Абсолютно си прав...това ми е голям минус..търпя големи загуби..не държа растящи печалби...но до сега си мислех и чисто фундаментално ( без да се надценявам при наличието на експерт като Анон във форума ), та си мислех, че австралийската банка сякаш твърде бързо, твърде рязко и твърде много вдихна лихвите...и според мен вероятноститеса по-големи за вдигане на лихвите от Фед от колкото ново увеличение в Австралия...нужна им е почивка на кенгуратата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hrimthursumхахах..опитвам се да не го забелязвам..все пак ми се струва, че доста плахи бяха опитите за пробив над .92...за сега и неуспешни...сякаш се задъхва...ако трайно се установи над .9220 ще затворя...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hrimthursumКато гледам и дневна..ми се струва, че се заформя нещо подобно на дневната при кабела, преди да пробие надолу...
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholic
Остави ме ти мене, а давай обяснения защо си подвел доверието на чунчо!
лимит слагам на 3610 сел на 3620 и отивам да се разпъна ... че нали е петък за разпъване .... дето ме сеща за една песен ... от рокито научена наскоро .... много невероятна е ....
поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4oПървоначално изпратено от xemusПървоначално изпратено от 4un4o<мого ме уплаши . но все пак чуй какво ти хортувам.... съжалявам за уплаха ти... пиеш ини две рикии с три чаши вода и малко руска салата ... и ще отмине стрясъка като по чудо ..... пък аз не съм много страшен .... само са надувам
.... ако не помогнат рикиите жулиш спирт 98 процентов ... там прошка нема
.... ай сега ми кажи че си се виждал с хора дето ме познават ф2ф и ще се зачудя искрено .... за жабата и за гьола .... две мнения няма ... за надувките съм ненадминат .... в търговията ... меко казано има какво да се желае още ....
... Успехите да са ти доста повече от тези които пожелаваш на мен ... за втълпежите ... нидей им вярва .... те лъжат ... или са коварно излъгани
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemusПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от xemusслабо слабо се копува туй ойро ... що тъй незнам .... е на ... ще нагазиме в следващия ден пък то още няма 36 ...не е прилично така ....
И утре е ден, остави ся майсторете на гирото да си пият бирата!
Са може и да не нагазим 36
насила нема да го бутаме до там само за да го сурнем после надоле ;-)
Я кажи, боядиса ли яйцата?.... за многоточията .... седи все някак недоизказано ... далаверата е огромна ... придават невероятно много и невероятно лъжливо усещане за интелегентност :P
кои са маисторите на гръцкия ляп ?! ... и каква бира пият по това време ...BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от xemusслабо слабо се копува туй ойро ... що тъй незнам .... е на ... ще нагазиме в следващия ден пък то още няма 36 ...не е прилично така ....
И утре е ден, остави ся майсторете на гирото да си пият бирата!
Са може и да не нагазим 36
насила нема да го бутаме до там само за да го сурнем после надоле ;-)
Я кажи, боядиса ли яйцата?.... за многоточията .... седи все някак недоизказано ... далаверата е огромна ... придават невероятно много и невероятно лъжливо усещане за интелегентност :P
кои са маисторите на гръцкия ляп ?! ... и каква бира пият по това време ...
Коментар
Коментар