IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• jamiemirror, писал си, че това движение е плод на "политически причини"... в противоречие на твое предишно мнение... както и да е... а относно "ТА".. съвсем неотдавна едно ниво - 1.3406, беше подкрепа.. а като си пуснеш и канал от 1.3817 сам ще се убедиш колко хубаво нещо е "ТА"....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
      Първоначално изпратено от GoDim
      Първоначално изпратено от bgg_red
      Какво стана с обратните поръчки? Не съм много сигурен, но май има още брокери, които не вземат маржин за насрещни поръчки. Проверявал ли си? А за другото - НАДЯВАЙ се.
      alpari.ru
      Той май и не разбра за к'во питам.
      И какво като не взимат. ако се е набарбалякал в евро долар може да вземе обратни в долар лев не е ли същото?
      Повечето с МТ4 разрешават обратни: имаш дълг евро/долар и после отваряш къси евро/долар. В платформата са две независими сделки. Но има някои брокери, които за насрещната не ти вземат маржин.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror
        ТА и е ТА, ама Форекса в момента се движи от политически решения и аз бих се въздържал да разчитам сляпо на ТА.
        Ако не може да ни каже накъде, независимо от това какво движи цената, за какво ни е този ТА?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
          Здравейте съфорумници!!!
          Да пусна нещо поздрав ??????
          Кое преобладава мецани или телета ??????
          Каквото си пожелаете

П.П>Давай АВСТРАЛИЕЦО. ПАДАЙ в канала !!!!
          Вече и четвъртото дълго ми е почти
          на печалба !!!

Аноне плющиш ли бря ??????????????????????????????
          Смятам да помогна петъчно на паунда с едно тийнейджърско подаръче от северозападната част на Острова. Все още имам останал някой и друг приятел там.
          Днес е петък, ден на трейдъра.
          Успешна търговия ви желая и наздраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
            Какво стана с обратните поръчки? Не съм много сигурен, но май има още брокери, които не вземат маржин за насрещни поръчки. Проверявал ли си? А за другото - НАДЯВАЙ се.
            alpari.ru
            И какво като не взимат. ако се е набарбалякал в евро долар може да вземе обратни в долар лев не е ли същото?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
              alpari.ru

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                Първоначално изпратено от jamiemirror
                Първоначално изпратено от psycoholic
                Първоначално изпратено от xemus
                на 4 часа сме на ема 21 .... за втори път я докосва .... ще се учудя ако я прекрачи смело и тръгне нагоре .... .... ама аз пък седя и се учудвам непрекъснато
                1.3394 e съпротива няква !!!
                е там някакво Фибо присъства!
                Пък и бодри новини за слънчевата ни съседка накараха биците да танцят!
                Ааай, някой ни беше обещал 1,35! Моля да се придържа към обещанието си и да го направи реалност!
                Всички сценарии за Гърция водят до отслабване на еврото - ОСВЕН ако я изритат от ЕС.
                Да вее, това е ясну, ама ТА диктува, че трябва да тестим една консолидацийка с цел да наръгаме късите от високо!

SC, как може да гледаш 20К на минус, бре, любителю на силни емоции!? ;-)
                Дано ти излязат, де!
                ТА и е ТА, ама Форекса в момента се движи от политически решения и аз бих се въздържал да разчитам сляпо на ТА.

СеЦа дано не види и маржин кол че ... предоверява се на оная 288 ама тя накрая ще го обере до шушка Неверни са жените!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror
                  Първоначално изпратено от psycoholic
                  на 4 часа сме на ема 21 .... за втори път я докосва .... ще се учудя ако я прекрачи смело и тръгне нагоре .... .... ама аз пък седя и се учудвам непрекъснато
                  Ааай, някой ни беше обещал 1,35! Моля да се придържа към обещанието си и да го направи реалност!
                  Всички сценарии за Гърция водят до отслабване на еврото - ОСВЕН ако я изритат от ЕС.
                  Да вее, това е ясну, ама ТА диктува, че трябва да тестим една консолидацийка с цел да наръгаме късите от високо!

SC, как може да гледаш 20К на минус, бре, любителю на силни емоции!? ;-)
                  Дано ти излязат, де!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
                    alpari.ru
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• SC, ако бях на твое място (добре, че не съм де) щях да махна всички добавки на нула по възможност. Основната даже на средна цена 3460 има 50% вероятност да излезе. Просто, ако разтовариш сметката има по-голям шанс при всички положения.
                      Успех!

Коментар

• Между другото. Ако приемем, че моделът от 1,4577 се повтаря. Спадът и от двете места е 549 пипа, то може да очакваме корекция 164 пипа. И то чак в понеделник. Ти си ги смятай.

Коментар

• Първоначално изпратено от
                          KAKATA 2888888888888888

Важно е дали ще затворим седмичния бар под МА 288 - при такава ситуация може да се очаква,че следващият седмичен бар ще е изцяло под МА 288,което означава запазване на низходящия тренд.Между другото тия дни нямах време да пиша тук,понеже яко се набълуках с дълги евра,като влязох смело на 1.3460,след това добавях смело до 1.3320 (това е стойността на МА 288 по Low),на като стана пробивът и на това ниво,вече нямах свободен марджин и само гледах как акаунтът ми се стопява като пролетен сняг-вчера вечерта текущата ми загуба беше над 20 000 евро,сега ситуацията се ядва - "само" 5-6 бона,хахаха.Все пак се надявам,че днешното затваряне ще е над МА 288,тоест над 1.3462,което ще ми позволи да затворя изцяло на плюс,понеже средната ниво на позицията ми е 1.3445.Но дори и тази седмица да не излезе,за другата е много вероятно поне да минем временно над зоната 1.3430/40,за да си затворя дългите на плюс,после ще видим как ще се развият нещата.
                          СеЦе, затвори си печелившите и пусни обратни "в хедж". Това е от мене, ти си имаш глава за своите пари нататък

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic

Коментар

• SC това че си се набълбукал похвално ли е ?
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от
                                Важно е дали ще затворим седмичния бар под МА 288 - при такава ситуация може да се очаква,че следващият седмичен бар ще е изцяло под МА 288,което означава запазване на низходящия тренд.Между другото тия дни нямах време да пиша тук,понеже яко се набълуках с дълги евра,като влязох смело на 1.3460,след това добавях смело до 1.3320 (това е стойността на МА 288 по Low),на като стана пробивът и на това ниво,вече нямах свободен марджин и само гледах как акаунтът ми се стопява като пролетен сняг-вчера вечерта текущата ми загуба беше над 20 000 евро,сега ситуацията се ядва - "само 5-6 бона,хахаха.Все пак се надявам,че днешното затваряне ще е над МА 288,тоест над 1.3462,което ще ми позволи да затворя изцяло на плюс,понеже средната ниво на позицията ми е 1.3445.Но дори и тази седмица да не излезе,са другата е много вероятно поне да минем временно над зоната 1.3430/40,за да си затворя дългите на плюс,после ще видим как ще се развият нещата.

Коментар

Working...
                                X