If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добавка в дълъг $/кад от 1,0235 тая е седмицата Дау да почне даун, а тая двойка УП
Дъното според РСИ(14) и комбинираните показания на Н1,4Н и Дневна графики няма да е скоро, затова по-добре се откажете още сега с минимална загуба.
И къде според теб е дъното ?
Просто няма да е днес или утре. Положението на РСИ е такова, че предполага спад. С него не може да се определи точно ниво предварително, поне не в конкретната ситуация.
Какво ще кажете за Евро/Франк, не е ли време за стрелба нагоре, пък и с едно рамо от snb , много е притиснато горкото до дъното, но дано не прокопае дупка в земята
Вече всичко е коригирано по всички графики и на двете платформи . Дори на МТ4 дейли върхът за момента е 1.76575 , докато на Бенч--трейдъра е 1.7696 .
А интересното е и че двете съм ги настроил на GMT ( тая на МТ4 си го "носи " със себе си ) и разлика не би трябвало да има ....или поне не толкова !
Аз лично на МТ4 когато си слагам ордерите гледам само датите , а входовете като цени ги определям от Бенч--трейдъра ! Вярно е ,че и там има кофти шипове , но...рисковете на занаята са да се разбере кой е верен и кой не е....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Обади им се ако имаш ударени стопове, преди около 8 месеца и аз имах същия проблем, обадих им се и на другия ден ми възстановиха позициите - много бяха коректни!
Нямам загуби! Дори ми излезе оакана позиция на нула!
Обади им се ако имаш ударени стопове, преди около 8 месеца и аз имах същия проблем, обадих им се и на другия ден ми възстановиха позициите - много бяха коректни!
Коментар