IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Късо от 1.3464
    Стоп 1.34777
    Първа търговия за таз седмица
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Проби всичките съпротиви. Чакам го на 1,3484 до 20оо часа и 1,3487 до 24оо часа.
      Ако пробие и там 1,3513 и 1,3510.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART
        Първоначално изпратено от Jay Gould
        .. някаква графика Паун-Долар, но нещо със 100 години назад ?
        Хе-хе ....голема излагация си. Пък уШ минаваш за специалист ! Прочети уйкипедията и ше разбереш ....
        Не съм твърдял, че съм специалист. Скромен човецец съм, а ти ако имаш някой линк, или си по-добър с търачките метни го насам. В Уикпедията не намерих нищо интересно
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Re: Курс по Технически Анализ на финансовите пазари

Първоначално изпратено от phillips
          Първоначално изпратено от 4un4o
          Бъди сигурен ,че над 70% от участниците в даден кур-с ходят там не за да научат нещо, а да забършат нещо...
          ами за $5000 ще забърша нещо много по-красиво от на г-н уилямс гостите ... освен ако биляна петринска не е решила да стане негова ученичка междувременно ...
          Да ама тази дето ще е забършеш няма да има 5000 $ щом не е на този курс.Зависи кой какво търси там!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
            Първоначално изпратено от Jay Gould
            EUR/USD отива към 1.3450, ако го мине 1.3520, на 1.3450 обаче мисля поне ще коригира
            Пак си е примоция като сутрешната!!!
            Които съ сетил сетил
            Иде ми като лечебна билка за грипозната ми от няколко дни глава. Интересно сега ще продупчи ли 1.3450
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
              Първоначално изпратено от stanislavnba
              Хора някви новини ли са излезли за да стане тоя шиш/.
              Гърция
              Не бре ко и тия новини те се знаят. Някои каза Флагче - флякче и беше доста прав ама съм сигурен че не го е отиграл. Тука некъде може да се тества къса за 20 пипа стига да ви стиска де... Сори от давна не бях писал глупости в този форум и мисля пак да спра. Хайде лека и доходна....
              Който ме слуша фалира.

Коментар

Първоначално изпратено от 4un4o
                Бъди сигурен ,че над 70% от участниците в даден кур-с ходят там не за да научат нещо, а да забършат нещо...
                ами за $5000 ще забърша нещо много по-красиво от на г-н уилямс гостите ... освен ако биляна петринска не е решила да стане негова ученичка междувременно ...
                trades better because of
                [url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                  Първоначално изпратено от stanislavnba
                  Гърция
                  Той сега Трошето като излезе в 18.30 да спомене Португалия, Испания и новия хит Ирландия и Франция и пак ще има ски алпийски дисциплини!

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba
                    Гърция

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                      EUR/USD отива към 1.3450, ако го мине 1.3520, на 1.3450 обаче мисля поне ще коригира
                      Пак си е примоция като сутрешната!!!
                      Които съ сетил сетил
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba
                        Не, някой от тия хорица обаче закриват позиции днес:

http://borsi.blog.bg/biznes/2010/03/...niakoga.511292

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                          .. някаква графика Паун-Долар, но нещо със 100 години назад ?
                          Хе-хе ....голема излагация си. Пък уШ минаваш за специалист ! Прочети уйкипедията и ше разбереш ....
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Първоначално изпратено от phillips
                            Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                            Именно това ме стресира ( за поред път ). Работата е сериозна в България phillips :P...
                            мисля че не е само в България, електронни батко ... т.е. знам го...
                            сигурно има истина в думите на 4ун4о, че запознанството с колеги е най-ценното ...
                            спомням си преди няколко години четох мнение на един посетител на известния курс на лари уилямс (цена $5000 ако не се лъжа), в който казваше как се бил запознал с този и онзи и колко било хубаво ...

П.П. някой да не остане с грешно впечатление... имам огромен респект към работата на лари уилямс
                            Бъди сигурен ,че над 70% от участниците в даден кур-с ходят там не за да научат нещо, а да забършат нещо. Както казваще покойния Радой Ралин "Цялата култура се върти около Папура"

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                              Първоначално изпратено от xemus
                              имаше бе ... не скива ли минутката ... е .... малко ме слипна де ... ама на такова движение ... как да се заядеш
                              не гледам минутката , че ме увлича и ставам като тебе;-)
                              пускам цъкачката :-)
                              .... aз ... снощи като го каза това за търговия сутрин малко и след 16 4аса малко .... и викам защо не .... и .... много яко е .... днес се разпрах .... инак пиша с една ръка ... и затова така бавно .... за цъка4ката си много прав ... но като не вися цял ден пред пецето ... и ... някак си на бистра тиква по друго е ... интересното е 4е този път даже не ми беше свито сърцето .... бе въобще прогресирам като китайската икономика

поздрави !!!

Коментар

• Хора някви новини ли са излезли за да стане тоя шиш/.
                                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

Working...
                                X