If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбира се, дори и на 70 пипа е нормално да има корекция от 50
Опъни си едно фибоначи и виж какво ти дава
И виж някой стохастик за потвърждение ама го комбинирай с още един от по-голям фрейм
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да
на движение в една посока от 150 пипса нормално ли е да има поне 50 корекция ?
Разбира се, дори и на 70 пипа е нормално да има корекция от 50
Опъни си едно фибоначи и виж какво ти дава
И виж някой стохастик за потвърждение ама го комбинирай с още един от по-голям фрейм
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Много неща ти изговориха, а отговор няма. И аз няма да ти го дам направо. Ето четрежчето на Возний от сутринта.
Разбираш ли нещо? Най-важното. Има вероятност за нещо под 1,25. По чертежа не трябва цената да мине над върха 1.2721. Според мен - по табличката: над 1,2685 до 20 часа и т.н.
GoDimе,.до 2721 са си 200 пипа
от сутринта. Дали нема да се измори
курсо до там...........
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Разбрах какъв е проблема на вълновиците
Проблема им идва от основното училище, тогава мозъците им още се развиват и каквото им се каже го приемат за вярно и започват да го използват като матрица
Стигнах до този извод гледайки картинката на Возний която Годим е постнал.
Виждаме питанките, т.е. въпросителните. Докато ги гледах ме обзе едно антипатично чувство и се запитах защо и се сетих, че когато бях в основното училище учителките, като не си написал нещо и пишеха питанка Ама аз да ги ииии учителките, кво има за питане, щом не е написано значи не е написано. Те по този начин са травмирали психиката на хората поставяйки ги в състояние на нарушение. Нещо което да ги стресира и което да се опитват да избягват защото очакват, че би ги наранило.
Ето и тук в анализите откриваме това. Отново питанки по модела на учителките. Като тук питанките са доста и всичките създават дискомфорт който се опитва да бъде избегнат. А самият пазар не е източник на дискомфорт или на щастие. Отсъства наличието на такива емоции.
п.п. Вълните са в морето
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Пак проявяваш голяма глупост! Ами ако няма такива като мен, дето си пилеят парите по Форекса, ти откъде ще спечелиш някоя стотинка за семки и бонбонки??? обяснил съм ти отдавна че Форекс пазара не е печатница за пари. Трябва някой да загуби за да може друг да спечели! Наслуки!
Ами не знам дали от страх или просто от чувството когато губиш, но реших да минимизирам загубите като затворих половината позиция, сега съм с 25000 къс на 1.2520
Много неща ти изговориха, а отговор няма. И аз няма да ти го дам направо. Ето четрежчето на Возний от сутринта.
Разбираш ли нещо? Най-важното. Има вероятност за нещо под 1,25. По чертежа не трябва цената да мине над върха 1.2721. Според мен - по табличката: над 1,2685 до 20 часа и т.н.
Да те попитам нещо. Ти би ли си заклал златната кокошка, която всеки месец ти снася по две златни яйчица. защо да си продавам магазините когато ми носят приходи които за 7-8 години ще ми ги изплатят. Земеделски земи продадох. ако искаш да копаш имам за продан 11 д-ка лозя.
мавруд и десертно.
оти дириш у форексо по цел ден и нощ като имаш токива доходи
отивай да ибеш
Чунче нема нужда да си аналист -- важното е да си реалист !
Има мно-о-о-го време дотогава , поне 2 месеца . Давам ти сигурен " индикатор ": Следиш БФБ-то и като наближи софиксето паритето хукваш на прибежки с припълзявания да скъсяваш оборите и коневръзите .
Впрочем днес излезе първия важен сигнал в тая насока .
Да те попитам нещо. Ти би ли си заклал златната кокошка, която всеки месец ти снася по две златни яйчица. защо да си продавам магазините когато ми носят приходи които за 7-8 години ще ми ги изплатят. Земеделски земи продадох. ако искаш да копаш имам за продан 11 д-ка лозя.
мавруд и десертно.
Коментар