If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.. някаква графика Паун-Долар, но нещо със 100 години назад ?
Хе-хе ....голема излагация си. Пък уШ минаваш за специалист ! Прочети уйкипедията и ше разбереш ....
Не съм твърдял, че съм специалист. Скромен човецец съм, а ти ако имаш някой линк, или си по-добър с търачките метни го насам. В Уикпедията не намерих нищо интересно
Re: Курс по Технически Анализ на финансовите пазари
Първоначално изпратено от phillips
Първоначално изпратено от 4un4o
Бъди сигурен ,че над 70% от участниците в даден кур-с ходят там не за да научат нещо, а да забършат нещо...
ами за $5000 ще забърша нещо много по-красиво от на г-н уилямс гостите ... освен ако биляна петринска не е решила да стане негова ученичка междувременно ...
Да ама тази дето ще е забършеш няма да има 5000 $ щом не е на този курс.Зависи кой какво търси там!
Хора някви новини ли са излезли за да стане тоя шиш/.
Гърция
Не бре ко и тия новини те се знаят. Някои каза Флагче - флякче и беше доста прав ама съм сигурен че не го е отиграл. Тука некъде може да се тества къса за 20 пипа стига да ви стиска де... Сори от давна не бях писал глупости в този форум и мисля пак да спра. Хайде лека и доходна....
Първоначално изпратено от 4un4o
Бъди сигурен ,че над 70% от участниците в даден кур-с ходят там не за да научат нещо, а да забършат нещо...
ами за $5000 ще забърша нещо много по-красиво от на г-н уилямс гостите ... освен ако биляна петринска не е решила да стане негова ученичка междувременно ...
trades better because of
[url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[
Първоначално изпратено от phillips
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
Именно това ме стресира ( за поред път ). Работата е сериозна в България phillips :P...
мисля че не е само в България, електронни батко ... т.е. знам го...
сигурно има истина в думите на 4ун4о, че запознанството с колеги е най-ценното ...
спомням си преди няколко години четох мнение на един посетител на известния курс на лари уилямс (цена $5000 ако не се лъжа), в който казваше как се бил запознал с този и онзи и колко било хубаво ...
П.П. някой да не остане с грешно впечатление... имам огромен респект към работата на лари уилямс
Бъди сигурен ,че над 70% от участниците в даден кур-с ходят там не за да научат нещо, а да забършат нещо. Както казваще покойния Радой Ралин "Цялата култура се върти около Папура"
имаше бе ... не скива ли минутката ... е .... малко ме слипна де ... ама на такова движение ... как да се заядеш
не гледам минутката , че ме увлича и ставам като тебе;-)
пускам цъкачката :-)
.... aз ... снощи като го каза това за търговия сутрин малко и след 16 4аса малко .... и викам защо не .... и .... много яко е .... днес се разпрах .... инак пиша с една ръка ... и затова така бавно .... за цъка4ката си много прав ... но като не вися цял ден пред пецето ... и ... някак си на бистра тиква по друго е ... интересното е 4е този път даже не ми беше свито сърцето .... бе въобще прогресирам като китайската икономика
Коментар