отдавна
и дали не може да има некоя по-големичка
изненада с Ниво на безработицата след малко??????
Вчера прогнозата беше за 10, днес са е сменили нарочно за 10,1 за да може да потвърдят 10
А да видим ще има ли номерца
Коментар
-
Първоначално изпратено от arhonbgПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от FiboПървоначално изпратено от Петър КараивановНа 31 януари 2010г. изтича мандата на Бен Бернанке като гуверньор на ФЕД !
;-)
Аз не съм казал че съм ползвал БГ платформа за търговия. От '97г. ползвах тази на MIDAS които после станаха SAXOBANK. А в банката работех с Reuters dealing. Така, че не виждам за какво е спора или ........?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от FiboПървоначално изпратено от Петър КараивановНа 31 януари 2010г. изтича мандата на Бен Бернанке като гуверньор на ФЕД !
;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от arhonbgПървоначално изпратено от FiboПървоначално изпратено от SANDO
И още I е зиг-заг, IV трябва да е сложна корекция.
Варианта ти за (В) вълна е : (3:3:5 ; 5:3:5 ; 3:3:3 ; 3:3:3:3:3:3:3 ; 3:3:3:3:3:3:3:3:3:3:3 )
Коментар
-
Първоначално изпратено от FiboПървоначално изпратено от SANDO
И още I е зиг-заг, IV трябва да е сложна корекция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOПървоначално изпратено от xemusПървоначално изпратено от SANDO
той на времето манчестера ......Много е важен е портфеила и как си се позиционирал на пазара за да премахнеш големите рискове.На 6ти януари продадох евродолар на 1.49 и тази позиция ми седи на спота.Защо да не се пробвам по този вариант?
доста agree .... това по ще го разбереш надявам се ....
Здраве Поздрави Успехи !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemusПървоначално изпратено от SANDO
той на времето манчестера ......Много е важен е портфеила и как си се позиционирал на пазара за да премахнеш големите рискове.На 6ти януари продадох евродолар на 1.49 и тази позиция ми седи на спота.Защо да не се пробвам по този вариант?
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
Коментар