Първоначално изпратено от bgg_red
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.12
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от Петър КараивановА фалитите тепърва предстоят. Днес говорих с председателя на БГ строителна камера. В един момент чак аз се стреснах от собствения си Оптимизъм. Човекът се оказа 10 пъти по-голям песимист (реалист) от мен. Но пък повеше показваше едни цифри и по-малко говореше. По думите му тази година ще е поне 3-4 пъти по тежка за строителството от 2009г. ! А той е "изворът" ако мога така образно да се изразя.
неразплатени помежду си строителните....??????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Хайде да оплакнете очите
За какво говорим,когато говорим за Голдман Сакс
http://wallstreet.blog.bg/biznes/201...an-saks.472729"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от Петър КараивановА фалитите тепърва предстоят. Днес говорих с председателя на БГ строителна камера. В един момент чак аз се стреснах от собствения си Оптимизъм. Човекът се оказа 10 пъти по-голям песимист (реалист) от мен. Но пък повеше показваше едни цифри и по-малко говореше. По думите му тази година ще е поне 3-4 пъти по тежка за строителството от 2009г. ! А той е "изворът" ако мога така образно да се изразя.
неразплатени помежду си строителните....??????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановА фалитите тепърва предстоят. Днес говорих с председателя на БГ строителна камера. В един момент чак аз се стреснах от собствения си Оптимизъм. Човекът се оказа 10 пъти по-голям песимист (реалист) от мен. Но пък повеше показваше едни цифри и по-малко говореше. По думите му тази година ще е поне 3-4 пъти по тежка за строителството от 2009г. ! А той е "изворът" ако мога така образно да се изразя.
неразплатени помежду си строителните....??????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от Петър КараивановATILA --заеба оптимизма на БФБ и скочи в мътните води на форекса !
Знаеш че отдавна цъкам по повечето пазари!
Форекса ми е интересен! Уча се... Засега ми е най-слабия елемет от асортимента! Но съм се амбицирал да придобия някакво прилично ниво!
Иначе с БФБ ми започва деня! И оптимизмът ми за нея расте с всеки изминал ден!
Поздрави на св. Нагъзаки!
Та от къде ти идва точно оптимизма за БФБ ?
само за 9 дни :
- убийство на Цанков в центъра на София на 50м от съдебната палата - шамар за правителството пред ЕС в борбата с престъпноста
- Заплаха за спиране на еврофондове.
-Никакво размразяване на вече замразените
- Протести в София
- Синдикатите рИвът срещу правителството
- Няма пари за заплти на лекари и БДЖ
- А гвоздея в програмата е цирка с Желева в Европарламента
Все едни позитивни и радостни новини....... как да не ти се прииска да инвестираш едни 2-3 милиарда евро в БГ ?????
А фалитите тепърва предстоят. Днес говорих с председателя на БГ строителна камера. В един момент чак аз се стреснах от собствения си Оптимизъм. Човекът се оказа 10 пъти по-голям песимист (реалист) от мен. Но пък повеше показваше едни цифри и по-малко говореше. По думите му тази година ще е поне 3-4 пъти по тежка за строителството от 2009г. ! А той е "изворът" ако мога така образно да се изразя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dreamtheaterКакво ще кажете за Евро/Франк, не е ли време за стрелба нагоре, пък и с едно рамо от snb, много е притиснато горкото до дъното, но дано не прокопае дупка в земята
За сега обаче това се отлага за след 26-27 януари когато ще бъдат одобрени новите еврокомисари. Та за това и от SNB се разсейват леко за сега.
Коментар
-
здравей тандем
за много години..набързо да споделя само, че ми се струва да яздиш коня с гъза напред. таз канада ми е ахилесовата пета по принцип, но ми потрепва десния клепач доста интензивно и реших да споделя.
успех и един парцал от мен
http://www.youtube.com/watch?v=WbweK...eature=relatedПроста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от ptj_12345Първоначално изпратено от tandemДобавка в дълъг $/кад от 1,0235 тая е седмицата Дау да почне даун, а тая двойка УП
Нещата са в по прости индикатори .Успех
Коментар
Коментар