IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vladokvr Разгледай мнение
    няма как да не се похаваля още 1 дълга за днес изпълнена от 1.2211 затворих на 1.2315, мноо печеливш ден-200+ пипа, дано на всеки му така ! сега отворих къса AUD/ USD късмет на всички!
    Според мен това е някаква 3-та. При разширение 100% целта е 1,2390, а иначе може да отпраши до 1,25...

Коментар

• trader.bg ич, ама ич не са добре в суаповете.

Май бенчмарк трейдъра обират точките...
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• няма как да не се похаваля още 1 дълга за днес изпълнена от 1.2211 затворих на 1.2315, мноо печеливш ден-200+ пипа, дано на всеки му така ! сега отворих къса AUD/ USD късмет на всички!

Коментар

• Мерси, ще ги погледна!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Я кажете, кой посредник дава най-добро суапиране - олихвяване на отворените позиции?
            Някой правил ли си е подобно проучване?
            Trader.bg - най - изгодни суапове
            Deltastock - най - лоши
            само, че имат по-добра платформа...

Коментар

• Я кажете, кой посредник дава най-добро суапиране - олихвяване на отворените позиции?
              Някой правил ли си е подобно проучване?

Коментар

• Първоначално изпратено от hfhpe Разгледай мнение
                а на 5 минутна, дали нямаше фалшиф пробив на 1.055
                Мисля, че пазарът ти отговори вместо мен.
                * think positive * think simple * think big *
                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                  зловещ съм кът за парви ден,смятам смятам дълго и 90 попа съм спечелил обаче половината са малко стотинки а другите са хубава печалба и сега много е добре значи добре се развивам,няма проблеми затворих но затворих двете ми необходими позиции и съм доболен
                  Сега ако спретнеш и едни залагания до колко време ще занулиш първата сметка, накрая може и да си на печалба.
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• зловещ съм кът за парви ден,смятам смятам дълго и 90 попа съм спечелил обаче половината са малко стотинки а другите са хубава печалба и сега много е добре значи добре се развивам,няма проблеми затворих но затворих двете ми необходими позиции и съм доболен

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                      Круме, извинявай, ама точно сега няма такава картинка. От тук пак обръщаме за надолу. Да ми дойдат дето батя ги чака тия пиленца.
                      Точно сега гледай кво става на 30 мин. фрейм.
                      а на 5 минутна, дали нямаше фалшиф пробив на 1.055

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                        на железарията имаше нещо на промоция ...

до някои изводи и добре да достигнеш сам, не да си ги "вземеш" наготово...

успехи в начинанието!!!
                        мерси,чудя се когато една гарафиака пада защо тярбва да се пуска позиция нагоре трябва само надоло за да има печалба иначе се губи ефекта и се губи пари.четох в друго място как му се викало контра и се губело на това.ето защо само надоло докато не стане обратаното.кацете ми това ли е принципа защото някаквви правила четох и те казват не на контрата постоианнно

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                          хубаво добре, някаква скалп система явно ще ми трябва но откъде да я взема
                          на железарията имаше нещо на промоция ...

до някои изводи и добре да достигнеш сам, не да си ги "вземеш" наготово...

успехи в начинанието!!!
                          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                            Четенето е полезно. На всичко. И за всичко. И не само на книжки. Но, ако само с четене на книжки се ставаше ебач.... )))
                            аиде сега ,нали се почва отнякъде винаги и непрекъснато понякога

Коментар

• Първоначално изпратено от DB Разгледай мнение
                              по-малко пиши, повече чети(книжки не форуми)
                              хубаво добре, някаква скалп система явно ще ми трябва но откъде да я взема

Коментар

• Първоначално изпратено от DB Разгледай мнение
                                по-малко пиши, повече чети(книжки не форуми)
                                Четенето е полезно. На всичко. И за всичко. Не само на книжки. Но, ако само с четене на книжки се ставаше ебач.... )))
                                Last edited by pana_bg; 27.05.2010, 16:15.
                                * think positive * think simple * think big *
                                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Working...
                                X