IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Курс по Технически Анализ на финансовите пазари

Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
    Именно това ме стресира ( за поред път ). Работата е сериозна в България phillips :P...
    мисля че не е само в България, електронни батко ... т.е. знам го...
    сигурно има истина в думите на 4ун4о, че запознанството с колеги е най-ценното ...
    спомням си преди няколко години четох мнение на един посетител на известния курс на лари уилямс (цена $5000 ако не се лъжа), в който казваше как се бил запознал с този и онзи и колко било хубаво ...

П.П. някой да не остане с грешно впечатление... имам огромен респект към работата на лари уилямс
    trades better because of
    [url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[

Коментар

• EUR/USD отива към 1.3450, ако го мине 1.3520, на 1.3450 обаче мисля поне ще коригира
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
        имаше бе ... не скива ли минутката ... е .... малко ме слипна де ... ама на такова движение ... как да се заядеш
        не гледам минутката , че ме увлича и ставам като тебе;-)
        пускам цъкачката :-) а и отдавна съм се отказал да гоня цената.
        do not chase,let the price come come to You , my friend ;-)
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
          Първоначално изпратено от DB
          btw важното е да се дават едни 350 лева пак от там нататъка е само пълнеж на брошурката
          Tук не съм съгласен с теб. Знаеш ли че тези кур-сове са най добрия начин за запознанства! Струват си 350 то лева.
          ако говориш за професионални такива може и да си прав при положение, че няма организиране общност на форекс общ.
          а ако говориш за лични - ако има повечко студентски и по-малко професионалисти също става )

тва евро пак изхвръкна мамицата му

Коментар

• юрото защо се изстреля така. Бай Онзи ли се Изхожда в момента?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
              Първоначално изпратено от psycoholic
              Руки, спаси ли нещо?
              не ,освен 14 -те пипа
              бях я оставил.тъпото е , че не направи поне една прилична корекция ,та да се метна нагоре :-(
              имаше бе ... не скива ли минутката ... е .... малко ме слипна де ... ама на такова движение ... как да се заядеш

Коментар

• просто днес ,.......... защо вси4ки дни не са ми такива .... ама ... днес .... просто ....

ай здраве ...

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                  Руки, спаси ли нещо?
                  не ,освен 14 -те пипа
                  бях я оставил.тъпото е , че не направи поне една прилична корекция ,та да се метна нагоре :-(
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Някой знае ли от къде може да се измъкне някаква графика Паун-Долар, но нещо със 100 години назад ?
                    Би ми било интересно и Марка-Долар ?

И нещо интересно.

Акциите в Германия:

Спада в 30 години е бил доста малък, в сравнение с голяма инфлация и кризата веднага след нея.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Руки, спаси ли нещо?
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess
                        Първоначално изпратено от 4un4o
                        btw важното е да се дават едни 350 лева пак от там нататъка е само пълнеж на брошурката
                        Tук не съм съгласен с теб. Знаеш ли че тези кур-сове са най добрия начин за запознанства! Струват си 350 то лева.
                        Като искаш запознанства иди на езиков курс
                        Е ама не е за професионалистки.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                          Като искаш запознанства иди на езиков курс
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от DB

Коментар

• btw важното е да се дават едни 350 лева пак от там нататъка е само пълнеж на брошурката

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                                Първоначално изпратено от bgg_red
                                Професионалисти и студенти от вси страни
                                обеденявайте се !!!!
                                Всеки професионалист - бомба, всеки студент - летяща крепост срещу капитализмът!

http://www.dieti-otslabvane.com/+%D0...82%D0%BA%D0%B8
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X