IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абсолютно си прав...това ми е голям минус..търпя големи загуби..не държа растящи печалби...но до сега си мислех и чисто фундаментално ( без да се надценявам при наличието на експерт като Анон във форума ), та си мислех, че австралийската банка сякаш твърде бързо, твърде рязко и твърде много вдихна лихвите...и според мен вероятноститеса по-големи за вдигане на лихвите от Фед от колкото ново увеличение в Австралия...нужна им е почивка на кенгуратата...

Коментар

• Първоначално изпратено от hrimthursum
      хахах..опитвам се да не го забелязвам..все пак ми се струва, че доста плахи бяха опитите за пробив над .92...за сега и неуспешни...сякаш се задъхва...ако трайно се установи над .9220 ще затворя...
      Според мен трябва да се слага стоп и веднъж сложен да не се пипа ,за да не се занули акаунта, пазара е много тънък днес и са възможни големи движения и в двете посоки.

Коментар

• За канадеца...подкрепям виждането ти...в последно време мачка долара...

Коментар

• хахах..опитвам се да не го забелязвам..все пак ми се струва, че доста плахи бяха опитите за пробив над .92...за сега и неуспешни...сякаш се задъхва...ако трайно се установи над .9220 ще затворя...

Коментар

Като гледам и дневна..ми се струва, че се заформя нещо подобно на дневната при кабела, преди да пробие надолу...
            Според мен рисуваме флаг на четири часова и пробием ли 0.9250 ще направим още 200п нагоре.Аз бих играл дълъг със стоп на 0.9090 .Но предпочитам да съм дълъг в канадец заради петрола който проби ключова съпротива.

Коментар

• Като гледам и дневна..ми се струва, че се заформя нещо подобно на дневната при кабела, преди да пробие надолу...

Коментар

• Принципно за тази позиция я бях обявил тук, че стопът е на .9220 ( ръчен , т.е реално нямам )...къс съм от 0.9156...но аз мисля,че губи моментум Австралиецот...основание за това ми дава, че последните дни качи съвсем малко , за разлика от Йената и Еврото...

Коментар

Eййй..това е най-изнервящото нещо да имаш къс Австралиец...мамка му как ме дразни...
                  Мисля че на австралиеца му предстои ход нагоре ,по-добре според мен ще е да си дълъг,къде ти е стопа?

Коментар

• Eййй..това е най-изнервящото нещо да имаш къс Австралиец...мамка му как ме дразни...

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                      бай голд на 1120.5н стоп на 1104,4 сел дол/кад на 1.0109 стоп на 1.0205
                      Затворих голд на 0 п. д/кад на +20п .

Коментар

• бай голд на 1120.5н стоп на 1104,4 сел дол/кад на 1.0109 стоп на 1.0205

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic

Остави ме ти мене, а давай обяснения защо си подвел доверието на чунчо!
                          oти съм долен подвеждач на доверия .... особено на чунчови доверия ... аз съм битер саймън ( за царя иде реч )

лимит слагам на 3610 сел на 3620 и отивам да се разпъна ... че нали е петък за разпъване .... дето ме сеща за една песен ... от рокито научена наскоро .... много невероятна е ....
                          поздрав

http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                            Първоначално изпратено от xemus
                            Първоначално изпратено от 4un4o
                            <мого ме уплаши . но все пак чуй какво ти хортувам.
                            няма се плашиш ... всичко чувам аз .... знам че истината дебне навсякъде ... само трябва да имаш очи да я видиш ... съжалявам за уплаха ти... пиеш ини две рикии с три чаши вода и малко руска салата ... и ще отмине стрясъка като по чудо ..... пък аз не съм много страшен .... само са надувам .... ако не помогнат рикиите жулиш спирт 98 процентов ... там прошка нема
                            сега разбирам (от коментарите ти) защо обществото се дели на касти(социални слоеве)или както се казва: "всяка жаба да си знае гьола' Хората които те познават ми втълпиха друга представа за теб. Съжалявам, но аз не я споделям. успехи в търговията и надувките!
                            .... ай сега ми кажи че си се виждал с хора дето ме познават ф2ф и ще се зачудя искрено .... за жабата и за гьола .... две мнения няма ... за надувките съм ненадминат .... в търговията ... меко казано има какво да се желае още .... ... Успехите да са ти доста повече от тези които пожелаваш на мен ... за втълпежите ... нидей им вярва .... те лъжат ... или са коварно излъгани

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                              Първоначално изпратено от psycoholic
                              слабо слабо се копува туй ойро ... що тъй незнам .... е на ... ще нагазиме в следващия ден пък то още няма 36 ...не е прилично така ....
                              Стига рева беее с тея многоточия!
                              И утре е ден, остави ся майсторете на гирото да си пият бирата!
                              Са може и да не нагазим 36
                              насила нема да го бутаме до там само за да го сурнем после надоле ;-)
                              Я кажи, боядиса ли яйцата?
                              за яйцата питай иблиса .... за реването .... аз не рева ... аз негодувам .... за многоточията .... седи все някак недоизказано ... далаверата е огромна ... придават невероятно много и невероятно лъжливо усещане за интелегентност :P

кои са маисторите на гръцкия ляп ?! ... и каква бира пият по това време ...
                              Остави ме ти мене, а давай обяснения защо си подвел доверието на чунчо!
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                                слабо слабо се копува туй ойро ... що тъй незнам .... е на ... ще нагазиме в следващия ден пък то още няма 36 ...не е прилично така ....
                                Стига рева беее с тея многоточия!
                                И утре е ден, остави ся майсторете на гирото да си пият бирата!
                                Са може и да не нагазим 36
                                насила нема да го бутаме до там само за да го сурнем после надоле ;-)
                                Я кажи, боядиса ли яйцата?
                                за яйцата питай иблиса .... за реването .... аз не рева ... аз негодувам .... за многоточията .... седи все някак недоизказано ... далаверата е огромна ... придават невероятно много и невероятно лъжливо усещане за интелегентност :P

кои са маисторите на гръцкия ляп ?! ... и каква бира пият по това време ...

Коментар

Working...
                                X