IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP
    Първоначално изпратено от tandem
    Добавка в дълъг $/кад от 1,0235 тая е седмицата Дау да почне даун, а тая двойка УП
    Дау е между 50 и 61.8 фибо -защо мислиш че сега ще почне да пада
    Земляк ,тези фибо нива отдавна не ги ползвам .Ползвам само канал на Фибоначи и то на най големите графики .

Иначе някой и друг индикатор и нива на Мъри ми дават същите сигнали както седмицата от която почва големия спад -14198 .Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от ptj_12345
      Добавка в дълъг $/кад от 1,0235 тая е седмицата Дау да почне даун, а тая двойка УП
      Дъното според РСИ(14) и комбинираните показания на Н1,4Н и Дневна графики няма да е скоро, затова по-добре се откажете още сега с минимална загуба.
      И къде според теб е дъното ?
      Просто няма да е днес или утре. Положението на РСИ е такова, че предполага спад. С него не може да се определи точно ниво предварително, поне не в конкретната ситуация.

Коментар

• Какво ще кажете за Евро/Франк, не е ли време за стрелба нагоре, пък и с едно рамо от snb , много е притиснато горкото до дъното, но дано не прокопае дупка в земята

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          ATILA --заеба оптимизма на БФБ и скочи в мътните води на форекса !
          Хе-хе! Петре, не е така!

Знаеш че отдавна цъкам по повечето пазари!

Форекса ми е интересен! Уча се... Засега ми е най-слабия елемет от асортимента! Но съм се амбицирал да придобия някакво прилично ниво!

Иначе с БФБ ми започва деня! И оптимизмът ми за нея расте с всеки изминал ден!

Поздрави на св. Нагъзаки!

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345
            Дъното според РСИ(14) и комбинираните показания на Н1,4Н и Дневна графики няма да е скоро, затова по-добре се откажете още сега с минимална загуба.
            И къде според теб е дъното ?

Коментар

• ATILA --заеба оптимизма на БФБ и скочи в мътните води на форекса !

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                  Ето го въпросния шип!

http://img188.imageshack.us/img188/8939/ship.gif

Интерсното е, че го има не само в МТ, но и в другата платформа на посредника!

Не казвам че са некоректни!!! Нищо подобно! Просто се изумих като видях тиова нещо!
                  Pri mene nqma takyv ship ? !

Коментар

Ето го въпросния шип!

Вече всичко е коригирано по всички графики и на двете платформи . Дори на МТ4 дейли върхът за момента е 1.76575 , докато на Бенч--трейдъра е 1.7696 .

А интересното е и че двете съм ги настроил на GMT ( тая на МТ4 си го "носи " със себе си ) и разлика не би трябвало да има ....или поне не толкова !

Аз лично на МТ4 когато си слагам ордерите гледам само датите , а входовете като цени ги определям от Бенч--трейдъра ! Вярно е ,че и там има кофти шипове , но...рисковете на занаята са да се разбере кой е верен и кой не е....
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                      Дау е между 50 и 61.8 фибо -защо мислиш че сега ще почне да пада

Коментар

• Добавка в дълъг $/кад от 1,0235 тая е седмицата Дау да почне даун, а тая двойка УП

Коментар

• Добавка в дълъг $/кад от 1,0235 тая е седмицата Дау да почне даун, а тая двойка УП

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater
                            Първоначално изпратено от ATILA
                            Първоначално изпратено от dreamtheater
                            При мен го има - БМ. На чуждия брокер го няма.
                            И аз съм с БМ. А другия го няма!

Много ти благодаря за отзивчивостта!
                            Обади им се ако имаш ударени стопове, преди около 8 месеца и аз имах същия проблем, обадих им се и на другия ден ми възстановиха позициите - много бяха коректни!
                            Нямам загуби! Дори ми излезе оакана позиция на нула!

Просто не бях виждал подобна щуротия!

Коментар

• Ето го въпросния шип!

Интерсното е, че го има не само в МТ, но и в другата платформа на посредника!

Не казвам че са некоректни!!! Нищо подобно! Просто се изумих като видях тиова нещо!

Коментар

Първоначално изпратено от dreamtheater
                                При мен го има - БМ. На чуждия брокер го няма.
                                И аз съм с БМ. А другия го няма!

Много ти благодаря за отзивчивостта!
                                Обади им се ако имаш ударени стопове, преди около 8 месеца и аз имах същия проблем, обадих им се и на другия ден ми възстановиха позициите - много бяха коректни!

Коментар

Working...
                                X