Първоначално изпратено от bgg_red
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от bgg_redP.P2.ГаПа Хемусе нагоре върви нещо.......................................... Ужас ужас ...
Успехи реде
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemusнезнам незнам .. дали не трябваше да си затворя късичките ..... много тегав премаркета .... като цяло на един час си имаме един хубав рейндж и толкова се надявам отварянето да подкрепи тази така добре изразена засилка надоле .... за съжаление обаче с това текущо 3640 доста грозно изглежда на картинката .... незнам какъв е тоз оптимизъм ... каква трабва да стане скороста на вятъра във франция та да се сепнат хората ... и ... фсичките тези заметресения и цунамита и незнам си кво .... според мент едно отваряне на 3375 ще е доста подходящо... особено за моите къси ....
Успешна седмица на всички !!!!, ти 150 пипа гап
за нищо ги нямаш
Блаженни са верващите !!!
П.П>Тоя банер в десно горе много пречи.
Аллллооооууу модератора !!!!!!!!
P.P2.ГаПа Хемусе нагоре върви нещо......................................--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
незнам незнам .. дали не трябваше да си затворя късичките ..... много тегав премаркета .... като цяло на един час си имаме един хубав рейндж и толкова се надявам отварянето да подкрепи тази така добре изразена засилка надоле .... за съжаление обаче с това текущо 3640 доста грозно изглежда на картинката .... незнам какъв е тоз оптимизъм ... каква трабва да стане скороста на вятъра във франция та да се сепнат хората ... и ... фсичките тези заметресения и цунамита и незнам си кво .... според мент едно отваряне на 3375 ще е доста подходящо... особено за моите къси ....
Успешна седмица на всички !!!!
Коментар
-
PLP, цацата вече си е излъгана виж, че 90% се готвят за корекция и са опънали дълги. Не казвам, че не е възможно, но защо ще се лъжеш да ловиш корекции, като можеш да изчакаш да си направи някакъв локален връх и да се включиш за надолу. Повечето допълнително си усложняват живота, като постоянно държат отворени позиции без да са хванали или да имат идея за посоката на тренда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от illusionРеде, не се пускай на дълги евра, защото корекцията може и да не докара дотам, а направо да се потопим надолу. А пробием ли 1.34, до 1.30 не ни мърда за няколко дена. Страните в Еврозоната са задлъжняли много и въпреки, че технически трябва да видим корекция може и тя да е чак на следващата подкрепа. :-)
още тази нощ ще се проясни !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от FiboПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от FiboНа четиричасова на евродолар:
1. има дивергенция на MACD, RSI, Momentum
2. пресякохме и тествахме трендлинията, като има два бара със затваряне над нея.
3. над 1.3691 ще се задейства модел двойно дъно с цел 1.3830
Ако след това подминем 1.3850 ще пресечем трендлинията на дневна и вероятно отиваме на епичното 1.4444 ;-)
На мен обаче нещо ми убягва - обсъждаме техника или търсим доводи за дълги позиции? Да знам в каква посока да си пиша
Понеже дългосрочно съм улттрамечи настроен за еврото ;-), обсъждам колко дълбока може да е корекцията.
Първи вариант - правим четвърта вълна от спада до към 1.3850; втори вариант - има завършена петица надолу (която аз лично не виждам ;-) ) и правим голяма втора до 1.45 което е 61.8% от спускането., но при първия аз лично имам проблем - не мога да очертая подвълничките - не се връзват. Не че толкова важно, ама нали уж правим анализ
Така като го ледам, много ходене надолу няма - просто да си довъри сегашното. След това при всички положения трябва да се върне. Естествено, ако не вкарат в играта пак някоя удължена, неправилна, бягаща и т.н. подобни вълнички
Хайде, лека седмица на всички
Затова в петък закрих късите и гледам индикаторите и пробитата трендлиния...
Успешна седмица!
Коментар
-
Реде, не се пускай на дълги евра, защото корекцията може и да не докара дотам, а направо да се потопим надолу. А пробием ли 1.34, до 1.30 не ни мърда за няколко дена. Страните в Еврозоната са задлъжняли много и въпреки, че технически трябва да видим корекция може и тя да е чак на следващата подкрепа. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от FiboПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от FiboНа четиричасова на евродолар:
2. пресякохме и тествахме трендлинията, като има два бара със затваряне над нея.
Ако след това подминем 1.3850 ще пресечем трендлинията на дневна и вероятно отиваме на епичното 1.4444 ;-)
На мен обаче нещо ми убягва - обсъждаме техника или търсим доводи за дълги позиции? Да знам в каква посока да си пиша
Понеже дългосрочно съм улттрамечи настроен за еврото ;-), обсъждам колко дълбока може да е корекцията.
Първи вариант - правим четвърта вълна от спада до към 1.3850; втори вариант - има завършена петица надолу (която аз лично не виждам ;-) ) и правим голяма втора до 1.45 което е 61.8% от спускането., но при първия аз лично имам проблем - не мога да очертая подвълничките - не се връзват. Не че толкова важно, ама нали уж правим анализ
Така като го ледам, много ходене надолу няма - просто да си довъри сегашното. След това при всички положения трябва да се върне. Естествено, ако не вкарат в играта пак някоя удължена, неправилна, бягаща и т.н. подобни вълнички
Хайде, лека седмица на всичкиБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от FiboНа четиричасова на евродолар:
Съвсем нормално е да има и корекция.
След това бегом надоле към мистичното
1.333333333333333333333333333333333333
Не ми се вярва да видим отново 1.4444444444444444
преди 1.333333333333333333333333333333333333
Успех
Аз също очаквам корекцията да не е дълбока, но трябва да имам и алтернативен вариант ;-)
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от FiboНа четиричасова на евродолар:
Съвсем нормално е да има и корекция.
След това бегом надоле към мистичното
1.333333333333333333333333333333333333
Не ми се вярва да видим отново 1.4444444444444444
преди 1.333333333333333333333333333333333333
Успех--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от FiboНа четиричасова на евродолар:
Първи вариант - правим четвърта вълна от спада до към 1.3850; втори вариант - има завършена петица надолу (която аз лично не виждам ;-) ) и правим голяма втора до 1.45 което е 61.8% от спускането.
Коментар
Коментар