IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз още няма да скъсявам де. Ще изчакам тия няколко часа.
    Last edited by varna; 27.05.2010, 22:23.

Коментар

• EUR/USD 22:05 27.5.10

Ситуацията за момента я виждам така:
      4 часов график. Дебелата черна линия за момента е непреодлима съпротива. След 3-4 часа, тя ще се срещне и с линията на низходящия тренд - синята тънка линия. По това време и бавния стохастик (най-долу на графика) ще се вдигне до положение за обръщане.
      При тия фактори взети заедно, трябва да се получи нещо извънредно, за да продължи ходът нагоре.
      Е, не че не е възможно, но стопът е примамливо близо...
      Last edited by varna; 27.05.2010, 22:18.

Коментар

• тоя винкел си даде като по учебник...в момента е точно между 61,8 и 76,4 фибо...

успехи на търгуващите

от мене наздраве!!!
        The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Преди няколко часа подметнах за това
          1.23888 и евентуалния ход нагоре,
          но колкото повече се бави тука , толкова
          и шанса това да стане намалява!!!!
          Успех за търгуващите
          Предполагам, ще направят един фалшив пробив нагоре да очукат стоповете над 2400 преди да коригира, но кой знае - гледам яко е натежало надолу
          П.П Реде, готви пързалката
          Last edited by dreamtheater; 27.05.2010, 22:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
            Какъв клин се образува при евро долар на 5 и 15 м, лелеее.........
            Но предполагам ще има пробив нагоре и чак тогава е за късо, да видим
            Преди няколко часа подметнах за това
            1.23888 и евентуалния ход нагоре,
            но колкото повече се бави тука , толкова
            и шанса това да стане намалява!!!!
            Успех за търгуващите
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Какъв клин се образува при евро долар на 5 и 15 м, лелеее.........
              Но предполагам ще има пробив нагоре и чак тогава е за късо, да видим

Коментар

• Да , разбирам, но важна е относителната разлика в лихвите, особено за реалните кери играчи - банки, фондове и т.н.

Ние просто гледаме да закачим некой долар покрай големите

Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                За EUR/AUD съм съгласен... но говоря по принцип... 2006г. AUD/JPY NZD/JPY GBP/JPY TRY/JPY ... разбираш ме за какво говоря...

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                  Ми това не е верно просто ...

Лихвата на австралиецо е 16 ПЪТИ по голяма от доларовата и 4.5 ПЪТИ по голяма от евровата (то и затва еур/ауд никога не е бил на тия нива).

Това не е било никога до сега . Точно сега е момента на кери търговията.

Това, че брокерите не дават лихва е отделен въпрос. Моя дава не лоша.
                  За EUR/AUD съм съгласен... но говоря по принцип... 2006г. AUD/JPY NZD/JPY GBP/JPY TRY/JPY ... разбираш ме за какво говоря...

Коментар

• Ми това не е верно просто ...

Лихвата на австралиецо е 16 ПЪТИ по голяма от доларовата и 4.5 ПЪТИ по голяма от евровата (то и затва еур/ауд никога не е бил на тия нива).

Това не е било никога до сега . Точно сега е момента на кери търговията.

Това, че брокерите не дават лихва е отделен въпрос. Моя дава не лоша.

Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                    В момента суапа играе слаба роля, защото всички лихви са близки до 0%... Имаше и златни години, като 2005-2006,2007. GBP/JPY лихвения суап беше над 3 лв. за 10k единици за ден.... А сега не само, че паднаха лихвите ами и брокерите масово свалиха ставките за овърнайт лихвите. Преди имаше едно понятие кери трейд, но тези които търгуват от година, две едва ли са наясно какво означава това... защото такъв вид сделки почти липсват...

Коментар

• Ех тва 2388 ме изнервиии!
                      Ай сега моето "под 2450"

Коментар

• В момента суапа играе слаба роля, защото всички лихви са близки до 0%... Имаше и златни години, като 2005-2006,2007. GBP/JPY лихвения суап беше над 3 лв. за 10k единици за ден.... А сега не само, че паднаха лихвите ами и брокерите масово свалиха ставките за овърнайт лихвите. Преди имаше едно понятие кери трейд, но тези които търгуват от година, две едва ли са наясно какво означава това... защото такъв вид сделки почти липсват...

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                          Както и очаквах,Профанщината за пореден ден Цари във Темата .

Тук вместо да се говори -имаме ли дъно нямаме ли ,цели- цифри( ама не пуснати анонимно преди няколко часа) стопове -те си говорят за суапове ,сополи и тем подобни .

Стила на Сандъкаджията личи от 100 км
                          Мери си малко приказките , защото сега ще се появи Русенеца с лайнохвъргачката и бързо ще ти запуши устата!!

Коментар

• едномесечния суап на 10к ауд/йена е 25 $ .

Като го погледнеш - верно дребна сума , ама за годината е 300$ отгоре ..

Суапа за мен има друго, много по важно значение - не яде от печалбата, а прибавя !!!

Освен това курса има тенденцията дългосрочно да се движи в посоката на суапа

Та суапа ми дава едни 4 до 8% допълнително върху печалбата !!! (левъридж 1:1 , 1:2)

А да ти кажа едни 8% годишно е добра доходност, въпреки, че повечето тук ги правят тия проценти дневно

п.с

Акаунта ми не е мижав по твоите критерии , но 300$/годишно отгоре не отказвам ...

ппс

Но мен не ме слушай . аз играя без стопове , усреднявам , обръщам голямо внимание на суапа и т.н. все заклеймявани похвати.

Единствения недостатък е само, че критиците не могат да обяснят как за година и кусур в темата за автралиецо няма грешна сделка.

То и аз не мога да си го обясня де

пппс

СУмите не са ВАЖНИ ! , важен е процента годишна доходност . Защото всяка банка ще ти даде необходимата сума срещу 10-12% .

Само трябва човек да изкара още толкова. Аз засега не успявам .... Затова и играя със собствен капитал.

Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                            Да не се бутам между шамари, ама никога няма да разбера, как хора като нас, които по принцип боравят с мижави суми, могат да печелят (или губят) от суап.
                            Някой от знаещите, би ли дал няколко цифри, че да видим това?
                            Last edited by SStoilov; 27.05.2010, 21:15.

Коментар

• Както и очаквах,Профанщината за пореден ден Цари във Темата .

Тук вместо да се говори -имаме ли дъно нямаме ли ,цели- цифри( ама не пуснати анонимно преди няколко часа) стопове -те си говорят за суапове ,сополи и тем подобни .

Стила на Сандъкаджията личи от 100 км

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                                Аз я отиграх. Е, затворих я по-рано отколкото можеше.
                                браво браво. и на мен ми се искаше да я бях отиграл. То още бая хляб има за нагоре ама кога да се влезе е въпроса.
                                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

Working...
                                X