IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706
    Той май така си говори. Никой не го е питал с колко пари играе и как влиза. Пробва някакво демо и се пъчи тук.
    Нещо ми намирисва на манипулация при него.....
    дали е на демо или не , факт е , че е голяма надувка:-)
    такива като него , дет си мислят, че са напипали неква зависимост и пазара им играе по свирката го издухват рано или късно :-)
    за 10-те ми години глупава търговия със стопове съм срещнал поне 20 като него.
    вече са бивши търговци for sure :-)
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hrimthursum
      Абсолютно си прав...това ми е голям минус..търпя големи загуби..не държа растящи печалби...но до сега си мислех и чисто фундаментално ( без да се надценявам при наличието на експерт като Анон във форума ), та си мислех, че австралийската банка сякаш твърде бързо, твърде рязко и твърде много вдихна лихвите...и според мен вероятноститеса по-големи за вдигане на лихвите от Фед от колкото ново увеличение в Австралия...нужна им е почивка на кенгуратата...
      RBA вдигна лихвите бързо, защото се безпокои за балони в Австралия - мините, цялата индустрия, НИ, кредитите....
      Те няма да кажат официално тази причина, но знаят добре, че ако Китай затегне монетарната политика, с тях е свършено при надути балони.
      Засега съм неутрален за AUD с лек мечи уклон. Чакам удобни събития за скъсяване, но промяната на тренда ще дойде от Китай. До тогава, с големи суми и нередовно.
      Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
        Първоначално изпратено от anon6706
        Чакам СеЦе-то и бандата ще е сформирана.
        сеце-то вчера влезе дълъг с целия наличен маржин дълъг в кенгуруто @ 0.92
        и преди да качи малко едва ли ще го видим.
        сега вероятно псува форекса и се НАДЯВА да тръгне в неговата посока :-)
        Той май така си говори. Никой не го е питал с колко пари играе и как влиза. Пробва някакво демо и се пъчи тук.
        Нещо ми намирисва на манипулация при него.....

Коментар

• дълго ойро @ 1.3480 стоп 1.3474
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
            Чакам СеЦе-то и бандата ще е сформирана.
            сеце-то вчера влезе дълъг с целия наличен маржин дълъг в кенгуруто @ 0.92
            и преди да качи малко едва ли ще го видим.
            сега вероятно псува форекса и се НАДЯВА да тръгне в неговата посока :-)

Коментар

• Чакам СеЦе-то и бандата ще е сформирана.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                Първоначално изпратено от 4un4o
                Аз пък знам един форумен герой -викат му Сърдитко Петко и понеже му е празна торбата (според народната поговорка) всеки му е крив. Дето се вика На калпавия водолаз водораслите му пречат. Съцо така познавам и един техничар Руки, голям майстор на теьниката, който всеки ден поства печеливши сделки. Та този Сърдитко Петко ако си беше взел малко поука и си беше размърдал закостенелия (иначе голям гладък мозък) и в торбичката щеше да има някоя паричка , а нямаше да е празна торбичка! Ха сега кой крив кои прав иди че разбери.
                Не ме намесвай във вашата свада please.
                Да не разбираш нещо не е причина да го отричаш напълно или да му се подиграваш.
                Аз мразя фундамента, не го разбирам също така.
                Но да си ме виждал да се карам с анон заради това?
                Напротив , смятам че е полезен за форума с анализите си ако и на мен да не ми вършат работа
                Рууки, нали знаеш за проблема при скунксовете? Искаш да го нахраниш, а той те напръсква чрез "жлезата" си. При скунксовете жлезата замества мозъка.

Коментар

• контраджии има ли?
                  след малко ще има сигнал за дълъг скалп за 20-ина пипа :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                    Аз пък знам един форумен герой -викат му Сърдитко Петко и понеже му е празна торбата (според народната поговорка) всеки му е крив. Дето се вика На калпавия водолаз водораслите му пречат. Съцо така познавам и един техничар Руки, голям майстор на теьниката, който всеки ден поства печеливши сделки. Та този Сърдитко Петко ако си беше взел малко поука и си беше размърдал закостенелия (иначе голям гладък мозък) и в торбичката щеше да има някоя паричка , а нямаше да е празна торбичка! Ха сега кой крив кои прав иди че разбери.
                    Не ме намесвай във вашата свада please.
                    Да не разбираш нещо не е причина да го отричаш напълно или да му се подиграваш.
                    Аз мразя фундамента. Не го разбирам също така,но да си ме виждал да се карам с анон заради това?
                    Напротив , смятам че е полезен за форума с анализите си ако и на мен да не ми вършат работа

Коментар

Този да не би да е от постовете ти за "всеки случай"?

П.П. Купи ли агънце, зарежи споровете....
                      Аз се бях наточил на ярешко, ама нещо много мънички още били яренцата.... Май на Гергьовден ще е яре.

Коментар

• Аз пък знам един форумен герой -викат му Сърдитко Петко и понеже му е празна торбата (според народната поговорка) всеки му е крив. Дето се вика На калпавия водолаз водораслите му пречат. Съцо така познавам и един техничар Руки, голям майстор на теьниката, който всеки ден поства печеливши сделки. Та този Сърдитко Петко ако си беше взел малко поука и си беше размърдал закостенелия (иначе голям гладък мозък) и в торбичката щеше да има някоя паричка , а нямаше да е празна торбичка! Ха сега кой крив кои прав иди че разбери.

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy
                          Първоначално изпратено от 4un4o
                          Гледай да имаш винаги големи резерви и помни от мен че късите позиции са много опасни око не ползваш стопове. Успех!
                          С дългите друга бира ли е Весели празници !
                          Хихи, то при Форексо по едно и също време имаш и дълга, и къса позиция... предполагам, че чунчо иска да ни каже, че Форексо си е опасна игра от всякъде особено ако не ползваш стопове!
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Гледай да имаш винаги големи резерви и помни от мен че късите позиции са много опасни око не ползваш стопове. Успех!
                            С дългите друга бира ли е Весели празници !

Коментар

• Първоначално изпратено от hrimthursum
                              ....( без да се надценявам при наличието на експерт като Анон във форума )...
                              Напротив, аз търся дискусия във форума. Не ги слушай няколкото повредени мозъци (които поздравявам по-долу). Казвай си мнението и може да поспорим или съгласим един с друг.
                              Повечето трейдъри тук са заложили на техниката, в което няма лошо, но има едни, които са толкова тъпи, че си мислят, че търгуват.... и защото им е малко мозъка - пробват с техника. Щото чували, че било по-лесно и по-бързо се правели кинти. Смешници.

Ето поздрава за тъпаците (неумните):
                              Pink Floyd-Brain Damage and then..... Eclipse
                              http://www.youtube.com/watch?v=dsMdt...eature=related

и думите в края на албума.....
                              ...and closing words "there is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark" (over the "Eclipse" heartbeats) came from the studios' Irish doorman, Gerry O'Driscoll.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess
                                Хемусе, човека се хвалеше че бил започнал с 50К и щял ги прави 100, обаче явно е решил да заобиколи първо та тогава....нещо като да пътува от София за Варна, ама за "уж" по накратко да мине през Свищов щото то това било жалко така лесно да стане

Поздрави и наздраве !
                                ама си пропуснал факта че в момента са му 30 К ;-)

Коментар

Working...
                                X