If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мани мани, то вярно днес не работят ония. Ама пък ей сега като видях 5мин бар дето е 20 пипа и си викам еййййййййййй голямо движение .
Изкарах дотук 10 пипа. Днес съм звяр
Определено червeнят цвят не го влече, но ще замирише
Ем прави корекция на корекцията
Да му друсаме един летен тренд и после паритетооо за малко
мани мани, то вярно днес не работят ония. Ама пък ей сега като видях 5мин бар дето е 20 пипа и си викам еййййййййййй голямо движение .
Изкарах дотук 10 пипа. Днес съм звяр
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Това със затварянето на графиките
съм го пробвал вече няколко пъти,
обаче не става нищо.
при мене взе че стана.. дай и с дясното отметка > обнови < ако трябва . .. А за това че изтекла малка сума към новите шефове .. доколкото видях е лихвения суап поне при мен е така (+ засега )
През ноща селнах от 1.0540 до 1.0526. Сутринта от 1.0503 до 1.0485. Скромно, но от сърце. При спокойна обстановка щях да развия по-щателно идеите. За утре остава нагласата: сел преди новината за лихвата, затваряне и обратен бай след новината - 1) ако я качат - от 1.0365-70 2) ако не я качат - от там където е.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
дъвкано и предъвквано е това хазартното във форексот ... щом вярваш само в това значи си на .... мисля трето ниво по скалата на Мана ... макар че има шанс и да си на първото и той май е по-голям .... ако успееш да се събереш и след шока на осъзнаването ( ако наистина си го осъзнал де ) че пазарът е непредвидим , се вземеш в ръце и почнеш да търгуваш истински ... тогава идва неква постоянна доходност .... инак всичко както и в живота е въпрос на вероятност .... просто има ситуации в които е по вероятно да се случи едното вместо другото ... оценяваш ситуацията поглеждаш мм-то отваряш позиция слагаш стоп слагаш лимит и си готов ... йелементарно е ... Успехи ...
Мане здраве
Хемусе,
Respect
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Вече вярвам само в едно. Всичко във ФОРЕКСа е хазарт. Самия факт че във всеки момент някой влиза късо, друг дълго, а трети излиза, е красноречив че няма господсваща идея за поведението на пазара. Инак тиковете щяха да са си просто гапове, от по няколко фигури.
сори , че така ти говоря , но е факт :ю)
ти пари от тоя пазар с това мислене НЯМА да направиш .
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар