На мен ми мяза, като на най логичното ... Франция и Германия си стиснаха ръцете за обезценяване на еврото. Май е време да се замислим, възможен или не е паритета !? И до къде, кога и с колко може да се срине EUR :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_redТрише : Very, very bad
Да не би пък да значи
под 1.30 до сабахлен ....
П.П. като стана дума за Билкаря, та се подсетих за SC. Какво стана с тоя човек?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от anon6706В пияно състояние мога да направя много компромиси, но къса подбедрица и дебел глезен - Никога!
П.П. Да ме извинява ManUtd и Пломарито му.Извинен си, аз споделих вече че откакто сиртакитата се направиха на граничари съм наложил вето на Пломарито, само скоч. Моят скромен принос в икон. обстановка.
И спестявам от каламата и от фета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706В пияно състояние мога да направя много компромиси, но къса подбедрица и дебел глезен - Никога!
П.П. Да ме извинява ManUtd и Пломарито му.Извинен си, аз споделих вече че откакто сиртакитата се направиха на граничари съм наложил вето на Пломарито, само скоч. Моят скромен принос в икон. обстановка.
И спестявам от каламата и от фета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от anon6706Жалко, че гъркините са много грозни. След такава "помощ", по тукашните барове и пийп клубове щеше да се напълни с тях....
Те са дебели или даже дебелогъзи в
следствие на доживотното лежане
Инък има и много хубави
П.П. Да ме извинява ManUtd и Пломарито му.Щото качественият алкохол е едно, но производителите му са съвсем друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nideВчера пуснах един линк за коментарите на John Taylor:
Sell Euro, Buy Asia on Recovery - http://www.youtube.com/watch?v=M31ho...layer_embedded
Любопитен е финалният му коментар за Австралия: "they are digging up the whole continent and shipping it off to Asia" :lol:
Поздрави и успех!
Лошото при тях е, че на 90% разчитат на Азия и в частност Китай. Ще видим докъде ще пренесат континента.... морето е дълбоко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Жалко, че гъркините са много грозни. След такава "помощ", по тукашните барове и пийп клубове щеше да се напълни с тях....
Те са дебели или даже дебелогъзи в
следствие на доживотното лежане
Инък има и много хубави--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар