If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пешката Караиванов пак позна вчера , че евро/долар ще върне днес 30-40 пипса и след това яко нагоре! Голям си Пешка много си добър! Поздрави! И аз намазах от този шип покрай теб.
Daaa - Боят настана, тукат сърца ни Изкормихме мечоците
Пешката Караиванов пак позна вчера , че евро/долар ще върне днес 30-40 пипса и след това яко нагоре! Голям си Пешка много си добър! Поздрави! И аз намазах от този шип покрай теб.
Дали не е време за скъсяване?
;-)
Чакай да вземем някой лев де-ее-е после да скъсяват ако искат.
На 31 януари 2010г. изтича мандата на Бен Бернанке като гуверньор на ФЕД !
Какво ли показва техниката и вълните за това събитие ?
Тъй като подобно "значимо" събитие се случва периодично през няколко години можеш да погледнеш графиката на седмична и дневна как реагира пазара.
;-)
Ми аз я гледам ежедневно от '93г. А ти от кога я гледаш/следиш ? И какво виждаш на нея?
Петре , помня те във форума от 2003.
Спомняш ли си "Дойче Телеком" - 100 ДМ за акция
Тогава в БГ нямаше платформи за търговия.
Тази тема съм я създал аз на 19.февруари 2001г.
Аз не съм казал че съм ползвал БГ платформа за търговия. От '97г. ползвах тази на MIDAS които после станаха SAXOBANK. А в банката работех с Reuters dealing. Така, че не виждам за какво е спора или ........?
Никой не отрича натрупания опит. :-)
Но не мисля, че е проблем отвреме на време и да поспорим, ако сме на различно мнение?
Важно е да има аргументи, да не е голословно :-)
В този форум отдавна съм спрял да споря с когото и да било за каквото и да било. Във форума на финанс5.бг няма никакъв проблем да спорим и да водим дискусии.
има проблем разбира се, как да няма
там няма с кой да спориш и да водиш дискусии.. та затова не пропускаш възможност да направиш някоя и друга рекламка ама май не се получава?
Коментар