Първоначално изпратено от 4un4o
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Моито скромно мнение е че тази криза се предизвика най вече от медиите които сьздадоха огромна психоза сред масовия потребител не и без помоща на спекулантите от голям калибър, а защо не и с участието на правителството на САЩ. Мисля че накрая когато се броят пилците Щатите ще са най печеливши от цялата дандания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от 4un4oПоложението вместо да се влошава , става все по-трагично. Пак отпраши надоле. Хаха
FRANKFURT (Dow Jones)--European Central Bank President Jean-Claude Trichet said Thursday fiscal policies can and should correct short-term political policies, in an advance release of a German newspaper article in Frankfurter Allgemeine Zeitung.
П.П. Не знам за валутите, но е сигурно, че тази нощ няма да му е до секс на Тришето, дори и стадо гъркини да му доведат....
Коментар
-
.....
това евентуално връщане на MBS от ФЕД и изтегляне на кеша хич не се възприе
добре от борсите
сега компаниите ще връщат на фед с лихвите и няма да има толкова пара ве4е
да си купуват трежърис
май ги е страх от двойно дъно и бързат да оттеглят стимулите поне докато
компаниите са добре капитализирани
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4oПоложението вместо да се влошава , става все по-трагично. Пак отпраши надоле. Хаха
FRANKFURT (Dow Jones)--European Central Bank President Jean-Claude Trichet said Thursday fiscal policies can and should correct short-term political policies, in an advance release of a German newspaper article in Frankfurter Allgemeine Zeitung.
П.П. Не знам за валутите, но е сигурно, че тази нощ няма да му е до секс на Тришето, дори и стадо гъркини да му доведат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemusПървоначално изпратено от bgg_redТрише : Very, very bad
Да не би пък да значи
под 1.30 до сабахлен ....
То пробива дъно след дъно , той нагоре ли нагоре......
Имаше днеска едно ЛС ама..............--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemusПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от forex_monkeyНа мен ми мяза, като на най логичното ... Франция и Германия си стиснаха ръцете за обезценяване на еврото. Май е време да се замислим, възможен или не е паритета !? И до къде, кога и с колко може да се срине EUR :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkeyПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от forex_monkeyНа мен ми мяза, като на най логичното ... Франция и Германия си стиснаха ръцете за обезценяване на еврото. Май е време да се замислим, възможен или не е паритета !? И до къде, кога и с колко може да се срине EUR :-)
Ай успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от forex_monkeyНа мен ми мяза, като на най логичното ... Франция и Германия си стиснаха ръцете за обезценяване на еврото. Май е време да се замислим, възможен или не е паритета !? И до къде, кога и с колко може да се срине EUR :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от forex_monkeyНа мен ми мяза, като на най логичното ... Франция и Германия си стиснаха ръцете за обезценяване на еврото. Май е време да се замислим, възможен или не е паритета !? И до къде, кога и с колко може да се срине EUR :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkeyПървоначално изпратено от xemusПървоначално изпратено от bgg_redТрише : Very, very bad
Да не би пък да значи
под 1.30 до сабахлен ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkeyНа мен ми мяза, като на най логичното ... Франция и Германия си стиснаха ръцете за обезценяване на еврото. Май е време да се замислим, възможен или не е паритета !? И до къде, кога и с колко може да се срине EUR :-)
Коментар
Коментар