IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    4un4e кво става бре

скоро имотите кадет ги имаш няма да струват и стотинки

как е ина4е?
    Подготвих Баварката за морето! смятам да скоча за 3-4 дни за подготовка преди авгъст! Незнам само как е със задръстванията! Ще отида сам пък ще видя там! Недей бери грижа за мен. Първо трябва да фалират 2 банки (наематели)за да ми секнат приходите. Ти като изтъкнат аналист предвиждаш ли скоро фалити на банки в България??/ Или по-добре да скоча забързо до Иркутск да попитам -баш "майстора" на късия разказ.
    Last edited by 4un4o; 13.07.2010, 16:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
      ако не ти е голяма позицията и не са ти пари на които разчираш, стягай гащите и дръж...според мен до седмица най-късно ще слезем за тест поне на 1.25, ако падне 2370..обаче може да иде и до 2780 от тука без много корекции...та не е препоръка естествено, но надежда има
      успех!
      Ами не знам дали от страх или просто от чувството когато губиш, но реших да минимизирам загубите като затворих половината позиция, сега съм с 25000 къс на 1.2520

Коментар

• Първоначално изпратено от stradivari Разгледай мнение
        Миислех да сложа и стоп, но се замотах с малкия той заспа аз със него и сега май ще трябва да затворя принудително, но не ми се иска. че съм доста назагуба...
        ако не ти е голяма позицията и не са ти пари на които разчираш, стягай гащите и дръж...според мен до седмица най-късно ще слезем за тест поне на 1.25, ако падне 2370..обаче може да иде и до 2780 от тука без много корекции...та не е препоръка естествено, но надежда има
        успех!
        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Виж какво ще ти кажа колега! Ако някои тук в този форум може да ти каже накъде ще тръгне и до къде ще стигне, тогава този човек намаше да си губи времето да пише тук и нямаше да може да си преброи пачките. Така че, решенията си ги взимай сам. И аз мога да ти отговоря , но шанса да съм прав е 50/50. Заел си позиция по посока на дългосрочния тренд , но не се знае знае ли се! ( дали не е свършил вече) Успех!
          4un4e кво става бре

скоро имотите кадет ги имаш няма да струват и стотинки

как е ина4е?

Коментар

Привет джентълмени,
            смятате ли, че е възможно днес да стигне пак ниво 1.2520, защото пуснах една къса???
            аз си миля за следното (5-3-5 например) като точните нива не съм ги определил, но 2520 по всяка вероятност няма да видим преди диапазона 2700, а 2723 ми разваля модела. prikachi.com/images/849/2320849x.png

Last edited by anonimen komardjia; 13.07.2010, 16:41.

Коментар

Привет джентълмени,
              смятате ли, че е възможно днес да стигне пак ниво 1.2520, защото пуснах една къса???
              Виж какво ще ти кажа колега! Ако някои тук в този форум може да ти каже накъде ще тръгне и до къде ще стигне, тогава този човек намаше да си губи времето да пише тук и нямаше да може да си преброи пачките. Така че, решенията си ги взимай сам. И аз мога да ти отговоря , но шанса да съм прав е 50/50. Заел си позиция по посока на дългосрочния тренд , но не се знае знае ли се! ( дали не е свършил вече) Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                всичко е възможно на пазара
                за момента обаче 1.27 или нещо около това ниво е доста по-вероятно
                къса от 1.2520-30, без стоп и без да имаш идея какво и колко рискуваш и като тръгне срещу теб да търсиш мнение по форумите си е самоубийствено за мен.
                Миислех да сложа и стоп, но се замотах с малкия той заспа аз със него и сега май ще трябва да затворя принудително, но не ми се иска. че съм доста назагуба...

Коментар

Привет джентълмени,

всичко е възможно на пазара
                  за момента обаче 1.27 или нещо около това ниво е доста по-вероятно
                  къса от 1.2520-30, без стоп и без да имаш идея какво и колко рискуваш и като тръгне срещу теб да търсиш мнение по форумите си е самоубийствено за мен.
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Привет джентълмени,

Коментар

аноне с тази здравна реформа в англия ще съкратят бюджетният дефицит още по бързо
                      това ли е при4ината за ка4ването на паунда
                      Аноне, сега Еврозоната като се разпадне след 2-3 години, какво ще ги правим тез мастити администратори и евродепутати?. Ще трябва да ги изнасяме за чужбина

Коментар

аноне с тази здравна реформа в англия ще съкратят бюджетният дефицит още по бързо
                        това ли е при4ината за ка4ването на паунда
                        Къде го видя тоз Анон??/Пак сънуваш!!! Човека се обади да каже че отива в Иркутск това е нейде около Байкалското езеро ако не знаеш. Там на спокойствие ще може да избистри фундамента и гледай какво става като се върне! Айде успех, че е време за море!

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                          Лека полека курсо се готви за нагоре-аз също
                          За сега обаче вход няма , макар и да почва да се образува Хайди
                          МоЖе и нагоре да е генерално ,
                          но първо тест на 1.2497 днеска-утре !!!
                          Ако има голямо и бързо движение нагоре,
                          то ще се дължи на SNB с наливане ,
                          щото тоя швейцарец спъп им е много
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• GERMANY: Wire says German banks are on track to pass EU stress tests,
                            according to preliminary results.
                            Пари при пари отиват

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
                              Какво Про бре ? Пияндурник с демо .... не разбра ли, че се появява между 5-тата и 7-мата бира във форума и след това се трупясва като талпа... . Изобщо положението на този човек е много сериозно и трябва да сме сериозно загрижени за него
                              ти пък
                              ако в 10.30 сутринта съм на 6-7 бири, ще имам нужда от много сериозна помощ в специализирано заведение
                              ОСНОВНО правило ми е, дори и една бира да съм пил, веднага на ДЕМО, че иначе големи бели стават
                              и да , обичам бира. за сметка на това обаче концентрат не близвам
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• EURO-DOLLAR: Getting flashed that CitiFX Techs have put out a buy
                                recommendation, gone long at $1.2578, target $1.3100 with stop level at
                                $1.2460. React buyers said to be meeting semi official supply around the
                                $1.2580 level.
                                От 15:06 е слуха
                                Пари при пари отиват

Коментар

Working...
                                X