IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    РеДе , паритет на софиксо е те това SOFIX = 1.00 . А може и 0.98 или пък 1.05 .....Сега май е 360 ,което значи ,че няма много време и може да падне с некви си 359 пипса в близките 1-2 месеца !
    Те това SOFIX = 1.00 вече си е глупост!!!!
    Това не може да се случи,
    но няма никакво значение дали е 1 или 100
    или 200 , 360 , че и 400 даже.
    Знаеш защо !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Отшумя
      Не се кефя де.
      Сега е важното ниво !!!!
      П.П.Сега ще взема да процедирам
      Кофти развали се мечия модел.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Ако можеш девиза под чертата да го направиш с едър шрифт и болд, защото много хора не знаят защо са на този свят. Успех!
        Вярно е и аз съм един от тях Обаче вчера докато си мързелувах, защото се бях изнервил понеже ми чуруликаха птичките от дървото пред терасата си пуснах да гледам един епизод на Никита (един екшън сериал, преди го даваха по нова телевизия ако не бъркам) та там имаше един, който започнал да говори за майка си и накрая реши да стреля по директора на отдела и естествено го убиха Та така е. Някой започне ли да говори за богове, надежди и смисъл на живота пиши го бегал
        От обедната корекцийка нагоре, само в еврото имаме 150pips. Не е нужно живота да има смисъл, това е измислица на хората
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Ако можеш девиза под чертата да го направиш с едър шрифт и болд, защото много хора не знаят защо са на този свят. Успех!
          Това е моя перефраза на думи на Шопенхауер.Благодаря ,явно сме с еднакви нагласи към ЖИВОТА.Успехи и на теб.
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Ти би ли си заклал златната кокошка, която всеки месец ти снася по две златни яйчица.
            Браво Чунче -- и аз не бих ! Никво колене , само скубане го оправя пролетариата ( наемателя де ) . Впрочем "пролетариат " произлиза от " рая " -- роби , но това е друга тема !

Да преговорим урока :

" «Что такое демократия? -- – Это развращенная народная масса, желающая власти. Власть не может принадлежать массам в силу закона глупости числа: каждый практический политический деятель, если он не шарлатан, знает, что решение двух людей всегда хуже одного… наконец, уже 20–30 человек не могут вынести никаких разумных решений, кроме глупостей» "

===================================

РеДе , паритет на софиксо е те това SOFIX = 1.00 . А може и 0.98 или пък 1.05 .....Сега май е 360 ,което значи ,че няма много време и може да падне с некви си 359 пипса в близките 1-2 месеца !
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              EUR/USD - 1.2822, а после поне ще коригира може би до сегашните си нива.
              1.2807 или около 1.2860 или
              направо на 1.2904
              Въпроса е дали ще КУРегира там.
              Аз вече съм сигурен , че в рамките на този
              месец ще видим и ЛЕГЕНДАРНОТО
              1.3333333333333333333333333333

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Какво правиш? не схващам идеята Пусни си една 7периодна МА отместена 3 и като я пресече надолу тогава къси Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                  http://img689.imageshack.us/img689/1856/eur1203.png

Разбираш ли нещо? Най-важното. Има вероятност за нещо под 1,25. По чертежа не трябва цената да мине над върха 1.2721. Според мен - по табличката: над 1,2685 до 20 часа и т.н.
                  Сега какво правим? - минахме го, онова червеното - елиминираме чертежа или търсим изключение от правилата, за да го оправдаем.
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• EUR/USD - 1.2822, а после поне ще коригира може би до сегашните си нива.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      още едно късо 2690 0,1
                      Какво правиш? не схващам идеята Пусни си една 7периодна МА отместена 3 и като я пресече надолу тогава къси Успех
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                        Е а де и аз туй се чудя, що е само толкова
                        Аз вълните не ги отричам, те се виждат всеки ден на всеки тайм фрейм. Но не разбирам защо е нужно да е сложно, когато може да е просто
                        Ако можеш да ми кажеш, добре
                        един колега казваше: "ДА ОПРОСТИМ НЕЩАТА ДО ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ!" И аз не разбирам елиотската техника на броене, но вълновата теория никои досега не е оборил. Ако можеш опрости я и я използвай за да правиш пари!, но не я отричай. вълни има и в твьрдите тела. При земетръса вьв Вранча Румъния за сефте видях как вълните повдигаха една павирана улица. Имах чувството че се намирам върху надуваема лодка в морето.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          още едно късо 2690 0,1
                          Отшумя
                          Не се кефя де.
                          Сега е важното ниво !!!!
                          П.П.Сега ще взема да процедирам
                          Last edited by bgg_red; 13.07.2010, 18:39.

Коментар

Хубаво е да имаше малко повече и в главата ти! Как може да отричаш нещо което не разбираш???
                            Е а де и аз туй се чудя, що е само толкова
                            Аз вълните не ги отричам, те се виждат всеки ден на всеки тайм фрейм. Но не разбирам защо е нужно да е сложно, когато може да е просто
                            Ако можеш да ми кажеш, добре
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Разбрах какъв е проблема на вълновиците
                              Проблема им идва от основното училище, тогава мозъците им още се развиват и каквото им се каже го приемат за вярно и започват да го използват като матрица
                              Стигнах до този извод гледайки картинката на Возний която Годим е постнал.
                              Виждаме питанките, т.е. въпросителните. Докато ги гледах ме обзе едно антипатично чувство и се запитах защо и се сетих, че когато бях в основното училище учителките, като не си написал нещо и пишеха питанка Ама аз да ги ииии учителките, кво има за питане, щом не е написано значи не е написано. Те по този начин са травмирали психиката на хората поставяйки ги в състояние на нарушение. Нещо което да ги стресира и което да се опитват да избягват защото очакват, че би ги наранило.
                              Ето и тук в анализите откриваме това. Отново питанки по модела на учителките. Като тук питанките са доста и всичките създават дискомфорт който се опитва да бъде избегнат. А самият пазар не е източник на дискомфорт или на щастие. Отсъства наличието на такива емоции.

п.п. Вълните са в морето
                              Хубаво е да имаше малко повече и в главата ти! Как може да отричаш нещо което не разбираш???
                              Last edited by 4un4o; 13.07.2010, 18:25.

Коментар

• още едно късо 2690 0,1

Коментар

Working...
                                X