IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GoDim
    Минутката обърна. Явно корекцията е била само на днешното покачване. Ако ми даде възможност ще затварям на минимална загуба.
    Затворих на 1,3391 купува. Да видим дали съм прав...

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
      Шорт от 1,3406, стоп върха, таргет 1,338!
      За 30 пипа... и ти търгуваш?

Сега сериозно. Ако падне отново под 1,3382 мисля, че ще огъне и петминутката и тогава спадът ще е по-голям. Засега такова огъване не се вижда. Успехи!
      Хехе, ами мога и да събера 10тината пипа и да гледам от страни какво ще направят американците...
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
        За 30 пипа... и ти търгуваш?

Сега сериозно. Ако падне отново под 1,3382 мисля, че ще огъне и петминутката и тогава спадът ще е по-голям. Засега такова огъване не се вижда. Успехи!

Коментар

• Ах, не съм те разбрал!
          Чета сега една статия в уахоо финанс, че гърчите не напирали за помощ от еурозоната...
          чакаме американците като се събудят да отреагират :-)
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
            Първоначално изпратено от DB
            тестваме върха и така като гледам на дневна имаме голям шанс да го подминем след като сме пробили и тествали тренд-линията, но от друга страна на 4 часа изглежда като яко надоло - трябва и малко фундамент, за да се реши накъде сме точно, но за сега по скоро бих си държал късите така като гледам кроса с долара и йената по отделно
            На 4 часа за ъп ми мяза пък на мен -> по високо дъно + опит за пробив на 1,34 +
            На 1 час може да свали 30 пипа и после да пробва да си завърши вълната над 1,34 до къмто 1,345...

има логика но за евро долар, а аз бях писал за паунд йена където 1.34 е просто немислимо според мене )))

успех днеска макар че не очаквам да се случи нещо повече

Коментар

• Минутката обърна. Явно корекцията е била само на днешното покачване. Ако ми даде възможност ще затварям на минимална загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от DB
                тестваме върха и така като гледам на дневна имаме голям шанс да го подминем след като сме пробили и тествали тренд-линията, но от друга страна на 4 часа изглежда като яко надоло - трябва и малко фундамент, за да се реши накъде сме точно, но за сега по скоро бих си държал късите така като гледам кроса с долара и йената по отделно
                На 4 часа за ъп ми мяза пък на мен -> по високо дъно + опит за пробив на 1,34 +
                На 1 час може да свали 30 пипа и после да пробва да си завърши вълната над 1,34 до къмто 1,345...

Коментар

• тестваме върха и така като гледам на дневна имаме голям шанс да го подминем след като сме пробили и тествали тренд-линията, но от друга страна на 4 часа изглежда като яко надоло - трябва и малко фундамент, за да се реши накъде сме точно, но за сега по скоро бих си държал късите така като гледам кроса с долара и йената по отделно

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                    Някои да погледне ГЕПИТО
                    на 1 и 4 часа и дневна
                    и да каже тука мнение моля !!!
                    Ако пусна само графика?

По нелинейния канал обръщаме тренда на дневна графика - това месечен тренд ли е или седмичен? Днес вече сме достигнали съпротивата на лъч 3х1, но по правилото за всички ъгли май трябва да го бием. Целта може да е синята образуваща. Тя се мести нали знаеш. Чертежът на тази двойка ми е само информативен - не я търгувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                      Някои да погледне ГЕПИТО
                      на 1 и 4 часа и дневна
                      Става за къса ама от понеделник

Коментар

• Някои да погледне ГЕПИТО
                        на 1 и 4 часа и дневна
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Първоначално изпратено от stanislavnba
                          къс от 3404. Гоним дъното!
                          Това червеното според мен е малко прибързано. Просто трябва още доста неща да се случат и нива да се пробият. По-добре засега да го мислим за корекция на вчерашното покачване. А да не дойде само на днешното?
                          Има логика в това което казваш, но си мисля че тренда за момента е все още мечи и това което видяхме си беше корекцията. Иначе съм съгласен , а ако пробием 1.3333 ще удвоя.
                          Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba
                            къс от 3404. Гоним дъното!
                            Това червеното според мен е малко прибързано. Просто трябва още доста неща да се случат и нива да се пробият. По-добре засега да го мислим за корекция на вчерашното покачване. А да не дойде само на днешното?

Коментар

• къс от 3404. Гоним дъното!
                              Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Съпротивата на лъча е на 1,3416 след 12оо часа. Бих пробвал продажба от 1,3390 стоп 1,3420. Цел 1,3315.

Коментар

Working...
                                X