IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ингилизите инфлация вадят................
    Иска ми се да скъсявам ГЕПИТО ,
    но с тез данни нещата отиват
    на заявления за вдигане на лихви май......
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Минутката май обръща...

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
        Първоначално изпратено от xemus
        тришу трябва да е казал вчера нещо много злобно че да се случат така нещата ... тва ойро долар по малко от 1.35 немога да го видя и тва си е .... много странна работа ....
        Не знам дали 1.35 ,
        но по мойте такъми
        важното ниво е малко над 1.3440 ............
        Междувременно цената на златото достигна 3-месечен връх в долари и нов рекорд в евро. И докато повечето инвеститори се задоволяват с хартиени права върху ценния метал (и сетълмент в кеш), то водещите хедж фондове като тези на Сорос и Джон Полсен, разчитат на физическа доставка и увеличават златните си позиции през последните 6 месеца. Действията им изглеждат логични на фона на постоянните разкритя за манипулиране на цената на златото и среброто надолу през последните 2 седмици и предстоящите разследвания по въпроса от страна на американски и британски регулатори. “Умните” пари бягат от държавно деноминираната хартия и е въпрос на време останалата част от пазарните участници да ги последват и да предизвикат втората част на финансовата криза.
        Незнам занагоре ама вижте какво пише тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
          Първоначално изпратено от xemus
          тришу трябва да е казал вчера нещо много злобно че да се случат така нещата ... тва ойро долар по малко от 1.35 немога да го видя и тва си е .... много странна работа ....
          Не знам дали 1.35 ,
          но по мойте такъми
          тва на дневната ... инак преди 3444 има 3423 ... и аз се възползвах ... да видим ще изяде ли асан баницата или ше е наденицата ..... ама сабале изкарах едни 40 пипа от дългото та .... сега се борим за майстор на деня

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
            Не знам дали 1.35 ,
            но по мойте такъми

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
              Бай голд на 1152 стоп на 1142 бай паунд/йена142.95 стоп 141.85 бай ози/дол на 0.9280 стоп на 0.9240 .Успехи на професионалистите!
              Затворих всичко голд на +40п ,паунд/йена на +85п ози/дл на +25п .Надницата е изкарана

Коментар

• Terapevta вчера ме посъветва да се държа мило с ощипаната мома! затова по-здрав от мен с тази убавица.
                http://www.youtube.com/watch?v=OxcFtFG_uL8
                реде трябва някаква награда да ти спретнем като най добър диджей!

Коментар

• Озито проби 0.9300

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                    short @ 1.3392 stop 1.3398
                    затворен а на 0 @ 92
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                      Първоначално изпратено от NYSERookie
                      Take Profit таргети слагаш ли или чакаш системата да ти каже, че е време за излизане?
                      първия таргет задължително е около 10 пипа
                      втория на следващата подкрепа. имайки впредвид каксе движи двойката , нещо около 20-22
                      а на третия местя стопа , докато не даде достатъчно или удари стоп.
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                        Take Profit таргети слагаш ли или чакаш системата да ти каже, че е време за излизане?
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• short @ 1.3392 stop 1.3398

Коментар

• Рано ми се чини. Дори минутката не е обърнала.

Коментар

• Добри ден !!!
                              Имало примоция преди малко.
                              Прададохте ли таме бря ??????
                              Успешен ден на всички ХОРА !!!!!

Коментар

• се сетих за джей голд .... джей ... не те знам кви карти таро фърляш и често съм бил доста скептик абаут прогнозите ти .... ама .... днеска просто риба жива не остави

Поздрави !!!

Коментар

Working...
                                X