Първоначално изпратено от vladokvr
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЯ кажете, кой посредник дава най-добро суапиране - олихвяване на отворените позиции?
Някой правил ли си е подобно проучване?
Deltastock - най - лоши
само, че имат по-добра платформа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hfhpe Разгледай мнениеа на 5 минутна, дали нямаше фалшиф пробив на 1.055* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениезловещ съм кът за парви ден,смятам смятам дълго и 90 попа съм спечелил обаче половината са малко стотинки а другите са хубава печалба и сега много е добре значи добре се развивам,няма проблеми затворих но затворих двете ми необходими позиции и съм доболенЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнениеКруме, извинявай, ама точно сега няма такава картинка. От тук пак обръщаме за надолу. Да ми дойдат дето батя ги чака тия пиленца.
Точно сега гледай кво става на 30 мин. фрейм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениена железарията имаше нещо на промоция ...
до някои изводи и добре да достигнеш сам, не да си ги "вземеш" наготово...
успехи в начинанието!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениехубаво добре, някаква скалп система явно ще ми трябва но откъде да я взема
до някои изводи и добре да достигнеш сам, не да си ги "вземеш" наготово...
успехи в начинанието!!!The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнениеЧетенето е полезно. На всичко. И за всичко. И не само на книжки. Но, ако само с четене на книжки се ставаше ебач....)))
,нали се почва отнякъде винаги и непрекъснато понякога
Коментар
-
Първоначално изпратено от DB Разгледай мнениепо-малко пиши, повече чети(книжки не форуми)
Коментар
-
Първоначално изпратено от DB Разгледай мнениепо-малко пиши, повече чети(книжки не форуми))))
Last edited by pana_bg; 27.05.2010, 16:15.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
Коментар